30 undan sonra erkeklerin cimrileşmesi?

+1. Ne diye görüşmekte ısrarcısın adam kendini saklamamış bile S Shalini . 30 dan sonra cimrileşmedim aksine daha çok harcamaya başladım çünkü gelirim arttı. 30 olunca cimrilik özelliği yüklenmiyor kimseye.

Yaşla alakası yok. Düşünceli biri olmadığı her halinden belli zaten. Acaba bu düşüncesizliği cimrilik mi yapıyor o da bir soru.

Bana göre ikisi de görüşmeyi bırakmak için yeterli sebepler. Sizi bilemem. Böyle kişilerle evlenip, eşim harçlık vermiyor, dışarı çıkmıyoruz, bir yemeğe bile gitmiyoruz diye konu başlatanlar çok.

Konu sahibinin beklentisi gayet ufacık birşey
Premseslikle ne ilgisi var onu çözemedik
Neyse belki de size premses gibi davranan biri olmadı o yüzden bilmiyorsunuz
hanımefendi siz karnınızı kendiniz doyurmuyor musunuz? başkası doyursun diye mi bekliyorsunuz?

cekiniyirum açım demeye.. aramizda samimiyet yok. sevgili degiliz ki ac misin diye sorsun. aylarca cikan bir cift olsak hadi neyse
Yenı tanıdıgı bır kadına para yedırmek ıstemıyor olabılır. Yası ıtıbarı ıle belkı kotu deneyımlerı olmustur ve yıne aynı hatalara dusmek ıstemez. Sız onla cıddı dusundugunuzu bellı ettıgınızde belkı farklı bır kısılık cıkacak. Cımrı olma olasılıgı da olabılır. Esımle yemek yememız 4 ayı fılan bulmustu utanıp yemıyordum yanında soruyordu ama ben hep tokum dıyordum. Zamanla oluyor galıba tabı bızım yasımız 18 19du unıdeydık.

hanımefendi siz karnınızı kendiniz doyurmuyor musunuz? başkası doyursun diye mi bekliyorsunuz?
Orda olay bu değil işte
Tabiki kendim doyuruyorum
Kendi başıma tatillere gittim gezdim kendime yetebilen biriyim çok şükür
Ama bir erkekle çıkıyorsam bana öğrenci hesabı yaptırıyorsa bana değer vermediğini düşünürüm .çünkü değer veren bir erkek daha özenli davranır
Adamla çıkmışız bir yemek yiyelim demiyor ben ne diyecem hadi yemek yiyelim mi asla demem .hele ki onlar daha yeni yani.yıllanmış bir ilişki olsa neyse.

Açsaniz aç olduğunuzu söyleyin yeter . Açıkçası ben çok fazla ye aç mısın vs ısrarlarına maruz kalarak büyüdüğüm için hiç bir konuda kimseye ısrar etmem yapım bu misafir gelse evime yemek saatiyse sofrayı kurarim masaya davet ederim ben yokum diyene kesinlikle ısrar etmiyorum, tabağa az yemek koymami istediklerinde az koyuyorum neticede kocaman insanlarız eşimle evlenmeden önce de boyleydim aç mısın yemek yiyelim dediğinde açım veya tokum derdim net . Neticede ikinizde kocaman insanlarsiniz net olmak görgüsüzlük falan da değil açım demek beni rahatsız etmez

yemek yemek ayıp bişey mi neden diyemezsiniz?

Bu adamı 30'undan önce tanımadığınıza göre genellemeniz saçma olmuş. Adam dümdüz cimri ve kaba, yaşıyla alakası yok.
Birbirinizi tanımak için buluşuyorsunuz sonuçta. Bu yönünü yeterince tanımışsınız.
Cimriliğine göz yumup diğer yönlerini tanımaya devam edecekseniz siz bilirsiniz. Bence vakit kaybı.

Bir kere her görüşmede "Aç mısın?" diye sormak başlı başına abes. Onun yerine bir şeyler içtikten sonra nazik bir şekilde "Haydi, yemeğe geçelim." denilse fena mı olur?

Her görüşmede menüyü karıştırmamakta, paso çay içmekte ısrar eden bir adamın karşısında kimse "Ben acıktım." demez bence. Ben söylemem açıkçası.

ben söylerim. açsam yemeğimi yerim. adamla görüşemeyeceksem yine görüşmem. olay adamın cimri olması değil ki. kadınların kendini naza çekmesi.

ben söylerim. açsam yemeğimi yerim. adamla görüşemeyeceksem yine görüşmem. olay adamın cimri olması değil ki. kadınların kendini naza çekmesi.

Şimdi adam var, adam var. Böyle vizyonsuz bir adamın karşısında kim kendini naza çekmek ister ki sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…