30 yas üstü bekarlar?

Aynen haftaici yine is, ders temposundan pek anlamiyor insan, haftasonu daha cok yalniz hissediyorum. Siz de mi yalniz yasiyorsunuz? Benim ailem de cok uzakta malesef
Kizlar cok özür diliyorum ama arkadaş kismi hikaye. Her insan kendi hayat telasesinde. Hangimizin hangi en yakin arkadasi yaninda oluyor. Bosandim kim ne kadar destek oldu, ne kadar yanımda oldu, bana yetti mi. Ayda 1 arayan, 15 te bir arayan. Gercek dostluklar kalmadı bence eskisi gibi. Çoğumuz ayni şeylerden dert yanıyoruz. Boyle dedim diye bende ayni dert yok sanılmasın, bende ayni dertten muzdaripim

ben varım ya ayol ne ağlıyorsun buralarda.diğer konudaki kızlar sizlerle de olurum arkadaş kıskanmayın

Bende yaklaşık 10 yıllık ilişkimi bitirmek üzereyim zor ve sancılı bi süreç umarım kolaylıkla atlatırız ...
İnşâAllah, kolay değil elbette fakat ben ayrılıktan çok geçen yıllarıma çok üzülüyorum belki bu süre zarfında doğru kişi karşımıza çıkabilirdi enerjimizi sevgimizi deymeyen insanlara harcamak insanı daha çok üzüyor

Evet hem calisip hem okudum ama okul bitti simdi cok sükür. Eylül ayinda düzgün bir ise baslicam, kariyeri halletim de özel hayatta hic bir gelisme yok:) Masallah sizin cocuklariniz varmis ne güzel.

ben varım ya ayol ne ağlıyorsun buralarda.diğer konudaki kızlar sizlerlerle de olurum arkadaş kıskanmayın
Canim bu bosanma arifesi icin dert yanma o kadar uzun bir bosanma surecim oldu ki zil takip oynamamislardir umarim sonunda bitti diye
Senin basini guzel sisiriyorum canim aglama duvarlarimdan birisin canim benim

Evet hem calisip hem okudum ama okul bitti simdi cok sükür. Eylül ayinda düzgün bir ise baslicam, kariyeri halletim de özel hayatta hic bir gelisme yok:) Masallah sizin cocuklariniz varmis ne güzel.
Aman bu korona zaten en cok biz bekarlari vurdu. 2020 ekimden beri bende de hicbir gelisme yok. O gelisme de olmaz olaydi zaten ahshshd

Aman bu korona zaten en cok biz bekarlari vurdu. 2020 ekimden beri bende de hicbir gelisme yok. O gelisme de olmaz olaydi zaten ahshshd
nitelikli kadının evlenmesi daha zor bu ülkede valla.erkekler saf anacığımm 2 göz süzen para avcılarına kanıveriyorlar

nitelikli kadının evlenmesi daha zor bu ülkede valla.erkekler saf anacığımm 2 göz süzen para avcılarına kanıveriyorlar
Ceycey ben yine suan topikte sadece seninle muhabbet ediyor gibi hissediyorum senden başka yazdıklarıma cevap veren yok. hani yalnızdık dışlandım

Ya o kadar haklısın ki.. Benim en yakın 1 arkadaşım var ama kızın o kadar sorunları var ki ben ilgileniyorum hep, her şeyden elini ayağını çekti.. Ama bende insanım ya kimseye derdimi anlatamıyorum hiç kimse sormuyor bana iyi misin diye.Bir köşem var evde kimse görmesin diye gizli gizli ağlıyorum. Dediğin gibi herkesin Bi telaşesi var işte.. Sana da çok geçmiş olsun.. İnşallah hep beraber istediğimiz bir hayat nasip olur bizlere

aa hep sen dinliyorsan karşındaki gerçek arkadaşın değildir mesafe koy derim ben.

Ceycey ben yine suan topikte sadece seninle muhabbet ediyor gibi hissediyorum senden başka yazdıklarıma cevap veren yok. hani yalnızdık dışlandım
Ben takip edemiyorum en son ne yazdiniz, kim kime cevap verdi, 30 tane bildirim gelmis hatlar karisti iyice:)

aa hep sen dinliyorsan karşındaki gerçek arkadaşın değildir mesafe koy derim ben.
Ama gerçekten çok sıkıntısı var önceden böyle değildi. Evli olduğu halde çok vakit geçirirdik. O yüzden anlayışlı davranıyorum. Ama bana kendi yakın akrabalarım bile sormuyor ki neyin var diye. Bazen diyorum ben ne yaptım bu kadar da böyle yalnızlıkla sınanıyorum diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…