30 undan sonra erkeklerin cimrileşmesi?

Ben diger kişiler ile aynı fikirde değilim. Benim eşim böyleydi. Sonra ben diğer arkadaşların tavsiyeleri gibi kendi istediğimi yemeye almaya giymeye başladım bu sefer de sen çok savurgansın; senin yüzünden ev alamadım vs oldu. Esimin diğer özellikleri iyi olmasa çekilecek dert değil. Başka bi sıkıntısı da varsa bence sal ipini gitsin

Açım demek ayıp bşy değil sonuçta olumlu olursa ilerde eşiniz olcak bu kadar abartmayın bn açsam sormasa bile acım derim ödesin Ödemesin kimse için bşy saklamam aç aç oturmaktan iyidir

cekiniyirum açım demeye.. aramizda samimiyet yok. sevgili degiliz ki ac misin diye sorsun. aylarca cikan bir cift olsak hadi neyse
Saçmalama yahu açlığın çekingenliği mi olur
Aç mısın derse evet acıktım demek zor değil

burası artık milletin kendini tatmin yeri olmuş. önceden böyle değildi bu forum
Benim yorumuma mi böyle dediniz? Yani cidden nickinde bile böyle yazan birinin "açım de o zaman " yazması kendisi ile çelişmesi değil mi. Kendimi tatmin amacıyla değil konu sahibinin gaza gelmemesi amacıyla çelişkiyi gösterdim

yok yok size katılıyorum o yüzden öyle yazdım.
kendi hayatlarında bşy yapamayan kişiler burada çok farklı konuşabiliyor

neden erkek domine edecek bu iliskileri ben anlamadim.

zatren ona odetmezdim diyorsunuz, e o zaman neden kendinize istediginiz seyi ismarlamiyorsunuz da teklif bekliyorsunuz.
Ki adam teklif de etmis ama sizin istediginiz sekilde degil.

siz kendiniz normal davranin, adamin cimri olup olmadigini zamanla anlarsiniz.
Hem zaten yanlis anlasilmak istemiyorum ama, gorucu usulu tanismayi kabul eden kisinin illa bir falsosu vardir. (Kotu anlamda anlamayin lutfen, mesela adamin sosyal iliskileri gelismemis olabilir ama zamanla sizin yardiminizla gelisebilir gibi gibi.)

Görüşmeyin bu adamla. Paralarını alsın sarılsın uyusun! Bu ne böyle iğrenç.

Ben şu açıdan katılmıyorum eşşek kadar adam saat 5e kadar oturunca karşıdakinin acıkacağını hesap edemiyorsa ya salaktır ya cimridir. Kaldı ki bu olar bir kere değil birden fazla olmuş. Valla garsonlar bile şuna bak bu kadar oturdu sadece çay söyledi demişlerdir

Ben de görücü usülü :) arkadaşımın arkadaşıyla tanıştım adam direkt akşam yemeğine davet etti. Çok da tanımadığın birini davet ederken kahve mi, aktivite mi, sinema mı, öğle yemeği mi, akşam yemeği mi söylersin ki karşıdaki aç mı tok mu gelsin ne giyinsin ona göre gelir.

Yerinde olsam bunu fırsata çeviririm. Alırım menüyü acıktım ben derim yemek söylerim. Hemde en pahalısını.
Bakalım ne yapacak diye de izlemeye geçerim.Baktım surat yapıyor hiç devam da ettirmem bu tarz biriyle.
Çok sinir bozucu vallahi.

30'undan sonra erkeklerin cimrileştiği yönünde bir genelleme yapmak pek doğru değil. Karakter meselesi bu.

Acaba adam çay tiryakisi mi ki 2-3 saat boyunca sadece çay içiyor? Size soruyor mu ne içmek istediğinizi yoksa ikinize de emrivaki bir şekilde çay mı sipariş ediyor?

Acıktığınızı belirtip yemek için menüden yiyecek bir şey seçseniz veya başka bir mekana geçmeyi önerseniz de adamın tepkisini görseniz?

İnanır mısınız daha bu haftasonu başıma geldi ve evet acıktım ne yesek diye cevap verdim. Tavsiye ediyorum. Son cümlenizi anlayamadım zira laf sokmaya çalışmış ne yazık ki başaramamışsınız.

Summercığım hiç akıl mantık işi mi ya?
Çay tiryakisi de olsan 3-4 saat çay içmek nedir? Acıkılacağını akıl edemiyor mu sahiden?
Bas bayağı ya çok cahil ya da çok cimri. İkisi de bence berbat.

ahahahahahah yazdigim yazının açlıkla bir ilgisi olduğunu düşünüyorsunuz demek az önce kaale alıp cevap verdiğim için kendimden özür diliyorum ve sizi göz ardı ediyorum.

Çok haklısın. Aslında bana sorarsan vizyonunu dank diye koymuş ortaya da en ılımlı şekilde yaklaştım olaya.

açsanız yemek yeyin. illa birinin size sormasına ya da ısmarlamasına gerek yok.

bence erkekler 30undan sonra cimrileşmiyor. kadınlar piremsesleşiyor...

Bencede adam bir yere davet ediyor kız kaç saattir Yanımda acıkmıştır diye düşünmesi lazım .cimri işte yemek yedirmiyor kıza ayıp ya
Birde görücü usulüyle tanışırmış niyet belli
Bir erkeğin öncelikle kıza kendini beğendirmesi lazım.konu sahibinin ben ona ödetmezdim demesi de yanlış .onun ödemesi gerekiyor.mali müşavirim cartım çurtum demeyi biliyor bi zahmet hesap ödesin.atıyırum bir yemek ısmarlar konu sahibi de bir kahve ısmarlar yani.her zaman erkeğin daha fazla ödemesi gerek benim fikrim bu.şimdi çıkıp feministiz şöyle böyle diye konuşurlar ben anlamam .şık ve centilmen bir beyfendi böyle yapar .

Valla arkadaş bunu burada yazdım mı bilemiyorum ama eğer bir erkek görüştüğü kadının (bu kadın çalışsın-çalışmasın, maddi yeterliliği olsun-olmasın) karnını doyurmuyorsa, bu sadece yemek açlığıyla kalmaz,duygusal fiziksel, biyolojik diğer ihtiyaçları konusunda da bencildir. Karşısındakinin karşılıklı giderilebilecek ihyiyaçlarını giderme konusunda cimri olacaktır.
Siz de bugün aç olduğunuzu, yemek yemek istediğinizi belirtemiyorsanız , bu ilerde farklı ihtiyaçlarınızda da olacaktır. Söyleyin açım deyin, siz yiyin o yesede yemesede hesabı ödeyin. Bakalım bu konularda tepkisi nasıl olacak.
Adamlar sinyalleri başta veriyor aslında ama biz anlayamıyoruz.

cekiniyirum açım demeye.. aramizda samimiyet yok. sevgili degiliz ki ac misin diye sorsun. aylarca cikan bir cift olsak hadi neyse
sorun tamda burda işte, çocukmusun sana ısrar edecek...çocukmusun açım diyemeyeceksin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…