- 25 Nisan 2020
- 572
- 637
- 23
- 39
- Konu Sahibi Kutupyildizi86
-
Bende evli iki çocuklu ve kafaaa olarak cokkk yorulmuş 35 yasında bir kadın olarak en keyifli zamanlarım. Evde herkes uyuyunca oturup bir kahve guzel bir film açıp izlemek. Ancakkk yarısında uykum gelmezseEvli,mutsuz ve 2 çocuklu olarak size özendim, keşke ben de sizin durumunuzda olsaydim
KızİnşâAllah hepimizin karşısına beraber yaşamaktan ve yaşlanmaktan mutluluk duyabileceğiniz kişi çıkar.. Bazen çok garip yalnız olduğum için mutlu oluyorum bazende tüm arkadaşlarım en azından bir düzenlerini kurdu diyorum tabii evlenmek için evlenmek değil kasettiğim..
Yaklaşık 1 ay oldu benim çok yeni, kesinlikle öyle tabikiAynen insallah, ne kadar oldu ayrilali? Benim karsima cikti birileri ama bana uygun kisiler degildi, ben de evlenmis olmak icin evlenmem, gerekirse yalniz kalirim.
Çevremde evli olup yalnız hisseden bir ton insan var. Kocaları gelır dırek ya ayrı odaya çekilir ya da kahveye gider. Erkek olarak eşimin çok arkadaşı var. Biri 40 yaşında kız bulamıyor, biri 35 yaşında.. Eşimin eskı çalıştıgı yerde çogu erkek 30 üzeri ve bekar. Evlı az vardı. 30 dan sonrası diye bırsey yok. Bence yalnızlıgınızın kıymetını bılın. İleride illakı bırı karsınıza cıkar. Acele etmeyın.Iyi aksamlar kizlar, aramizda 30 yas üstü hic evlenmemis ya da evlenip bosanmis arkadaslar var mi? Ben bir kere evlendim bosandim, daha sonra kendime yeni bir hayat kurdum, yalniz yasiyorum, cevremde benim gibi olan arkadasim yok. Hepsi cuma aksamini ve haftasonunu esiyle, erkek arkadasiyla geciriyor. Böyle günlerde daha da yalniz hissediyorum, haftaici tek basima cikip bir seyler yapiyorum ama haftasonu cikmayi sevmiyorum, disarda insanlari aileleriyle, sevdikleriyle görünce daha da üzülüyorum. Sizler napiyorsunuz, biraz dertleselim iyi hissetmiyorum bugünKendime pizza siparis ettim, belki bir film bakarim, burada takilirim. Siz kendinizi yalniz hissediyor musunuz? zamaninizi nasil geciriyorsunuz haftasonlar? Hayatima birini almak istiyorum ama olmuyor olmuyor, cikmiyor karsima öyle biri..
O kadar yalnizim ki bir cok filmi diziyi izledim, artik zevk vermiyor. Eski Türk filmlerine sardim Kemal Sunalìn Sabaniye filmini izledim biraz öne:=)Benim bekar halimsinaz evvel okudun sanırım benzer bir konudaki cevabımı, o yüzden tekrar edip seni sıkmak istemem Bekarlik ve yalnizlik gunlerimde güzel bir film, pizza ve dondurma bozuk olan moralime hep iyi gelmiştir istersen sana film onerebilirim, ne tür seversin
Bebekte istedigim icin biyolojik olarakta gec kalmaktan korkuyorum( Tabi hic belli olmaz biliyorum)Çevremde evli olup yalnız hisseden bir ton insan var. Kocaları gelır dırek ya ayrı odaya çekilir ya da kahveye gider. Erkek olarak eşimin çok arkadaşı var. Biri 40 yaşında kız bulamıyor, biri 35 yaşında.. Eşimin eskı çalıştıgı yerde çogu erkek 30 üzeri ve bekar. Evlı az vardı. 30 dan sonrası diye bırsey yok. Bence yalnızlıgınızın kıymetını bılın. İleride illakı bırı karsınıza cıkar. Acele etmeyın.
ne.....x de çok güzel diziler filmler var.şabaniye de izleme yahu artıkO kadar yalnizim ki bir cok filmi diziyi izledim, artik zevk vermiyor. Eski Türk filmlerine sardim Kemal Sunalìn Sabaniye filmini izledim biraz öne:=)
Niye ki cok zevkliydi:) O platformdan izliyorum dizileri zaten, bir süre sonra konular ayni gibi gelmeye basliyor. You... dan ilgimi ceken konularda videolar izliyorum bu aralar.ne.....x de çok güzel diziler filmler var.şabaniye de izleme yahu artık
Evet yasadigimiz cografyayla cok alakali, hergün akrabalarda ki yasitlarimin cocugu evliligi falan konusuldugu icin, kendimi gec kalmis hissediyorum. Kariyer yaptim o kadar bir aferin diyen olmadi:)Ben evliyim ama kapıdan şunu söylemeye geldim sonra hemen çıkıcam
Toplum bize çoğu konuda kendimizi eksik hissettiriyor. Ben dört yıldır evliyim 33 yaşımdayım. Çocuğumun olmadığını duyanlar hemenbu moda geçip sırt sıvazlamaya başlıyorlar.Bu tür şeylere karşı ciddi duyarsızımdır ama söyylene söyylene son birkaç aydır lan geç kaldım galiba duygusuna girdim. Yalnız olduğunu yalnız hissettiğini düşünen insanlar teselli adı altında sana bu duyguyu tekrar tekrar hissettiriyor olabilir. Şu an california da yaşıyor olsaydık bunları konuşur muyduk? Sanmıyorum.
Amin, cok tesekkür ederimAllah gönlünüze göre versin. :)
Ben de geçen gün sıkıntıdan onca film arasından mavi boncuk izlemiştimO kadar yalnizim ki bir cok filmi diziyi izledim, artik zevk vermiyor. Eski Türk filmlerine sardim Kemal Sunalìn Sabaniye filmini izledim biraz öne:=)
Masallah35 de tanıştık 37 de evlendik 39 a da bebek geliyor hepinize moral olsun kısmetini ruh eşin ne zaman geleceğini Allah biliyor Allah'a teslim ol dua et bekle isyan etme nasihat gibi algılama sakın sevgilerimle
Emel Sayanindi degil mi? Ona da bakayim, uzun süredir seyretmemistim:))Ben de geçen gün sıkıntıdan onca film arasından mavi boncuk izlemiştimo yüzden seni anlıyorum
Hayirlisi olsun sizin icin daha cok gencsiniz. Ben de insallah Eylülde ise baslicam belki farkli bir ortmamim olur yeni insanlar tanirim. Insallah siz de en kisa zamanda bulursunuz is, oyalanarak daha kolay atlatirsiniz. Ben bosanirken de cevremde evlenenler vardi cok kötü hissetmistim, anliyorum siziMerhaba ben de 23 yaşında evlenmiş boşanmaya çalışan, bekar hisseden bir kadınım. Gelecek günleri bekliyorum. Genelde aileme ait yazlıkta yalnız kalıyorum sıkıldığım çok oluyor. Merkeze inip 2 tur atıyorum. Bazen ona da üşeniyorum
Arkadaşlarım sevgilileri sen bahsediyor, şu ara zaten evlenen evlenene benim durumum tam zıttı. İş bulmaya çalışıyorum.
AynenEmel Sayanindi degil mi? Ona da bakayim, uzun süredir seyretmemistim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?