• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30 unu geçmiş kartlaşmış evde kalmış çalışan hatun..

Eee burada yok mu '30 yaşındayım, evde kaldım' konuları?
30 yaş 'kart' bir yaş olmadığı için ne yazarlarsa yazsınlar geçersizdir.

İlgilenmeyin böyle şeylerle
Deli saçması
Nasıl istersem öyle yaşadım, tercihlerimi kendim yaptım, istediğimi aldım gerisi boşşş
Yazıp çizip dururlar ancak tın tınnnn:52::52::52:

Eee burada yok mu '30 yaşındayım, evde kaldım' konuları?
30 yaş 'kart' bir yaş olmadığı için ne yazarlarsa yazsınlar geçersizdir.

Var tabi ki, insanlar yalnizliktan aradigini bulamamaktan yakiniyor. biz de nasip kismet diyoruz ya da onerilerde bulunuyoruz.

Burda insani ve empatiyle yapilan yorumlar var, sen de kartsin, evde kalmissin bilmem ne diyenler yok.

Yani 30 yasinda, kesin azmistir, erkegi de yok gibi sapikca seyler yazanlara yaziklar olsun diyorum, resmen tiksindim.

evet burdada var öyle konular. mesela bazen bakıyorum 20 yaşında bir bayan arkadaş bir yerde tanışıyorsun.
evlenmiş 19 yaşında 20 yaşında yeni bebeği olmuş ve atıyorum 30 yaşında bekar bir kıza konuşmasını duysan , evlenirsin boşver takma kafana, ya da ne bilim ay aman evlenme sakın boşver ne gerek var falan böyle bilmiş tavırlar.
böyle görünce gülüyorum. halbuki o 30 yaşındaki kız belkide senin kocan gibi bin tanesini elinin tersiyle itti, ama işte bunu anlayamayanlarla dolu etrafımız.

Var tabi ki, insanlar yalnizliktan aradigini bulamamaktan yakiniyor. biz de nasip kismet diyoruz ya da onerilerde bulunuyoruz.

Burda insani ve empatiyle yapilan yorumlar var, sen de kartsin, evde kalmissin bilmem ne diyenler yok.

Yani 30 yasinda, kesin azmistir, erkegi de yok gibi sapikca seyler yazanlara yaziklar olsun diyorum, resmen tiksindim.

Yok, ben daha çok 'Ümidim kalmadı hayattan, yaşlandım' vs tarzında cümleler okuduğum için o konularda, bir kadın kendisi hakkında böyle düşünebiliyorsa erkekler de iğrenç iğrenç yazar.

Son düzenleme:
Back
X