- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
sonuçta konu sahibi görüşmeye devam etmiş.Şimdi adam var, adam var. Böyle vizyonsuz bir adamın karşısında kim kendini naza çekmek ister ki sizce?
buluştuğunuz zaman direk garsona yemek yemek istediğinizi ve en çok neyi tavsiye edebileceğini sorun.. ve sipariş verin.. hiç kasmadan kasılmadan.. sonrasını gözlemleyin.. asıl sonrası önemli çünkü. öyle elinizi de cüzdanınıza atmayın bekleyin izleyin. sonrası kararınız olsun.merhabalar sevgili hanımlar. 1 aydır gorustugum biri var.gorucu usulu tanistik.(malesef) yani aileler vasıtasi ile. kendisi 33 yasinda ben de 31 yasindayim. kendisi ile hafta sonlari gorusebiliyoruz.( o da ben de cok yogun oldugumuz icin) ve ogleden sonralari bulusuyoruz. 2-3 saat oturuyoruz bi pastane veya kafede. saat 17. yi buluyor. kahvalti ile geldigim icin acikiyorum dogal olarak. yemege davet etmesini bekliyorum ama kendisi gorusmelerde bana "ac misin" diyor. (üstelemiyor) o kadar kaba bir soru ki bana gore. yemege cikarmak isteyen biri "hadi yemege gidelim" der oyle degil mi? pastanede otururken menüye bakmiyor bile. çay iciyoruz sadece.yedigim ictgim umrumda degil ama hareketleri sinirime dokundu. maddi durumu iyi, mali musavir. ayrica yemege gitseydik asla kendi hesabimi ona odetmezdim.bu hafta sonu yine bulusucaz. ve yine bana ac misin diye sordugunda ne desem kizlar? biraz laf sokmak istiyorum.
sonuçta konu sahibi görüşmeye devam etmiş.
Bana aç mısın diye sorsa biri öyle valla kahvaltıyı erken yaptm kurt gibi acktm der yemeğe giderdim karnımı doyurur o yemezse yemesin parami öder giderdimmerhabalar sevgili hanımlar. 1 aydır gorustugum biri var.gorucu usulu tanistik.(malesef) yani aileler vasıtasi ile. kendisi 33 yasinda ben de 31 yasindayim. kendisi ile hafta sonlari gorusebiliyoruz.( o da ben de cok yogun oldugumuz icin) ve ogleden sonralari bulusuyoruz. 2-3 saat oturuyoruz bi pastane veya kafede. saat 17. yi buluyor. kahvalti ile geldigim icin acikiyorum dogal olarak. yemege davet etmesini bekliyorum ama kendisi gorusmelerde bana "ac misin" diyor. (üstelemiyor) o kadar kaba bir soru ki bana gore. yemege cikarmak isteyen biri "hadi yemege gidelim" der oyle degil mi? pastanede otururken menüye bakmiyor bile. çay iciyoruz sadece.yedigim ictgim umrumda degil ama hareketleri sinirime dokundu. maddi durumu iyi, mali musavir. ayrica yemege gitseydik asla kendi hesabimi ona odetmezdim.bu hafta sonu yine bulusucaz. ve yine bana ac misin diye sordugunda ne desem kizlar? biraz laf sokmak istiyorum.
Ekleyim hem de görücü usulü yeni tanışılan birine sormak çok daha kaba. Direk yemeğe davet edilmeliydi. Bir mekanda oturup akşama kadar çay içmek, öğrenci de değilsiniz ki mekanda çalışanlar sizi hoş görsün. Koca koca insanlar oturup sadece saatlerce çay içiyorlar.Bence aç mısın diye sormak çok kaba
Erkeklik ölmüş yaEkleyim hem de görücü usulü yeni tanışılan birine sormak çok daha kaba. Direk yemeğe davet edilmeliydi. Bir mekanda oturup akşama kadar çay içmek, öğrenci de değilsiniz ki mekanda çalışanlar sizi hoş görsün. Koca koca insanlar oturup sadece saatlerce çay içiyorlar.
En azından nezaketen tatlı falan söyleyebilirdi. Bilemiyorum ya bir kere bana hocam demişti aç mısın diye. Gayet samimiydik hocayla ve ben bunu bile garipsemiştim garip bi utanma olmuştu. İnsan aç olsa bile kendini yoo tokum derken buluyor.
Erkeklik ölmüş ya
Belki onu düşünecek kadar ince değildi rcekiniyirum açım demeye.. aramizda samimiyet yok. sevgili degiliz ki ac misin diye sorsun. aylarca cikan bir cift olsak hadi neyse
Ayıp bencedeböyle erkekler hep mi vardi bizim jenerasyona mi denk geldi bilmiyorum. ama hem bencil hem cimri erkekler o kadar fazla ki etrafta. halisaha arkadaşı gibi davraniyolar karşılarındaki kadına bazen.
"bana ne ne alacam", "ne ismarlicam", "ne dusuncem", "ne hediyesi" diyen egitimli kariyerli erkekleri gördükçe ben utanıyorum.
konu sahibi adam zaten cimri olmasa istiyosa yemeğe davet eder, sinemaya davet eder, bowlinge davet eder, kisa bi geziye vs davet eder. ne biliyim öğrenci olsalar dicem ki parasi yoktur genc oldugu icin dusunememistir. kac yaşında görmüş geçirmiş meslek sahibi adam ayip bence.
Ayıp bencede
Hele ki evlenme amaçlı tanışılmış ciddi bir ilişkide
Bunun görgüyle ilgisi var işte .erkek babadan ne gördüyse onu yapıyor
Şimdiki anneler babalar oğlum kızlara para yedirme maaşı iyi bir kız bul evlen kız sana baksın derdine düşmüş.
Kıza bir hediye bir yemek ısmarlamayı enayilik olarak görüyorlar halbu ki bu erkeği yücelten şeyler
Benim mesela sevgilim zavallı bana herseyi almak istiyor istemiyorum diyorum para harcama bu kadar bana olsun diyor istiyorum.böyle olunca işte ona daha çok bağlanıyorum.ben onu kullanmam asla hesabımı bilirim bu özelliğinden faydalanmam ama hoşuma gider yine de değer verdiğini hissederim .
Biri vardı para istemişti benden çok yakışıklıydı ama gözümden düşmüştü anında.dedim bu ne ya koskoca adam deyip çizmiştim üstünü
Eski sevgilim işsizdim o dönem bana hesap ödetiyordu adam düşün ki kendi gayet iyi maaşlıydı dr ydi yani
Bunun asla eğitimle kariyerle ilgisi yok bunu anladım .
Tamam bizde bir kahve ısmarlarız hediyeler alırız sıkıntı değil tabi ama her zaman dediğim gibi öncelik onda olmalı.
Onun teklif etmesi laxım onun düşünmesi
Bilmiyorum ben bu konuda klasik düşünürüm
Özellikle ilişkinin ilk başındaysam
Açmısın denmez ama ayıp benceE ama teklif etmiş aslında adam. Aç mısın? sorusuna tokum cevabı alınca ama ben açım gidip birşeyler yiyelim demeye çekiniyordur belki o da.
Genelde size katılırdım ama buna katılmıyorum.açsanız yemek yeyin. illa birinin size sormasına ya da ısmarlamasına gerek yok.
bence erkekler 30undan sonra cimrileşmiyor. kadınlar piremsesleşiyor...
kadın birlikte karar verelim demiyor ki. adam beni yemeğe götürsün diyor. konudaki adam iş bilmez ve cimri biri okey. ama olmasa dahi kadının beklentisi adamın, kadının acıktığını düşünerek yemeğe götürmesi. ben de diyorum ki insan pekala gittiği yerde de yemek yiyebilir veya had şuraya yemeğe gidelim diyebilir. bu teklif neden illa erkekten gelmeli?Genelde size katılırdım ama buna katılmıyorum.
Birlikte dışarı çıkmışız, ne yapacağımıza birlikte karar vermemiz gerekiyor. Mesela hesap ödemek ya da ısmarlamak değil zaten. Yemek yiyelim demesi gerekiyor . Yoksa konu sahibi illaki alır yer.
Mesele adam düşüncesiz mi cimri mi yoksa görgüsüz mü onu tespit etmek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?