30 yaş hayata yeniden başlamak için geç mi?

_Pulim_

SabrınSonuSelamet...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
253
140
103
Merhaba arkadaşlar,
Başlıktada yazdıgım gibi 30 yaş hayata tekrar başlamak için geç bir yaşmı ?
Kötü bi evlilik geçirdim ve ayrıldım,
Sürekli şans vererek 30 yaşıma geldim,
Şimdiki aklım olsa zaten ömrümü vermezdim,
Ama etrafın madem böyleydi neden daha erken ayrılmadın imaları acaba hayata geç mi kaldım diye düşünüyorum,
Onların beni düşünerek iyi niyetle söylediklerini biliyorum ama kendimi herşeye geç kalmış gibi hissediyorum.

Hiçbir şey için geç değil. Zararın neresinden dönersen kârdır. Şu saatten sonra geç mi kaldım, şöyle mi yapsaydım, böyle mi olsaydı demenin bi anlamı yok. Zira geçen zaman geri gelmiyor. O yüzden geç mi kaldım düşüncesini kafanızdan atın ve kalan ömrünüzü en güzel şekilde yaşamaya başlayın. Daha çok gençsiniz ve önünüze ne güzellikler çıkacak kim bilir

İnşallah çok teşekkür ederim,
Düşünmemeye çalışıyorum ama işte bazende istemeden kendimi sorguluyorum

İnşallah Çok teşekkür ederim,
Gerçekten 1 sene önceki aklımla şimdiki aklım arasında bile dünya fark var,
Ama anlatamıyorum

İnşallah çok teşekkür ederim,
Düşünmemeye çalışıyorum ama işte bazende istemeden kendimi sorguluyorum
Anlıyorum, insan ister istemez düşünüyor da ah düşünmek zamanı geri getirse Hiç üzülüp canınızı sıkmayın, yaşadıklarınız size hayat tecrübesi olur ve bundan sonra daha iyi adımlar atar, kendiniz için daha düzgün kararlar alırsınız.

Keşke,
Bir laf var ya bana eski günlerim lazım,
Birde şimdiki aklım

Aynı durumdayız ben eşimden ayrıldım henüz 1 yıl olacak yeni bir ev kurdum, yeni bir meslek edindim, yeni bir çevrem var, yeni bir hayatım var ve 2 de çocuğum kendimi değil 30 bazen 20 hissediyorum.
Hayata geç kalmadım sadece geç başladım,

Hiç geç olur mu? Onu diyenler keşke cekmeseydin bu kadar bile manasında demislerdir. 30 gencecik yas.. bak önüne şimdi. Geriye değil

Son düzenleme:
Acilen bu kafadan cik 30 yas bana göre genc bir yas 35 de cizgide oluyorsun biyolojk saat olarak ya tum bu hissetikletin hep cevre baskısı yüzünden hep bir geç kalmışlık hissi yaşatıyorlar insana ben 25 yaşından sonra kendimi evde kalmış hissederdim bIr kişiyle gorussem olumsuz olsa hemen depresif takilirdim ne delilik ama hayat böyle değil böyle yasanmamali şuan en büyük kotlugu kendine yapıyorsun takma kimseyi suyun üstünde yürüsen zaten yüzme bilmiyordu derler anlatabiliyormuyum

Hayata geç kalinmaz.hayat devam eder,biz zaman zaman akişi,gidişati değiştiririz.
Farkli virajlar çikar karşimiza ya da U dönüşleri.ama hayat devam eder.omrumuz oldugu kadar aliriz nasibimizi.

Hayat bana istediklerimi vermediyse ve yeniden başlamam gerekseydi,yaşım 50 de olsa DENERDİM!Alacağımı almadan da pes etmezdim. Siz de etmeyin.
Her şey yüreğinizin istediği gibi olsun

Yoo ben 31 yaşında evlendim neden geç olsun
Ama çok da bekleme bence

en güzel yıllarınızdasınız..
kadınlar şarap misali derler ya..
şimdi herzamankinden daha tecrübeli ve daha güçlüsünüz..
hiçbişiye geç kalmadınız
yepyeni bi hayat bekliyor sizi
insanlar neler atlatıyor.. kanseri yeniyolar, ailelerini kaybediyolar neler neler

İnsanların bu 30 yaşla ne alıp veremediği var anlamıyorum. Gencecik bir yaş halbuki..

Ben 29 yaşımda evlendim. 32 yaşımda doğum yaptım. Gayet de ideal bir zamandı bana göre.
Öncesinde ne evlilik ne çocuk düşünen biriydim..

Eşlerimizle dünyaya gelmiyoruz ki boşandıktan sonra hayatımız bitsin..

_Pulim_ Ben 32 yaşındayım.Hiç evlenmedim.
Ne olacak evlenmedi isem?
Sanki önceden evlenen herkesin garantisi mi var?
Burada bile bekleme daha fazla diyenler var.
Yahu kısmet bu kısmet.
Adamı zorla mı nikâha ikna edeceksin?
Kimsenin kalbine hükmedemezsiniz.
Karşınıza gerçekten değecek biri çıkar öyle evliliği düşünürsünüz.
Ne yapalım 35 yaştan sonra çocuk durumu kritik oluyorsa?
Sırf çocuk için sevmediğin, hayat görüşünün uymadığı biriyle evlenilmez.
Her şey bizim elimizde değil.
Bunu kabul edemiyoruz bir türlü.
Böyle tepeden tepeden ahkam kesenlere cevap verin.
Ben diyorum kimsenin garantisi yok.Kimse sizi sırf evli değilsiniz diye ayrıştıramaz.Buna izin vermeyin.
Umutsuz olmayın.Millet 30 yaşında üniversite okumaya başlıyor.Iş kuruyor.Sektör değiştiriyor.Yeni yeni evleniyor.Bu kadar yaşa takılmayın.

Yaş bir sayı sadece.Tüm belirleyici o değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…