- 22 Haziran 2021
- 528
- 1.390
- 33
- Konu Sahibi Kutupyildizi86
-
Ana gülmüş muyum ya niye gülmüşümki
Aynilarini ben de yasadim bosanirken, agustos ayiydi hatta evleri ayirdigimizda milletin tam esli, aileli tatil yaptigi bir dönemdi, ben de depresif takiliyordum. Onun acisi geciyor bir süre sonra iyi ki ayrilmisim dersiniz eminim, ama bu zorlu süreci de atlatmak zorundasiniz malesef. Yalniz degilim, bu durumda olan cok kisi vardir eminim ama yine de beni mutlu etmiyor tabiki bu durum. Umarim hakkimiz da hayirli seyler olur.Kısa süre önce boşanmış, 30’a yakın sayılabilecek bir yaşta biri olarak çok yalnız, ümitsiz, mutsuz bir sürecin tam ortasındayım. Yazlık evdeyim, el ele gördüğün her çift gözlerimi doldurmaya yetiyor. Benimle yakın zamanda evlenen çiftleri gördükçe içim parçalanıyor. Çok kötü bir evlilikti ama özlüyorum yinede. Sürekli kötü senaryolar kurup korkutuyorum kendimi. Eski eşim evlenecek çoluk çocuk sahibi olacak ben ise yalnız yaşlanacağım filan düşünüp iyice kahrediyorum kendimi. Evliliğim kötü anlarla dolu olmasına rağmen ufak tefek güzel anıları yaşatıyorum aklımda, kötü olmasının sebebini de kendimde buluyorum. Başarısız hissediyorum kendimi. Sürekli yalnız kalma ihtiyacı hissediyorum. Kimse yanımda olmasın o 1 yıllık evlilik sürecini düşünüp durayım diyorum. Sürekli o zamanları aklımda yaşayıp duruyorum. Bazen kendime hak verip çoğu zamanda kendimi suçluyorum. Sonrabir bakıyorum akşam olmuş. Kısacıkta olsa belki bir gün ummadığım kadar mutlu olurum diye umutlanıyorum. Sonra bitiyor bir gün daha… Yalnız değilsin diye yazmak istedim.
Bende yaklaşık 10 yıllık ilişkimi bitirmek üzereyim zor ve sancılı bi süreç umarım kolaylıkla atlatırız ...Kısa süre önce nişan atmış biri olarak otuza bir kala bende kendimi yalnız hissediyorum tabiiki nişan attığım için hiç pişman değilim. Bazen gerçekten yalnış bi ilişki içerisinde olmak yalnızlıktan daha çok yalnız hissettiriyor sadece giden 4 yılıma üzülüyorum..
30 ken bende de asiri yoktu bu durum ama ben 30 larin basinda degilim artik ikici yarisindayim, bu dönemler gec kalmislik hissi baya bastiriyor, en azindan ben de durum bu :)Var mi hayatinizda birisi?Bende bu yola doğru ilerliyorum, tam 30 olmasam da bişey kalmadıAma kendimi bu konuda nedense hiç zorlamadım. Hatta böyle konuları görünce ben yanlış mı ilerliyorum diye soruyorum.
Kızlar kızlaaar siz mi acele ediyorsunuz yoksa ben mi çok rahatım? Hayatın tek amacı evli olmak mı?
Darısı başınıza olsunMasallah
Aynen haftaici yine is, ders temposundan pek anlamiyor insan, haftasonu daha cok yalniz hissediyorum. Siz de mi yalniz yasiyorsunuz? Benim ailem de cok uzakta malesefBen varım :) 36 yaşındayım, bekarım. Erkek arkadaşım var ama 6 ay yanımda olamayacak.. Zaten yeni bir ilişki.
Yalnız olmanın en kötü tarafı benim için haftasonları. Hafta içi çalışıyorum Bi şekil geçiyor ama haftasonu çok sıkıntı geçiyor. Bi de en büyük sıkıntım kafadengi bir kız arkadaşım olsa bu kadar üzülmezdim..
Darisi isteyenlere hayirlisiylaDarısı başınıza olsun
Sonunu hic sevmedim onunAynenbana iyi geldi. Bu arada değişik bir Türk filmi izlemek istersen cebimdeki yabanci yi oneririm.
Yanı Allah korusun da bebek olup mutsuz da olabılırsın. İstersen yumurtalarını dondur nolur nolmazBebekte istedigim icin biyolojik olarakta gec kalmaktan korkuyorum( Tabi hic belli olmaz biliyorum)
Düsünüyorum hatta bir kac gün önce arastirdim daha, ama su an finansal durumum pek elvermiyor, calismaya baslayinca yaptirmayi düsünüyorumYanı Allah korusun da bebek olup mutsuz da olabılırsın. İstersen yumurtalarını dondur nolur nolmaz
Ailemle yaşıyorum belki de tek artım bu.. Annem babam yaşlı insanlar,karışmazlar etmezler. Ama ne bileyim Bi dengim kız arkadaşım olsa, tam sevildiğim Bi ilişkim olsa çok isterdim. İlişkimde de kendimi yalnız hissediyorum. Bu gidişle çokta yürümez zaten. Ne bileyim yani sana pek tavsiye veremeyeceğim ama en azından tek olmadığını bilmeni isterimAynen haftaici yine is, ders temposundan pek anlamiyor insan, haftasonu daha cok yalniz hissediyorum. Siz de mi yalniz yasiyorsunuz? Benim ailem de cok uzakta malesef
Yok hayır, hayatımda biri yok.30 ken bende de asiri yoktu bu durum ama ben 30 larin basinda degilim artik ikici yarisindayim, bu dönemler gec kalmislik hissi baya bastiriyor, en azindan ben de durum bu :)Var mi hayatinizda birisi?
Aslinda yaptirmana gerek yok, düzenli kadin dogum doktoruna gidiyorsan. Onlar azaldığını görüyorlar ultrasonla, doktor azaldığını dair uyarıyor, yas genc yada cocuk yoksa. O zaman dondurursunDüsünüyorum hatta bir kac gün önce arastirdim daha, ama su an finansal durumum pek elvermiyor, calismaya baslayinca yaptirmayi düsünüyorum
31 yaş, full+full bekar olarak katılıyorum.Iyi aksamlar kizlar, aramizda 30 yas üstü hic evlenmemis ya da evlenip bosanmis arkadaslar var mi? Ben bir kere evlendim bosandim, daha sonra kendime yeni bir hayat kurdum, yalniz yasiyorum, cevremde benim gibi olan arkadasim yok. Hepsi cuma aksamini ve haftasonunu esiyle, erkek arkadasiyla geciriyor. Böyle günlerde daha da yalniz hissediyorum, haftaici tek basima cikip bir seyler yapiyorum ama haftasonu cikmayi sevmiyorum, disarda insanlari aileleriyle, sevdikleriyle görünce daha da üzülüyorum. Sizler napiyorsunuz, biraz dertleselim iyi hissetmiyorum bugünKendime pizza siparis ettim, belki bir film bakarim, burada takilirim. Siz kendinizi yalniz hissediyor musunuz? zamaninizi nasil geciriyorsunuz haftasonlar? Hayatima birini almak istiyorum ama olmuyor olmuyor, cikmiyor karsima öyle biri..
Ben hiç unutmam yıllar önce kuzenimin düğününde tam nikah akdi yapılırken tuvalete koşup hıçkırarak ağlamıştım. Ayrıldığım eski sevgilimi unutamıyordum, biz de evlenecektik cunkuHayirlisi olsun sizin icin daha cok gencsiniz. Ben de insallah Eylülde ise baslicam belki farkli bir ortmamim olur yeni insanlar tanirim. Insallah siz de en kisa zamanda bulursunuz is, oyalanarak daha kolay atlatirsiniz. Ben bosanirken de cevremde evlenenler vardi cok kötü hissetmistim, anliyorum sizi
Ya ben sonunu anlayamadım. Misafirleri evinde ağırlayan çift, kadının kocası kimle mesajlasti yatmadan önce?Sonunu hic sevmedim onun
Hanım hanım ağzını topla, Sabaniye'yi yedirtmeyizne.....x de çok güzel diziler filmler var.şabaniye de izleme yahu artık
Yaş 36. İki çocuk 9 ve 2 yaşlarında. 10 yıllık evliyim ve çalışıyorum erken yaşta başladım . Çok şükür ama yorgunum. Unumu elemiş eleğimi duvara asmış gibi hissediyorum.Aynadaki görüntü beni üzüyor yaşlanmış hissediyorum.Aynen haftaici yine is, ders temposundan pek anlamiyor insan, haftasonu daha cok yalniz hissediyorum. Siz de mi yalniz yasiyorsunuz? Benim ailem de cok uzakta malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?