KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ OLANLAR
Tutulmanın sizler için gündeminde iş ve finans konuları yer almakta. Maddi konularda yenilik enerjisi ile kararlı bir adım atabilirsiniz. Güvence arayışınız artarken, iş kariyer konularında daha farklı bir karar verebilirsiniz. Bu dönem ortaklı işler, ortak kazanılan paralarla ilgili stresler neticesinde bir durumu bitirme kararı alınabilir. Bazılarınız için sosyal konularda hareketleneceğiniz, arkadaşların desteğini alacağınız bir durumda gerçekleşebilir. Bu tutulma psikolojik olarak derin dönüşümden geçeceğinizi işaret etmekte. Kendinize verdiğiniz değeri güçlendirmeli, finansal güçlü planlar yapmalısınız, gelir artışı olabilir.
BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA OLANLAR
Bu tutulmada sizin burcunuzda gerçekleşecek olması sizler için yılın önemli süreçlerinde olduğunuzu işaret etmekte. Son aylarda hayatınızın yönü değişmeye başladı ve bu etki devam etmekte. Özellikle Mayıs ve Kasım ayında hayatınızda önemli konular gerçekleşebilir. Bazılarınız için ise geri planda kadınlarla veya ilişkilerle alakalı yeni kararlar alınabilir, sizi yoran konularda bırakma kararı alabilirsiniz. Bazılarınız için ilişkiler cephesinde, yeni güvende hissedeceğiniz bir adım atabilirsiniz. Evlilik veya aileye dair gelişmeler olabilir. Geri planda sürdüğünüz işler veya ilişkiler var ise bu konulardan destekler alabilirsiniz, hızlanma olabilir. Hayatınız için özgürleşme etkisi devredeyken, risk alıp ilerleme motivasyonu bulacaksınız.
İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER OLANLAR
Tutulma ile birlikte iç dünyanızda yapılanmalar, özdeğer duygunuz yapılanmaya başlıyor. Geri planda gizli bir gündeminiz varsa bununla alaka kararlar alacağınız etkiler var. Uzun süredir çözemediğiniz kadınlarla veya ilişkilerle ilgili bir konuyu artık netleştirmeye başlıyorsunuz. Bazılarınız için bu atacağı adımda sosyal çevre veya arkadaşlarla ilgili de karar aşamasına gelinebilir. Ayrıca kendinize gerçekten güvenmeniz için neye ihtiyacınız var hatırlama zamanında olacaksınız. Tutulma döngüsünden geçerken kariyer fırsatları olabilir yeni teklifler alabilirsiniz.
YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ OLANLAR
Bu tutulmada sizler için umutlarınızın yenilendiği bir gelişmeyi hayatımıza getiriyor. Sosyal gruplar içerisinde konumunuz değişiyor. Bu durum bazılarınız için yeni arkadaş anlamına gelebilir veya sosyal medyadan fırsatlar oluşabilir. Çevrenize güveninizin tazeleneceği bir dönemden geçmektesiniz.
Tutulma yetkisi ile sorumlu ilişkiler bitirme kararı alınabilir. Diğer taraftan yeni tanışmalar aşk hayatında yeni başlangıçlar gündeme gelebilir. Bazıları için bu tutulma çocuk sahibi olma etkisi yaratabilir. Bu dönem gelecek beklentilerinizin şekil değiştirdiği daha umutlu olduğunuz etkiler içerisindesiniz.
ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN OLANLAR
Tutulma etkisi ile birlikte uzun süredir üzerinde düşündüğünüz değişiklikleri yapma fırsatı bulabilirsiniz. Tutulma kariyer ve aile alanınızı etkilemekte. İşinizde konumunuz değişebilir, gelir artışınız olabilir veya daha kararlı bir adım atabilirsiniz. Kendinizi ön plana aldığınız, mesleğinizle ilgili değişimler yaşadığınız bu süreçte, yön değişimleriniz devreye girebilir. Bazılarınız için seyahatler, bilgi paylaşımı, sosyal medya gibi konularda yenilenmeler olabilir. Ev aile emlak ile ilgili konularla ilgilenebilir, bazı kişiler taşınma kararı alabilir. Bu dönem yaşam amaçlarımızın şekil değiştirdiği yeni yön belirlediğiniz dönemden geçmektesiniz.
BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK OLANLAR
Bu tutulmada sizler için güçlü yeni kararlar devreye giriyor. Şehir dışındaki gündemleriniz için radikal kararlar verebilirsiniz, seyahatler artabilir. Bazıları için yeni bir yolculuk, uzaklara seyahatler, yabancılarla çalışmalar, turizm şeklinde yeni deneyimler olabilir. Aynı zamanda eğitim kararları, üniversite ile ilgili durumlarda ilerleme sağlanabilir. Alacağınız karar sizleri finansal olarakta güvenceye alacak bir durum olabilir. Bazılarınız için uzak şehirlerde ilişkilerle ilgili yeni bir adım olabilir. Bu dönem yeni keşifler yapmak, ufkunuzu geliştirecek eğitimler almak, sosyal medya ile ilgilenmek, yayıncılık vb konular sizlere iyi gelecektir
TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ OLANLAR
Bu tutulmada sizler için maddi manevi olarak güçleneceğiniz durumları işaret etmekte. Finansal konularla alakalı yeni bir durum gerçekleşebilir. Ortaklı işlerden yana kazançlarınız artabilir. Bazılarınız için ise eşten gelir miras nafaka gibi durumlarla ilgili yeni bir konu oluşabilir. İlişkilerinizde yenilik enerjisi devreye girerken, sağlam kararlar alacağınız bir süreçte olacaksınız. Tutulma süreçlerinizle birlikte yatırımlar yapmak bolluk bereket çalışmaları yapmak iyi olacaktır. Bu dönem psikolojik değişim, kontrolü bırakma, eski ile vedalaşma etkisi gündeme gelebilir. Kendinize verdiğiniz değeri güçlendirdikçe içsel yapılanmanız açığa çıkacak.
AKREP VE YÜKSELEN AKREP OLANLAR
Bu tutulmada sizler için oldukça önemli etkiler olacak. Son aylarda önemli kararlar etkisinden geçmektesiniz ve özellikle Mayıs, Kasım sizin için değişim döngüsü olacak. İkili ilişkiler evlilik ortaklı işler açısından yeni bir adım devreye girebilir. Yeni atacağınız adımlar sizler için yeni bir yaşam yolu anlamına gelebilir. Bazılarınız evlilik veya kalıcı ilişkiler için yeni kararlar alabilir. Tutulma döneminde sağlığınıza ekstra özen göstermek iyi olacaktır. Meditasyon, şifa, yoga vb çalışmalar hayatınızda yaşadığınız değişimlerde size destek olacaktır. Bu dönem kadersel karşılaşmalar tanışmalar aşk ile ilgili gelişmeler olabilir. Bazılarınız için ise çocuk sahibi olmakla ilgili gelişmeler gündeme gelebilir.
YAY VE YÜKSELEN YAY OLANLAR
Tutulma sizler için günlük rutinlerinizle alakalı yeni bir durumun başlaması anlamına geliyor. İş yatınızla alakalı yeni bir karar alabilirsiniz, iş yapış şekliniz değişebilir. Bu durum kazançlarınıza yansıyabilir, gelir artışınız olabilir. Kariyerinize yeni yön vermek isterken, planlı ve programlı olmaya öğrenmeniz gerekmekte. Tutulma sürecinde sağlık konularında ekstra dikkatli olmanızı öneriyorum. Ruhsal ve fiziksel olarak arınma döneminden geçmektesiniz. Yoga, meditasyon, terapiler iyi gelecektir. Kilo problemi olanlar için yeni tedavi yöntemlerine başlayabilirler. Beslenme şeklinizin değiştiği bugünlerde, bedeninize önem vermeniz gerekmekte. Ayrıca bazılarınız için sokak hayvanlarına yardım etmek veya hayvan sahiplenmek iyi gelecektir.
OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK OLANLAR
Bu tutulma sizler için ilişkiler cephesini hareketlendirmekte. Aşk hayatınızla ilgili yeni bir durum devreye girebilir, aşkta yeni başlangıçlar gelişebilir. Uzun süredir yaşadığınız kafa karmaşıklığından artık çıkabilirsiniz. Sürüncemede kalan ilişkiler için netleşmeler gerçekleşebilir. Bazılarınız için ise çocuklarla alakalı yeni bir karar alınabilir, bazıları için çocuk sahibi olmak için fırsatlar olabilir. Bu tutulmada yaratıcılığınız artıyor ön planda olacağız iş girişimleri başlatabilirsiniz, finansal olarak da yeni bir adım atabilirsiniz. Tutulma etkisi ile sizleri köklü kararlar ve değişimler getirebilir. Bu dönem yakın çevreniz için desteğini alarak ilerleme sağlayabilirsiniz veya bazılarınız yeni eğitim kararı alabilir.
KOVA VE YÜKSELEN KOVA OLANLAR
Bu tutulmada ailenizle ilgili, yaşadığınız yerle ilgili, evinizle alakalı önemli bir karar verebilirsiniz. Kendinizi güvende hissetmek isteyeceğiniz yeni bir adım atabilirsiniz Bazılarınız için ise kalıcı bir başlangıç için tohum atma zaman diyebiliriz. Yaşamınızın temellerini ilgilendiren bu tutulmada, geçmişten gelen bazı sorunlara yeni çözümlerde üretebilirsiniz. Tutulma etkisi ile birlikte ev alım satımları gündeme gelebilir, iş konularında yeni kararlar verebilirsiniz. Bu dönem maddi konularla ilgili kafa karışıklıkları yaşasanız da ilerleyen haftalarda netleşeceksiniz. Tutulma sürecinde fikir ayrılıklarına çok takılı kalmadım görev bilinciyle hareket edebilmek size iyi gelecektir
BALIK VE YÜKSELEN BALIK OLANLAR
Bu tutulmada sizler için destekleyen etkileri var, ilerleme ve güçlenme süresinde olacaksınız. Yeni eğitim alma, anlaşmalar yapma, ticari konularda girişimler yapmak gündeme gelebilir. Çevrenizle kurduğunuz iletişim şeklimiz değişiyor. Bazılarınız yakın akraba, kardeşlerle ile ilgili yeni gelişmeler yaşayabilir, iletişim sorunlarına teni çözümler üretebilirsiniz. Bu tutulmada duygusal yaklaşımlar yerine, kalıcı sağlam adımları önemseyeceğiniz gelişmeler sizleri bekliyor. Tutulma süreci ile birlikte seyahat etmek tatil planları yapmak sizlere iyi gelecektir. Araştırıp öğrenme süreciniz devam ederken, aldığınız eğitimler sizleri yukarıya taşıyacaktır. Ticaretle uğraşanlar için bu dönem yeni anlaşmalar devreye girebilir.
Nurgül Düzenli