30 yas üstü bekarlar?

39 da bebek maşallah ben de 37 yaşındayım bebek olmuyor. Cesaret de edeiyorum tedavi için. Aslında 11 yaşında oğlum var çok şükür. Biraz da onun rahatlığı galiba. Şimdi gençler artık 30 dan sonra evleniyor. Kendimi de yaşlı sınıfına koydum galiba :)

Bende bu yola doğru ilerliyorum, tam 30 olmasam da bişey kalmadı Ama kendimi bu konuda nedense hiç zorlamadım. Hatta böyle konuları görünce ben yanlış mı ilerliyorum diye soruyorum.

Kızlar kızlaaar siz mi acele ediyorsunuz yoksa ben mi çok rahatım? Hayatın tek amacı evli olmak mı?

Ben varım :) 36 yaşındayım, bekarım. Erkek arkadaşım var ama 6 ay yanımda olamayacak.. Zaten yeni bir ilişki.
Yalnız olmanın en kötü tarafı benim için haftasonları. Hafta içi çalışıyorum Bi şekil geçiyor ama haftasonu çok sıkıntı geçiyor. Bi de en büyük sıkıntım kafadengi bir kız arkadaşım olsa bu kadar üzülmezdim..

Aynilarini ben de yasadim bosanirken, agustos ayiydi hatta evleri ayirdigimizda milletin tam esli, aileli tatil yaptigi bir dönemdi, ben de depresif takiliyordum. Onun acisi geciyor bir süre sonra iyi ki ayrilmisim dersiniz eminim, ama bu zorlu süreci de atlatmak zorundasiniz malesef. Yalniz degilim, bu durumda olan cok kisi vardir eminim ama yine de beni mutlu etmiyor tabiki bu durum. Umarim hakkimiz da hayirli seyler olur.

Bende yaklaşık 10 yıllık ilişkimi bitirmek üzereyim zor ve sancılı bi süreç umarım kolaylıkla atlatırız ...

30 ken bende de asiri yoktu bu durum ama ben 30 larin basinda degilim artik ikici yarisindayim, bu dönemler gec kalmislik hissi baya bastiriyor, en azindan ben de durum bu :)Var mi hayatinizda birisi?

Aynen haftaici yine is, ders temposundan pek anlamiyor insan, haftasonu daha cok yalniz hissediyorum. Siz de mi yalniz yasiyorsunuz? Benim ailem de cok uzakta malesef

Yanı Allah korusun da bebek olup mutsuz da olabılırsın. İstersen yumurtalarını dondur nolur nolmaz
Düsünüyorum hatta bir kac gün önce arastirdim daha, ama su an finansal durumum pek elvermiyor, calismaya baslayinca yaptirmayi düsünüyorum

Aynen haftaici yine is, ders temposundan pek anlamiyor insan, haftasonu daha cok yalniz hissediyorum. Siz de mi yalniz yasiyorsunuz? Benim ailem de cok uzakta malesef
Ailemle yaşıyorum belki de tek artım bu.. Annem babam yaşlı insanlar,karışmazlar etmezler. Ama ne bileyim Bi dengim kız arkadaşım olsa, tam sevildiğim Bi ilişkim olsa çok isterdim. İlişkimde de kendimi yalnız hissediyorum. Bu gidişle çokta yürümez zaten. Ne bileyim yani sana pek tavsiye veremeyeceğim ama en azından tek olmadığını bilmeni isterim

Düsünüyorum hatta bir kac gün önce arastirdim daha, ama su an finansal durumum pek elvermiyor, calismaya baslayinca yaptirmayi düsünüyorum
Aslinda yaptirmana gerek yok, düzenli kadin dogum doktoruna gidiyorsan. Onlar azaldığını görüyorlar ultrasonla, doktor azaldığını dair uyarıyor, yas genc yada cocuk yoksa. O zaman dondurursun

31 yaş, full+full bekar olarak katılıyorum.

Yalniz veya tek basima degilim. Bekar arkadaslarim kadar sevgilili ve evlilerle de vakit geciriyoruz.

Haftasonlari evli arkadaslarimiz bizi otelemiyor genelde. Beraber kahvaltiya gidiyoruz, bir yerlerde bulusuyoruz, evde toplanıyoruz, gece cikiyoruz, konsere gidiyoruz veya raki balik yapiyoruz.

Benim cevremdeki arkadaşlarımda sevgilili veya evli olmak beraber vakit gecirmemeye neden olmuyor.

Ben hiç unutmam yıllar önce kuzenimin düğününde tam nikah akdi yapılırken tuvalete koşup hıçkırarak ağlamıştım. Ayrıldığım eski sevgilimi unutamıyordum, biz de evlenecektik cunku ayy, nasıl mazi oluyor her şey ya.. geçti gitti, acısı bile kalmadi... Sonra gerçek sevgi ile tanıştım, sevdim sevildim, şuanda yan odada uyuyan minnos 3 aylık bir bebişim var

Sonunu hic sevmedim onun
Ya ben sonunu anlayamadım. Misafirleri evinde ağırlayan çift, kadının kocası kimle mesajlasti yatmadan önce?

Yaş 36. İki çocuk 9 ve 2 yaşlarında. 10 yıllık evliyim ve çalışıyorum erken yaşta başladım . Çok şükür ama yorgunum. Unumu elemiş eleğimi duvara asmış gibi hissediyorum.Aynadaki görüntü beni üzüyor yaşlanmış hissediyorum.
Siz hem çalışıp hem okuyorsunuz herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…