İnşallah çok teşekkür ederim,Hiçbir şey için geç değil. Zararın neresinden dönersen kârdır. Şu saatten sonra geç mi kaldım, şöyle mi yapsaydım, böyle mi olsaydı demenin bi anlamı yok. Zira geçen zaman geri gelmiyor. O yüzden geç mi kaldım düşüncesini kafanızdan atın ve kalan ömrünüzü en güzel şekilde yaşamaya başlayın. Daha çok gençsiniz ve önünüze ne güzellikler çıkacak kim bilir
İnşallah Çok teşekkür ederim,Reşit olduğumuz yaş 18, aklın başa geldiği ve karakterin oturmaya başladığı yaş 26 ve sonrası.
Ne geçi Allah aşkına, hayat yeni başlıyor daha.
İnşallah sağlıklı, upuzun, musmutlu bir ömrünüz olur.
Anlıyorum, insan ister istemez düşünüyor da ah düşünmek zamanı geri getirseİnşallah çok teşekkür ederim,
Düşünmemeye çalışıyorum ama işte bazende istemeden kendimi sorguluyorum
Çok teşekkür ederim,Bence bu yaşlarda hayata tekrar başlamak en güzeli.daha mantıklısınız bikere , daha olgun , daha kendini bilir.....
Keşke,Anlıyorum, insan ister istemez düşünüyor da ah düşünmek zamanı geri getirseHiç üzülüp canınızı sıkmayın, yaşadıklarınız size hayat tecrübesi olur ve bundan sonra daha iyi adımlar atar, kendiniz için daha düzgün kararlar alırsınız.
Hayata geç kalinmaz.hayat devam eder,biz zaman zaman akişi,gidişati değiştiririz.Merhaba arkadaşlar,
Başlıktada yazdıgım gibi 30 yaş hayata tekrar başlamak için geç bir yaşmı ?
Kötü bi evlilik geçirdim ve ayrıldım,
Sürekli şans vererek 30 yaşıma geldim,
Şimdiki aklım olsa zaten ömrümü vermezdim,
Ama etrafın madem böyleydi neden daha erken ayrılmadın imaları acaba hayata geç mi kaldım diye düşünüyorum,
Onların beni düşünerek iyi niyetle söylediklerini biliyorum ama kendimi herşeye geç kalmış gibi hissediyorum.
Yoo ben 31 yaşında evlendim neden geç olsunMerhaba arkadaşlar,
Başlıktada yazdıgım gibi 30 yaş hayata tekrar başlamak için geç bir yaşmı ?
Kötü bi evlilik geçirdim ve ayrıldım,
Sürekli şans vererek 30 yaşıma geldim,
Şimdiki aklım olsa zaten ömrümü vermezdim,
Ama etrafın madem böyleydi neden daha erken ayrılmadın imaları acaba hayata geç mi kaldım diye düşünüyorum,
Onların beni düşünerek iyi niyetle söylediklerini biliyorum ama kendimi herşeye geç kalmış gibi hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?