30 yaş üstü bekar kalmamış gerçekten?

aylaogretmen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Mart 2019
135
293
23
Bu konuda açtığım ikinci başlık kızlar ama çok üzülüyorum. Belli bir yaştan sonra evlenememiş olmak can sıkıcı. Tayin isteyeceğim ama bendeki bu şans olduğu sürece yine küçük bir yere atanırım:KK64:Bazı arkadaşlar artık insanlar 30 yaşından sonra evleniyor diyorlardı ama benim yaşımdakileri bırakın evlenmemeyi 2. çocuklarına hamileler. Ben ne yapayım şimdi?

Bu konuda açtığım ikinci başlık kızlar ama çok üzülüyorum. Belli bir yaştan sonra evlenememiş olmak can sıkıcı. Tayin isteyeceğim ama bendeki bu şans olduğu sürece yine küçük bir yere atanırım:KK64:Bazı arkadaşlar artık insanlar 30 yaşından sonra evleniyor diyorlardı ama benim yaşımdakileri bırakın evlenmemeyi 2. çocuklarına hamileler. Ben ne yapayım şimdi?

Beklemekten başka pek yapacak bi şey yok gibi ama yine de siz bilirsiniz

Valla kendinizi köprüden falan atın isterseniz. Ne dram, ne dram...
Evlenmemek demek ki bu kadar hayatınızı mahvediyor. Hayatta başka hiç mi amacınız, uğraşınız yok? Diğer yorum yapan kişinin dediği gibi, evlenemiyorum diye kendine acıyan, ağlanan insanı kim ne yapsın? Hayatınıza kalite katın biraz.

Siz kaç yaşındasınız? Ayrıca İstanbul neden istemediniz geçen yıl 54 puana kadar gelen vardı. Bence kendi kendinizi çaresiz bırakıyorsunuz biraz da ve ayrıca bu kadar düşünmek de negatif enerji demek

Otuz yas ustu bekar kadin cok ama erkekler de oran az var ama daha azlar.
Daha dogrusu cogu erkek otuzlarin ortasinda evleniyor.
Cunku erkekler genel olarak daha az inceleyen cikara daha cok onem veren duygusalligi daha az olan canlilar.
Hayirlisini istemek lazim evlendigine bin pisman cok insan var.

Benim çevremde 30 yaş üstü bir sürü bekar insan var. Ama evlenmekle kafayı bozmuş olanlarla pek ilgilenmiyorlar malesef.

Neden konu sahibinin bu kadar üstüne gidilmis anlamadım. İnsanin sevme sevilme gibi ihtiyaçları vardır. Her insan sevmek sevilmek mutlu huzurlu bı yuva kurmak ister. Bu onu amaçsız biri yapmaz ki. İstediğiniz kadar kariyer yapın kendinizi geliştirin onun size vereceği gurur farklıdır. Ama sevginin vereceği farklıdır. Burası zaten dert anlatma yeriyken derdini anlatan birine neden dertleniyorsun diye üstüne gitmek de ilginç dogrusu.

Ben 33 yaşında ve bekar olsam deli gibi spor yapar, arkadaşlarımla gezer tozar, bir sürü kitap okur, film izler, sonsuz miskinlik yapar..daha sayamadım, ancak bu kadarını hayal edebildim evli ve çocuklu halimle:)
Herkes kendi hızında yaşar hayatı, niye başkalarının hangi yaşta naptığına,kaçıncıya hamile olduğunu kendine kıstas yapıyorsun ki? Resmen kendini mutsuzluğa gömmeye and içmişsin..

İnsan hissetmediği bilmediği duygunun eksikliğini hissetmez..

Geçmişte birine karşı bir şeyler hissettiysen şimdide yaşamak isteyebilirsin haklısın bence

Ama bazı şeylerin bi zamanı vardır ne kadar zorlasakta olmayabiliyor..evliliğin zorluğunu sabretmeye değecek bir insan çıkar umarım karşına :)

Ben 33 yaşında ve bekar olsam deli gibi spor yapar, arkadaşlarımla gezer tozar, bir sürü kitap okur, film izler, sonsuz miskinlik yapar..daha sayamadım, ancak bu kadarını hayal edebildim evli ve çocuklu halimle:)
Herkes kendi hızında yaşar hayatı, niye başkalarının hangi yaşta naptığına,kaçıncıya hamile olduğunu kendine kıstas yapıyorsun ki? Resmen kendini mutsuzluğa gömmeye and içmişsin..
Keşke herşey hayaller deki gibi olsa. Bu cevrenizle alakalı biraz da. Ben 30 yaşıma daha varmadim. Ama bende bunu eksikliğini yasiyorum. Çünkü etrafimdaki bütün insanalr evli . İşe gidiyorum iş arkadaşlarım evli ünv deki arkadaşlarım evli tanıdığım herkes evli. Dışarı çıkıp birileriyle biseyler yapmak istiyorsunuz ama butun yasitlariniz evli. İnsan bı yerden sonra bende bı problem mi var acaba diye düşünmeye basliyor. Ha etrafınizda sizin gibi bekar insanalr olsa tabiki çok keyifli olur. Ama yer gelio dışarı çıkmaya insan bulamadığım oluyor gerçekten. E bı de zaten eğitimimiz tamamlamisiz kariyerimiz var kendimi farklı alanlarda da yetiştirmeye çalışıyorum ama ne olursa olsun sabah telefonunda gördüğün sevgi dolu günaydın mesajı nin eksikliği kapatmiyor hiç bı şey. Herşeyin yeri farklıdır. Evli insanalarin da bu kadar tepki vermesini anlamıyorum. Madem bekarlığa ozeniyorsaniz neden evlendiniz.

Şu bekarlıktan şikayetlenene evde kaldım diyenlere ne zaman evlencem yaşım oldu bilmem ne dıyenlere bilmem kacıncı kez 34dümde evlendim diye daha ne kadar cevap verecem anlamış degilim.
Hayatin her yaşın guzellıgının kıymetıni bilin be.
Acelenız ne.
Sabırsızlık niye.
Nasıp, kısmet ,kader var biraz işin içinde.
Şükredin az buysa derdinize.
Birde boyle işi gücü yerinde olanlara tırt oluyorum.

Hersry nasip kısmet biliyorsunuz herseyin bir zamanı var benimde hiç bir sorunum olmamasına rağmen evladım olmuyor 29 yaşına giriyorum üzülüyorum ama Rabbime teslim ettim kendimi çünkü herşey ondan. Geçende yazmıştım size yorum evlenip mutsuz Olursanız emin olun Kı bekarliginizi özlersiniz ben çok mutsuzum mesela hergün mide ağrısıyla uyanıp uyanıyorum stresten keşke uğruna gözyaşı döktüğüm adamla evlenmeseydim diyorum. Herşeyin hâyırlısı bol bol dua edin dışarda ki hiç kimseye de özenmeyin çünkü herkesin bir imtihanı var emin olun

Keske sizi tanısam da reel hayatta sizi birileri ile tanıstırsak =) ciddiyim, bu arada. Yani elbette var sizin cevrenizde olmayabilir su an ama bende bekarım bu arada. Henüz evlenmedim yani. 28 yasındayım hiç de dert etmiyorum bunu. Hatta keyfini cıkarın bile diyebilirim.Bu konuyu bu kadar abartıp, kendinizi strese sokmayın lütfen...

Back
X