• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30 Nisan a kadar kilolara elveda diyenler buyrun lütfen hoş geldiniz ......

slm gulhan bende hamılelıkte 30kılo aldım 27sını verdımben 66la hamıle kalmıstım hedefım 50lılı kılolara dusmek ama benım emzırme sorunum var.kızımda ınek sutu alerjısı var hazır mama alamıyor.bende sutume gectıgı ıcın 4 aydır sut urunu kulanmıyorum sut, yogurt,peynır sut tozu oaln hersey....kızım sadece sebze corbası ve anne sutu alıyor katı dıyet yapamıyorum bırde 1.sınıf okutuyorum sutum azalıyor malesef. haftada 1kılo vermeyı ıstıyorum benı etkılemesınden korkuyorum sımdılık haftada 0.5kg deneyecegım.
ilk once tatlı krızlerını ve aksam saat 19.30dan sonra yemegı kesecegım.

benimde yaşım 30 kendimi bildim bileli balık etliydim doğumdan sonra kilolu sınıfına girdim .boy170 kilo85 yorgunumm kilolu olmak beni psikoljikolarak çok yordu ama azim yok en fazla 1 ay diyet yapabildim .ben başaramadım sen başarırsın:46::46::46:

slm gulhan bende hamılelıkte 30kılo aldım 27sını verdımben 66la hamıle kalmıstım hedefım 50lılı kılolara dusmek ama benım emzırme sorunum var.kızımda ınek sutu alerjısı var hazır mama alamıyor.bende sutume gectıgı ıcın 4 aydır sut urunu kulanmıyorum sut, yogurt,peynır sut tozu oaln hersey....kızım sadece sebze corbası ve anne sutu alıyor katı dıyet yapamıyorum bırde 1.sınıf okutuyorum sutum azalıyor malesef. haftada 1kılo vermeyı ıstıyorum benı etkılemesınden korkuyorum sımdılık haftada 0.5kg deneyecegım.
ilk once tatlı krızlerını ve aksam saat 19.30dan sonra yemegı kesecegım.

canım bebeğinin sütten kesilene kadar sıkı bir diyet yapamazsın.ama emzirmekte bir bakıma rejim günlük 500 cal.ekstradan eneji harcıyorsun.bebeğinin durumuna üzüldüm.ama Allah daha beterinden saklasın.sen önce bebeğini beslemeye yönel canım ekmeği hamur işini kes tatlıyı azaltıp sulu sebze ve et ürünleri ağırlıklı beslenirsen hem kilo verir hemde sütün kesilmez .bende emziriyorum ama ek gıdaya destek su niyetine öyle eskisi gibi iştahlı emmiyo tabi sütüm de azaldıbenim. peki bu süt alerjisi hayatı boyunca sürecekmiymiş ?

benimde yaşım 30 kendimi bildim bileli balık etliydim doğumdan sonra kilolu sınıfına girdim .boy170 kilo85 yorgunumm kilolu olmak beni psikoljikolarak çok yordu ama azim yok en fazla 1 ay diyet yapabildim .ben başaramadım sen başarırsın:46::46::46:

azmimi bazen bende kaybediyorum o zman diyorum ki kendi kendime ya 30 yaşına geldin (20 li yaşlarım hep balık etliydi ) bari 30 lu yaşlarında zayıf ol. hem şurda sıkıntı çekeceğin 3 4 ay.sonrasında kontrolden çıkmazsan öyle bu kilolarımıza geri dönmeyiz.3 -4 ay için bütün bir ömür sıkıntı çekmek niye.kendimizle barışık yaşayalım artık.aynada yüzümden aşağı bakmak dahi istemiyorum.hem bak senin boyunda iyi ben 83 le başladım 1,5 ay önce şu an 78 im. gidiyor kilolar hem öyle çok sıkıda bir rejim falan yapmadım.sen neden başaramıyasın tatlım :)

Merhabalar
Bende size katılabilir miyim? Benim oğlumda 21 Nisan'da 3 yasına girecek ve ben guzel bir anne olmak istiyorum artık. Tam 15 kilo vermek istiyorum. Aslında üniversitede 30 kilo vermiştim bu daha kolay aslında.

Merhabalar
Bende size katılabilir miyim? Benim oğlumda 21 Nisan'da 3 yasına girecek ve ben guzel bir anne olmak istiyorum artık. Tam 15 kilo vermek istiyorum. Aslında üniversitede 30 kilo vermiştim bu daha kolay aslında.

canım öncelikle hoş geldin.15 kilo benimde yaklaşık o civarda sırt sırta verelim bir an önce başlayalım hemen ..uyguladığın bir diyet listesi olacakmı ? bu arada iyi 30 kilo vermişsin daha önce sanırım nasıl yaptın paylaşırsan sevinirim.bu arada Allah bağışlasın bebeklerimizi.maşallah 3 yaşında seninki ne güzel :)

bugünkü menü öğle 1 kase çorba ve yoğurt 1 dilim ekmek
akşam: 2 dilim ekmek 1 kk peynir 5 adet zeytin 2 yk yağsız humus
ara : 1 bardak süt
nedense bu akşam canım kahvaltı yapmak istedi...

şimdi kızlar sanırım 4 veya 5 kişi olduk.bu hafta sıkı bir hafta olsun istiyorum.kimler uyacak kimler gelecek kimler neler yiyecek lütfen paylaşsın

bende varım kızlar ..bu arada merhaba yeni üyelerdenim artık bu fazlalıklardan kurtulmak istiyorum umarım beraberce daha bir gayretlenicez..yaşım 33 boyum 165 kilom 75 haydi koay gelsin muhabbetle...

Gulhanxx cok tesekkurler CANIM benide aranıza aldığın icin. Ben üniversite döneminde pek cahilce bir diyet yaparak vermiştim 30 kiloyu ama geride almadım ta ki hamilelik, yogun is hayatı, cocuktan dolayı hareketsizlik baktım ki 10 kilosunu almıştım ama ben 15 kilo verip tam rahatlamak istiyorum. Senin topigini görünce kendime çok benzettim ve katılmaya karar verdim aranıza. Seve seve birbirimize destek olurum canim. :rolleyes: bu kiloları atacağımıza eminim. Ama İnan hic taviz vermememiz gerekiyor. Kaçamak bile yapmayalım ve zamanında istediğimiz kiloda olalım. Ben protein ağırlıklı bir diyet yapmayı düşünüyorum çünkü hem kilo vermek hemde sıkışmak istiyorum sarkma olmasın dımı. Buraya hergüne yazacağım yediklerimi ve artık her istediğimi giyeceğim. Özelliklerde dar bir kot uzerine beyaz bir badi giyip salinacagim sokaklarda. Yarın görüşürüz.

Bu arada herkese basarılar inanalım yeter bence

aynen canım inanalım yeter
sabah 2 ince dilim tam buğ.ekmeğinin arasına biraz beyaz peynir koydum tost gibi yaptım
sonra 1 er adet salatalık domates biber doğradım salata gibi az zeytinyağı limon ohhhh süper oldu yanındada şekersiz çay

HADİ BAKALIM PAYLAŞIMLAR I BEKLİYORUM SİZLERDENDE

Günaydın herkese yoksa tunaydin mı demeliyim. Ben biraz geç kalktimda. Sabah: 2 yumurta
1 bardak light süt yedim
Oglen: 1 kase yoğurt ve 1 kasık yular kepeği düşünüyorum

Bu arada ben dukan diyeti yapıyorum

Mrb arkadaslar ben her türlü diyeti denedim nerdeyse, 31 yaşındayım ve hep verdiklerimi geri aldım ama bir öğretmen arkadaşımın da tavsiyesiyle hypoxi yöntemini denedim ve 13 kilo verdim tabiki yine yediklerime dikkat ettim şuan 58 kiloyum, erdal özyagcılar da bu yöntemle kilo vermiş youtube videolrı var bilgi almak isterseniz özelden mesaj atarım ama isterseniz charmbeautyform.com bu siteden de bilgi bulabilirsiniz.

Günaydın herkese yoksa tunaydin mı demeliyim. Ben biraz geç kalktimda. Sabah: 2 yumurta
1 bardak light süt yedim

menü süper canım
benimde öğle yemeğim 1 haşlanmış yumurta yeşillik
akşam da köfte salata yapcam

Gulhanxx CANIM senin menünde oldukça guzel. İnsaallah olacak bu sefer hepimizinki ben bu arada aksam haşlanmış tavuk ve yoğurt yiyeceğim

Era3 CANIM senin dediğin yöntemi de çok merak ettim. Hemen araştıracağım bakayım nasil biseymis

1 bardak light süt yedim

slm dukan diyetinin herhangi bir yan etkisi varmı yada yaşadın mı?şimdiden teşekkürler

mehaba beni de alırmısınız aranıza. Eşimin ve arkadaşlarımın çok kilo aldın frenle biraz kendini demelerinden sonra, beynimde şimşekler çakmaya başladı. Tek başıma en fazla bir gün diyet yapabiliyorum. Şöyle azimli istekli rekabet isteyen bir grup bulamadım kendime. Bu yıl bizim de ardı ardına düğünlerimiz var ve artık 42 beden kıyafet giymek istemiyorum.
Bu arada yaş 30
Kilo 66
Boy 1.57

Bizeyeter ben şimdilik bir yan etkisini görmedim ama 2 gunde 1 kilo gitti bile

Back
X