KOÇ BURCU
Bu haftanın 30'unda gerçekleşecek güneş tutulması, para kazanma, tasarruf etme veya para harcama yöntemlerinizde büyük değişiklikler getiriyor. Mevcut konumunuzdan ani bir ayrılma veya artan fatura yığınınızı ödeyen şanslı bir beklenmedik durum olsun, sahip olduğunuz kaynakların stokunu almanın zamanı geldi. Genel olarak, bağımsızlığınızı talep etmeniz ve sahip olduğunuz şeylere güven duymanız isteniyor. Kontrol edemediğiniz şeylere kapılmak çok kolay olacağından, bu hafta kendinizi başkalarıyla karşılaştırmaktan kaçının.
BOĞA BURCU
30'unda güneş tutulması burcunuzda olduğundan, çocukların bu hafta “ana karakter” dediği kişi sizsiniz. Haftanın insanı olarak zorluklara göğüs germeniz gerekebilir. Her ne kadar istemeseniz de rahatsız edici değişiklikler kapıda. Değişimin sizi zorlamasını beklemeden ufak ufak adımlar atmaya başlamanız faydanıza olacaktır. Mesela en son ne zaman yeni bir çift koşu ayakkabısı aldın? En son ne zaman saçınla ilgili değişiklik yaptın? Her şeyin bir anda olması gerekmiyor, ama olması gerekiyor.
İKİZLER BURCU
30'unda bu haftaki güneş tutulmasıyla birlikte gelen büyük değişimler büyük olasılıkla kontrolünüz dışında. Bir hedefi gerçeğe dönüştürmek için ne kadar zorlayabileceğiniz ve evrenin size sıradakini göstermesine izin vereceğiniz konusundaki beklentilerinizi ayarlamak gerekebilir. Sonuçta olması gerekmeyen bir şeye bu kadar çok enerji harcamak yalnızca tükenmişliğe yol açar. Belirsizliğe rağmen, bu hafta kendinizi ifade etme yeteneğinizde tazelenmiş hissediyorsunuz. Bu, arkadaşlarınızla durumu konuşmak veya biraz netlik elde etmek için terapiye geri dönmek için ideal bir zaman sağlar.
YENGEÇ BURCU
Bu haftanın 30'unda gerçekleşecek güneş tutulması, arkadaş gruplarınızı, çalışma ortamınızı ve topluluk bağlantılarınızı sarsmak için burada. Kendi istikrarınızda yeni zirvelere ulaşırken, bu tutulma kişisel bir krizden daha çok ihtiyacı olan bir arkadaşınızı desteklemekle ilgili. İster bir iş arkadaşınızın zam istemesine yardım ediyor olun, ister komşularınız için bir etkinlik organize ediyor olun, bu çalkantılı zamanda şefkat ve ilgiye öncelik verme becerinize çok ihtiyaç var. Ayrıca, ahşap işlerinden tavsiyenizi isteyen rastgele tanıdıkların çıktığını da görebilirsiniz. Kendinizi fazla zorlamadan, servetinizi paylaşın.
ASLAN BURCU
30'unda Boğa burcundaki güneş tutulması, sorumluluklarınızda öngörülemeyen bir değişim getiriyor. Bir süredir güçteki bu değişimi arzuluyor olsanız da mesele kazandığınız şeylere sakince adım atmaktan çok, size dayatılanlarla aceleyle uğraşmakla ilgili. İster aniden iş yerinde terfi alıyor olun, ister bir an önce en yakın arkadaşınızın bekarlığa veda partisini planlıyor olun, şu sıralar sessiz kalmanın zamanı değil. Birçoğu yardım etmeye isteklidir, bu nedenle yetki vermeyi unutmayın, ancak sonuçta, para sizinle birlikte durur.
BAŞAK BURCU
Bu yılın geri kalanı için seyahat veya eğitim planlarınızın yerine oturduğunu düşünmüş olabilirsiniz, ancak 30'unda gerçekleşecek güneş tutulması son dakikada ortalığı sarsacak. Her zaman durumu kontrol altında tutmayı tercih etseniz de tutulma mevsimi zamanı hızlandırır ve bazen bizim yararımıza olmak üzere evrenin direksiyona geçmesine izin verir. Gecikmiş bir gezi veya iptal edilen bir ders, keşfetmek için zaman ayırmaya değer başka neleri araştırmanız için size alan bırakır. Kim bilir? Bu hafta öğrendikleriniz beklenmedik bir ruhsal uyanışa yol açabilir.
TERAZİ BURCU
Kendine yardım etmezsen kimseye yardım edemezsin, Terazi. Bu haftanın 30'unda gerçekleşen güneş tutulması, haritanızın kayıp, sırlar ve diğer insanların paralarıyla ilgilenen bölümüne denk geliyor. Kendinize nasıl daha iyi bakacağınızı öğrenme sürecindesiniz ve bir sonraki adım, sizi enerjik veya finansal olarak tüketen bu sırlar ve borçlar hakkında temize çıkmak. İhtiyacınız olduğunu kabul edecek kadar savunmasız olduğunuzda, size kimin yardım etmek
AKREP BURCU
En son Kasım ayının ortalarında yükselen ilişki draması, bu haftanın 30'unda gerçekleşecek güneş tutulması sırasında geri dönüyor. İster ayrılın ister bir sonraki seviyeye yükselin, romantik bağlantılardan yakın arkadaşlıklara ve serbest sözleşmelere kadar her türlü bire bir dinamikler hakkında ifşaatlar yaşıyorsunuz. Kararlı sadakatiniz, herkesin sizinle ortak olduğu için şanslı olmasını sağlıyor. Ancak bu, başkalarının ihtiyaçlarına öncelik vermenin zamanı değil. Gerçekten istediğin nedir? Kalbinizi takip etmek sizi doğru yöne götürür.
YAY BURCU
İş yerindeki veya günlük programınızdaki son dakika değişiklikleri, 30'unda Boğa burcunda gerçekleşecek güneş tutulması ile en iyi planlarınızı rayından çıkaracak. İster zam teklif edilsin ister erken doğum izni alın ister hızlı bir şekilde bir fitness eğitim kampına başlayın, bu sarsıntılar, şu anda biraz dengesiz gelse bile, nihayetinde hayatınıza daha fazla huzur ve kolaylık getirmeyi amaçlamaktadır. Partneriniz, iş karınız ve hatta anneniz, zamanınızı nasıl kullanmanız gerektiği konusunda çok güçlü fikirlere sahip olabilir. Ama en iyisinin ne olduğunu sen biliyorsun, o yüzden içgüdülerine güven.
OĞLAK BURCU
30'unda, güneş tutulması, romantik hayatınıza bir dizi keyifli veya kafa karıştırıcı olay örgüsü getiriyor. Kasım ayındaki mükemmel randevunuzdan sonra sizi hayalete çeviren o dikkat çeken kişiyi en son ne zaman düşündünüz? Ya da liseden yakın zamanda şehrinize taşınan ama henüz görüşmediğiniz eski aşkınızla? Aniden, ikisi de DM kutunuzu yeşillendirebilir. Tutulmalar, iyi ya da kötü kaderinde olan durumları gündeme getirme eğilimindedir. Bunun uzun süreceğine veya sadece bir an olduğuna, bu yolculuğa bir nedenden dolayı götürüldüğünüze güvenin.
KOVA BURCU
30'unda, bu haftanın güneş tutulması evde ani değişiklikler veya ailenizle ilişkilerinizde aksamalara neden olacak. Elbette, yan taraftaki inşaatın başlamak üzere olduğunu ve kız kardeşinle arandaki gerilimin yavaş yavaş yüzeye çıktığını aylardır biliyordun, ama bu durumla şimdi başa çıkmaya çalışmak işleri daha kolay hale getirmiyor. Bu sorun aynı zamanda başlangıçta planladığınızdan daha pahalı olabilir. Kesinlikle dayanıklılığınızı test etmek ve kendinize güvendiğinizden çok daha dayanıklı olduğunuzu hatırlamak için bir an.
BALIK BURCU
30'unda, merakla beklenen güneş tutulması, sizin için; iletişim karmaşası, araba sorunları ve diğer aksaklıkları programınıza getiriyor. Bu tutulma, daha önce sabit ve güvenilir bir iç çember olarak düşündüğünüz şeyi sarsmak ve temeldeki çatlakları ortaya çıkarmak için burada. Belki bir zamanlar acil irtibat kişisi olarak gördüğünüz o eski arkadaşınız, ihtiyaç duyduğunuz anda gerçekten orada değildir, ancak yeni komşunuz her an yardıma hazırdır. Bu tutulma, kız kardeşinizden veya en yakın arkadaşınızdan bazı şaşırtıcı haberler de getirebilir. Beklenmedik şeylerin gelmesini bekleyin.
Mynet