Ben diger kişiler ile aynı fikirde değilim. Benim eşim böyleydi. Sonra ben diğer arkadaşların tavsiyeleri gibi kendi istediğimi yemeye almaya giymeye başladım bu sefer de sen çok savurgansın; senin yüzünden ev alamadım vs oldu. Esimin diğer özellikleri iyi olmasa çekilecek dert değil. Başka bi sıkıntısı da varsa bence sal ipini gitsinmerhabalar sevgili hanımlar. 1 aydır gorustugum biri var.gorucu usulu tanistik.(malesef) yani aileler vasıtasi ile. kendisi 33 yasinda ben de 31 yasindayim. kendisi ile hafta sonlari gorusebiliyoruz.( o da ben de cok yogun oldugumuz icin) ve ogleden sonralari bulusuyoruz. 2-3 saat oturuyoruz bi pastane veya kafede. saat 17. yi buluyor. kahvalti ile geldigim icin acikiyorum dogal olarak. yemege davet etmesini bekliyorum ama kendisi gorusmelerde bana "ac misin" diyor. (üstelemiyor) o kadar kaba bir soru ki bana gore. yemege cikarmak isteyen biri "hadi yemege gidelim" der oyle degil mi? pastanede otururken menüye bakmiyor bile. çay iciyoruz sadece.yedigim ictgim umrumda degil ama hareketleri sinirime dokundu. maddi durumu iyi, mali musavir. ayrica yemege gitseydik asla kendi hesabimi ona odetmezdim.bu hafta sonu yine bulusucaz. ve yine bana ac misin diye sordugunda ne desem kizlar? biraz laf sokmak istiyorum.
Saçmalama yahu açlığın çekingenliği mi olurcekiniyirum açım demeye.. aramizda samimiyet yok. sevgili degiliz ki ac misin diye sorsun. aylarca cikan bir cift olsak hadi neyse
Benim yorumuma mi böyle dediniz? Yani cidden nickinde bile böyle yazan birinin "açım de o zaman " yazması kendisi ile çelişmesi değil mi. Kendimi tatmin amacıyla değil konu sahibinin gaza gelmemesi amacıyla çelişkiyi gösterdimburası artık milletin kendini tatmin yeri olmuş. önceden böyle değildi bu forum
yok yok size katılıyorum o yüzden öyle yazdım.Benim yorumuma mi böyle dediniz? Yani cidden nickinde bile böyle yazan birinin "açım de o zaman " yazması kendisi ile çelişmesi değil mi. Kendimi tatmin amacıyla değil konu sahibinin gaza gelmemesi amacıyla çelişkiyi gösterdim
Erkekler kadınlar kadar detaylı varlıklar değiller ,aç mısın gayet makul bir soru kalıbı onun için akşam yemeği buluşmasında evde çiğ börek vardı dayanamadım yedim geldim diyen gördüm ,
Hem sen kocaman kadınsın bireysin sana birinin sorması mı lazım ,acıktım bişiler yiyim ben dersin menüye bakar siparişini verirsin ,
Kendimden örnek ben bazen o kadar sağlam kahvaltı yapıyorum ki akşama kadar yemek yemiyorum ,belki adamda böyledir,
Bir erkeğin siz talep etmeden sizin için düşünmesini beklemeyin onlar bizim annemiz değil ,
üşüdün mü ,acıktın mı yoruldun mu demezler
İnanır mısınız daha bu haftasonu başıma geldi ve evet acıktım ne yesek diye cevap verdim. Tavsiye ediyorum. Son cümlenizi anlayamadım zira laf sokmaya çalışmış ne yazık ki başaramamışsınız.İnsanlar bu forumda aslında düşünmedikleri ya da başlarına gelse aynı tepkiyi verecekleri şeylerde havadan konuşmayı ne güzel biliyor. O zaman siz de nickinizde yazan gibi "karnım açken sen şu verdin " diyeceğiniz yerde su isteseydiniz
Summercığım hiç akıl mantık işi mi ya?30'undan sonra erkeklerin cimrileştiği yönünde bir genelleme yapmak pek doğru değil. Karakter meselesi bu.
Acaba adam çay tiryakisi mi ki 2-3 saat boyunca sadece çay içiyor? Size soruyor mu ne içmek istediğinizi yoksa ikinize de emrivaki bir şekilde çay mı sipariş ediyor?
Acıktığınızı belirtip yemek için menüden yiyecek bir şey seçseniz veya başka bir mekana geçmeyi önerseniz de adamın tepkisini görseniz?
ahahahahahah yazdigim yazının açlıkla bir ilgisi olduğunu düşünüyorsunuz demek az önce kaale alıp cevap verdiğim için kendimden özür diliyorum ve sizi göz ardı ediyorum.Benim yorumuma mi böyle dediniz? Yani cidden nickinde bile böyle yazan birinin "açım de o zaman " yazması kendisi ile çelişmesi değil mi. Kendimi tatmin amacıyla değil konu sahibinin gaza gelmemesi amacıyla çelişkiyi gösterdim
Summercığım hiç akıl mantık işi mi ya?
Çay tiryakisi de olsan 3-4 saat çay içmek nedir? Acıkılacağını akıl edemiyor mu sahiden?
Bas bayağı ya çok cahil ya da çok cimri. İkisi de bence berbat.
Bencede adam bir yere davet ediyor kız kaç saattir Yanımda acıkmıştır diye düşünmesi lazım .cimri işte yemek yedirmiyor kıza ayıp yaBen şu açıdan katılmıyorum eşşek kadar adam saat 5e kadar oturunca karşıdakinin acıkacağını hesap edemiyorsa ya salaktır ya cimridir. Kaldı ki bu olar bir kere değil birden fazla olmuş. Valla garsonlar bile şuna bak bu kadar oturdu sadece çay söyledi demişlerdir
Ben de görücü usülü :) arkadaşımın arkadaşıyla tanıştım adam direkt akşam yemeğine davet etti. Çok da tanımadığın birini davet ederken kahve mi, aktivite mi, sinema mı, öğle yemeği mi, akşam yemeği mi söylersin ki karşıdaki aç mı tok mu gelsin ne giyinsin ona göre gelir.
Niye ne alakaaçsanız yemek yeyin. illa birinin size sormasına ya da ısmarlamasına gerek yok.
bence erkekler 30undan sonra cimrileşmiyor. kadınlar piremsesleşiyor...
sorun tamda burda işte, çocukmusun sana ısrar edecek...çocukmusun açım diyemeyeceksin...cekiniyirum açım demeye.. aramizda samimiyet yok. sevgili degiliz ki ac misin diye sorsun. aylarca cikan bir cift olsak hadi neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?