30 Nisan a kadar kilolara elveda diyenler buyrun lütfen hoş geldiniz ......

gulhanxx

Guru
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2012
94
0
286
Antalya
evet neden 30 nisan çünkü kızımın doğum günü
neden 30 nisan çünkü yaz geliyor
neden 30 nisan çünkü 18 kilo fazlalık var
neden 30 nisan çünkü genç ve güzel bir anne olmanın vakti geldide geçiyor.
neden 30 nisan çünkü alışverişe çıkmak istiyorum artık.
neden 30 nisan çünkü artık kilolarımlar dalga geçenlerden bıktım.
neden 30 nisan çünkü kısa hedeflerle fazla kilo veremeceğimden eminim.
neden 30 nisan çünkü eşimi ve ailemi seviyorum.
neden 30 nisan çünkü yaza düğünümüz var.
neden 30 nisan çünkü çuval gibi kıyafetlerimden bıktım.
neden 30 nisan çünkü yazın oramı buramı kapatarak gezmekten bıktım.
neden 30 nisan çünkü artık resimlerimin çekilmesi beni rahatsız ediyor.
neden 30 nisan çünkü v.s v.s v.s aklıma gelen gelmeyen o kadar çok sebep sıralayabirim ki bu fazla kilolarla ilgili... bu yüzden benim hedefim 18 kg ve 30 nisan a kadar gidecek bu kilolar. buradan benimle beraber bıkmadan sıkılmadan bu kiloları verecek yol arkadaşları arıyorum buyrun günlüğüme hoş geldiniz......
bu arada benim yaşım 30 kilom 78 boyum 1.68

akşamki menümü yazmayı unutmuşum 6 yk yoğurtlu ıspanak

bu sabah ki kahvaltı : yağsız kıymalı yumurta az peynir 2 dilim tam tah.buğday ekmeği ve 1 saat yürüyüş

mrb bende katılmak ıstıyorum sana 15 nısan 2012 dogum yaptım hedefım 15nısana kadar 57kıloya dusmekdı baslık dıkkatımı cektı. :)
boy:163 yas:28 bugunkı kılom:70

tekrar selam. genellikle akşamları internete girebiliyorum. 29 yaşındayım. 155 cm boyundayım ve 76 kiloyum. 2 gündür sağlıklı besleniyorum. masabaşı bir iş yapıyorum. akşamları yürüyüş yapmaya başladım. umarım istikrarlı bir şekilde devam edebilirim...

mrb bende katılmak ıstıyorum sana 15 nısan 2012 dogum yaptım hedefım 15nısana kadar 57kıloya dusmekdı baslık dıkkatımı cektı. :)
boy:163 yas:28 bugunkı kılom:70

hoş geldin canım .bak ne güzel bebişlerimizin arasında 15 gün var ..şimdiden 3 kişi olduk.nisan uzun gibi gelebilir ama ben şok diyetlerle hızlı kilo verip sıkıntıya strese girip bırakınca tekrardan kilo almaktansa yavaş yavaş mesela haftada en az 1 kilo olacak şekilde sağlıklı beslenerek bu kiloları verme taraftarıyım.sizler nasıl düşünüyorsunuz ? günlük menüleri burdan takip edelim birde haftada 1 gün belirleyip tartı günü yapalım.ha ne dersiniz ?

tekrar selam. genellikle akşamları internete girebiliyorum. 29 yaşındayım. 155 cm boyundayım ve 76 kiloyum. 2 gündür sağlıklı besleniyorum. masabaşı bir iş yapıyorum. akşamları yürüyüş yapmaya başladım. umarım istikrarlı bir şekilde devam edebilirim...

yaparsın canım başaracağız sadece acele davranıp erken pes etmeyelim yeter.akşam menülerini yazarsan sevinirim.

22 yasındayım 2 cocuk annesıyım 55 kq dan 68 kq cıkdım qıydıqım hıcbısey yakısmıyor qıt qıde kılo almaya basladım ozellıkle basen ve gobek cok cok ıqrenc duruyo zayıflamam lazım ana nasıl ne sekılde neler ogrenırsınız cok mutsuzum :(((((

22 yasındayım 2 cocuk annesıyım 55 kq dan 68 kq cıkdım qıydıqım hıcbısey yakısmıyor qıt qıde kılo almaya basladım ozellıkle basen ve gobek cok cok ıqrenc duruyo zayıflamam lazım ana nasıl ne sekılde neler ogrenırsınız cok mutsuzum :(((((

ilk önce şu mutsuzluğu at üzerinden hemen sen yine çok iyisin tatlım ben geçen sene doğumda 28 kilo aldım.nasıl ki bu kilolar birden yapışmadıysa vucudumuza öyle birdende gitmeyecek hedefimiz haftada 0,5 grmın altına düşmeyecek şekilde en iyi 1 kilo vermek ben hemen hemen her türlü şok diyeti denedim iyide kilo verdim ama 1 ay sonra başladım geri almaya yaklaşık 1 aydırda sağlıklı beslnerek ayda 5 kilo verdim 2 haftadaır dikkat etmeme rağmen 500 gr daha verdim.
ilk önce işe ekmeği azaltarak başlıyoruz yiyeceksekde ya kepek yada tam tahıllı buğday ekmeğiyle başla.
olmazsa olmaz yoğurt günde en az 1 kase
ve yapabilirsen spor gerçi bu benim için bebekle biraz zor oluyor .ama yaparsan süper olur.

günaydın bu sabah ki menü :
1 haşlanmış yumurta
2 dilim tam.buğ.ekmeği
peynir
şekersiz çay 1 tatlı kaşığı bal

Back
X