Boşandınız mı30 yaşındayım ama ne ara bu yaşa geldim hiç farkında bile değilim. Çocukken veya Ergenken hayaller kurardım. Çok mutlu bir evliliğim olacak, çok başarılı olacağım, çok güzel, çok zengin çok çok çok … artık boşluğu ne şekilde doldurursanız.
Bir baktım 30 olmuşum ve bunların hiç biri olmamış. Etrafıma baktığımda da bu olmamışlık çevremdeki herkes için geçerli sanırım. Bazen diyorum ki her şeye yeniden başlasam. Sonra diyorum ki 30 yaş her şeye yeniden başlamak için geç bir yaş. Boşandıktan sonra da senin hayatın normal seyrinde gidecek işte. O nedenle boşanma sonrasına büyük anlamlar yükleme şimdiden kendini alıştır o zamanların sıradanlığına
Bilmiyorum aranızda şayet varsa yeniden doğuş hikayesi olanlar dinlemek isterim.
Hayat bu bazen istediğimiz gibi gitmiyor30 yaşındayım ama ne ara bu yaşa geldim hiç farkında bile değilim. Çocukken veya Ergenken hayaller kurardım. Çok mutlu bir evliliğim olacak, çok başarılı olacağım, çok güzel, çok zengin çok çok çok … artık boşluğu ne şekilde doldurursanız.
Bir baktım 30 olmuşum ve bunların hiç biri olmamış. Etrafıma baktığımda da bu olmamışlık çevremdeki herkes için geçerli sanırım. Bazen diyorum ki her şeye yeniden başlasam. Sonra diyorum ki 30 yaş her şeye yeniden başlamak için geç bir yaş. Boşandıktan sonra da senin hayatın normal seyrinde gidecek işte. O nedenle boşanma sonrasına büyük anlamlar yükleme şimdiden kendini alıştır o zamanların sıradanlığına
Bilmiyorum aranızda şayet varsa yeniden doğuş hikayesi olanlar dinlemek isterim.
Troll müymüş?Sonunda anladım 30 yaş hiç bişi için geç değil herşeyin başı aklın başına geldiği bir yaş
Hayır sistem attı bende farklı bi konuya yazarken yanlışlık olduTroll müymüş?
aa iyi yakalamışsınn.geçen de bir üyeyi ben avukatım diye korkutmuştu köpekler konusunda.o da mı yalan yani?umarım değildir24 yaşındayken 30'un yaşlı olduğunu düşünen 30'a gelince de kefen bakmaya başlar doğal olarak. Çok şükür hiç böyle tuhaf fikirlerim olmadı, 18 yaşındayken de 30 genç bir yaş gibi geliyordu çünkü objektif olarak öyle.
Eki Görüntüle 3057255
Valla yalanını yakalamadım, o kadar detaylı bakmadım. Bunu 2016'da yazmış, tesadüfen gördüm. Köpek olayını ya da avukatlığı bilmiyorum.aa iyi yakalamışsınn.geçen de bir üyeyi ben avukatım diye korkutmuştu köpekler konusunda.o da mı yalan yani?umarım değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?