göz açıp kapayana kadar bi bakmışsın önce 20lere sonra 30lara koşar adımlarla kafa önde bodoslama gidiyon...pastanın üstündeki mumlar her geçen yıl çoğalırken,bir zamanlar herkes hatırlasın dediğin doğum gününü artık birileri de unutsun istiyon! yazın deniz kenarında çevirme piliç gibi bronzlaşmak eğlenceli olmuyo artıkın çünkü gözlerinin kenarlarında çiziklerin oluştuğu için onlar beyaz beyaz sırıtıyo sonna.hele ki benim gibi kozmetik ürünlerinle hiç bir alakan yoksa ve bildiğin tek bakım olayı nemlendirici kremse,markette hayvani bi boyutta ve envai çeşit kırışık kremlerin önünde durunca bön bön baka kalıyon.hangisi olsa acep diye 30 dk. düşündükten sonna da daha da bi bunalıma girip, bu buhrandan kurtulmak için çikolata reyonuna dalıyon sonna.seni çok ii anlıyom arkadaşım...ama her yaşın ayrı bi güzelliği olduğunu düşünüyom ben.zamanın çok hızlı geçtiğini anladım artık bu yüzden aynadaki görüntümle kavga edip zaman harcamaktansa,durumu kabul edip en iyisini yapmak gerektiğini düşünüyom.bir gün 50 olacaksın ve 60...o zaman da aynaya bakınca bi zamanlar 30dum ve kendimi ne kadar acımasızca eleştirmişim diyeceksin.bu yüzden boş ver gari,sağlığın yerinde mi? allah sevdiğini yanına koymuş mu? anı yaşa derim o vakit.yaşam sayılarla ölçülmez,yaşam aldığımız soluklarla da ölçülmez SOLUK KESEN ANLARLA ÖLÇÜLÜR! bu heyecanı yitirme asıl.eğer yaşam sevincini kaybedersen, yaşın da hiç bir önemi kalmıyo 30 yaşında bi bedene ama 60 yaşında bi ruha sahip olursun.her kendini kötü hissettiğin vakit kendini neşelendircek bişey bul,en basitinden bi tişört al kendine...bu bile senin ruh halini değiştirmeye yetecektir.bebek için de bööle karamsar düşünme derim,hayatına bambaşka bir deneyim katacaktır ve her defasında onun kocaman gözlerine baktıkça İYİKİ VARSIN diyeceksin...