30 yaş hayata yeniden başlamak için geç mi?

Yoo ben 31 yaşında evlendim neden geç olsun
Ama çok da bekleme bence
Bekleme derken?
Herhalde siz kendi kendinizle evlendiniz.
Bir aday bir sevgili yoksa nasıl hemen beklemeden evlenecek?
Böyle böyle hemcinslere toplum baskısı yapılıyor iste.

Beklememek için siz ne yaptınız merak ettim?

Bekleme derken?

zaten önce "amaaaann niye geç olsun" derler.
hemen arkasından da "ama çok da gecikme BENCE" meşhur sözünü söylerler. böyledir bu hep

Bekleme derken?

Evlenmek için bekleme demek istemedim
Eğer kendini hazır hissediyosa yeni ilişkilere yeni ortamlara girip kendi şansını kendi yaratabilir
Bu şimdi de olur 5 sene sonra da
Ama hazırsa neden şimdi olmasın

hayata başlamak derken neyi kastettiğinizi tam bilmiyorum ama eğer sözkonusu aşk/meşkse 29 yaşında evlendim 30 yaşında boşandım 34 yaşında tekrar evlendim. 39 yaşındayım ve mutluyum

Daha dünden beri okuyorum, 30 yaş insanın hayatında dönüm noktası ve 30 dan önce evlenmeyin diyorlar. 25 imde evlendim 31 imde boşandım, aklım olsa evlenmezdim, daha yaşıtlarım bekar.

Neye geç kalacaksınız allasen? Evlilik zaten bir süre sonra rutine binecek, sorumluluklar artacak. Hayat sadece evlilik çocuk değil ki.

Ben de boşandığımda bu tarz duygulara kapıldım ama geçti.

insanların düşünceleri söylemleri yerine kendi iç sesinizi dinleyin
kimse sizi sizin kadar iyi tanıyamaz yerinize karar veremez

Neye gec kalacaksınız ki? Evlenmek cocuk yapmak hayatin amacı degil bayagi güzelleştiren seyler olabilir anca.

Sürekli geçmişi anarak kendini yıpratmazsan, anın ve geleceğin sana getireceklerini düşünür daha enerjik ve çalışkan olursan eminim eskisinden daha mutlu bir hayatın olur...

Neden geç olsun ki. En güzel yaş. İnsanın aklı ile duygularını birleştirip daha olgun hissedip düşünmeye yaşadığı yaş. Gençliği o duygusal dalgalanmaları olmadan daha güzel herşey

ya bence bayanların hatta toplum genelinin kadınlar üzerindeki 30 yaş baskısının tek ama tek nedeni çocuk sahibi olmak için sahip olunan dar zaman.
şu dünyaya erkek olarak gelmek vardı
doğa ne kadar adaletsiz

merhaba bi ara başlığı ben açtım sandım aynı durumdayız arkadaşım destek olalım birbirimize...
aynı yaştayız ve ben de ayrıldım kendimi 18 hissediyorum öğretmenim hayat çok daha güzel olacak inanıyorum inşallah ama önce biz kendi değerimizin farkına varalım

Hayır gec değil.
Aksine bir kadının kendini en iyi tanıdığı yaştasınız.
Hayat yeni Başlıyor.

Ben hayatima 41 yasindan sonra basladim. 30 yaş ne ki. Bosandigimda 41 yasindaydim. Hicbir sey icin gec degildir. Hayat senin hayatin. Onemli olan bundan sonra nasil yasamak istedigin.

Yanlış yoldan kaçında olursan ol asla geç değil. Yeni bir hayata başlamak İçin ise çok güzel, olgunluktan nasip alan bir yaştasın.

Umarım her şey gönlünce hayırlısı ile olur.

Hiç de geç değil otuz nedir ki.. en güzel yaşın ve en verimli çağın . Şakın eskiyi düşünüp kalan güzel yıllarını heba etme . Karşına kim bilir ne güzellikler çıkacak .

Sürekli 30 yaş için konu açılıyor ne var ki 30 da o zaman insanlar
30dan sonra çalışmasın (o yaştan sonra ne yapak parayı)
Tatile gitmesin (o yaşta çok sıkıcı olur) vs. Hayattan elini eteğini çeksin.

Evet çok geç dersek napcaksın? Kalan 40-50 yıl ömrünü geç olmuştu diye mi geçireceksin?

Ben 38 yaşındayım daha hiçbi hayata başlayamadım..Konu sahibine bunu desem herhalde beni gidip gömecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…