- 27 Kasım 2007
- 4.646
- 8.194
- 683
- Konu Sahibi Kutupyildizi86
-
Aynen haftaici yine is, ders temposundan pek anlamiyor insan, haftasonu daha cok yalniz hissediyorum. Siz de mi yalniz yasiyorsunuz? Benim ailem de cok uzakta malesef
Kizlar cok özür diliyorum ama arkadaş kismi hikaye. Her insan kendi hayat telasesinde. Hangimizin hangi en yakin arkadasi yaninda oluyor. Bosandim kim ne kadar destek oldu, ne kadar yanımda oldu, bana yetti mi. Ayda 1 arayan, 15 te bir arayan. Gercek dostluklar kalmadı bence eskisi gibi. Çoğumuz ayni şeylerden dert yanıyoruz. Boyle dedim diye bende ayni dert yok sanılmasın, bende ayni dertten muzdaripimAilemle yaşıyorum belki de tek artım bu.. Annem babam yaşlı insanlar,karışmazlar etmezler. Ama ne bileyim Bi dengim kız arkadaşım olsa, tam sevildiğim Bi ilişkim olsa çok isterdim. İlişkimde de kendimi yalnız hissediyorum. Bu gidişle çokta yürümez zaten. Ne bileyim yani sana pek tavsiye veremeyeceğim ama en azından tek olmadığını bilmeni isterim
tam 3 kez de ben izledim yeter daaaaHanım hanım ağzını topla, Sabaniye'yi yedirtmeyiz
Ben inan sayisini bilmiyorumtam 3 kez de ben izledim yeter daaaa
ben varım ya ayol ne ağlıyorsun buralarda.diğer konudaki kızlar sizlerle de olurum arkadaş kıskanmayınKizlar cok özür diliyorum ama arkadaş kismi hikaye. Her insan kendi hayat telasesinde. Hangimizin hangi en yakin arkadasi yaninda oluyor. Bosandim kim ne kadar destek oldu, ne kadar yanımda oldu, bana yetti mi. Ayda 1 arayan, 15 te bir arayan. Gercek dostluklar kalmadı bence eskisi gibi. Çoğumuz ayni şeylerden dert yanıyoruz. Boyle dedim diye bende ayni dert yok sanılmasın, bende ayni dertten muzdaripim
İnşâAllah, kolay değil elbette fakat ben ayrılıktan çok geçen yıllarıma çok üzülüyorum belki bu süre zarfında doğru kişi karşımıza çıkabilirdi enerjimizi sevgimizi deymeyen insanlara harcamak insanı daha çok üzüyorBende yaklaşık 10 yıllık ilişkimi bitirmek üzereyim zor ve sancılı bi süreç umarım kolaylıkla atlatırız ...
Evet hem calisip hem okudum ama okul bitti simdi cok sükür. Eylül ayinda düzgün bir ise baslicam, kariyeri halletim de özel hayatta hic bir gelisme yok:) Masallah sizin cocuklariniz varmis ne güzel.Yaş 36. İki çocuk 9 ve 2 yaşlarında. 10 yıllık evliyim ve çalışıyorum erken yaşta başladım . Çok şükür ama yorgunum. Unumu elemiş eleğimi duvara asmış gibi hissediyorum.Aynadaki görüntü beni üzüyor yaşlanmış hissediyorum.
Siz hem çalışıp hem okuyorsunuz herhalde.
Olur böyle şeyler lütfenn teyzoşu üzüp negatiflik yüklemeyelimm sorun değillAna gülmüş muyum ya niye gülmüşümkibazen yapıyorum üzgün olmaya çalışırken kızgın oluyorum maksadim gülmek değildi
Canim bu bosanma arifesi icin dert yanmaben varım ya ayol ne ağlıyorsun buralarda.diğer konudaki kızlar sizlerlerle de olurum arkadaş kıskanmayın
Hangi teyzos?Olur böyle şeyler lütfenn teyzoşu üzüp negatiflik yüklemeyelimm sorun değill
Aman bu korona zaten en cok biz bekarlari vurdu. 2020 ekimden beri bende de hicbir gelisme yok. O gelisme de olmaz olaydi zaten ahshshdEvet hem calisip hem okudum ama okul bitti simdi cok sükür. Eylül ayinda düzgün bir ise baslicam, kariyeri halletim de özel hayatta hic bir gelisme yok:) Masallah sizin cocuklariniz varmis ne güzel.
bana teyze diyeni yolarım bilineHangi teyzos?ben mi?
nitelikli kadının evlenmesi daha zor bu ülkede valla.erkekler saf anacığımm 2 göz süzen para avcılarına kanıveriyorlarAman bu korona zaten en cok biz bekarlari vurdu. 2020 ekimden beri bende de hicbir gelisme yok. O gelisme de olmaz olaydi zaten ahshshd
Gozdeyye yazdğm hamile diye bebek için :)) Size yazarmıyım hiç hemen hemen hepimiz aynı yaşlardayızHangi teyzos?ben mi?
Ceycey ben yine suan topikte sadece seninle muhabbet ediyor gibi hissediyorumnitelikli kadının evlenmesi daha zor bu ülkede valla.erkekler saf anacığımm 2 göz süzen para avcılarına kanıveriyorlar
Ya o kadar haklısın ki.. Benim en yakın 1 arkadaşım var ama kızın o kadar sorunları var ki ben ilgileniyorum hep, her şeyden elini ayağını çekti.. Ama bende insanım ya kimseye derdimi anlatamıyorum hiç kimse sormuyor bana iyi misin diye.Bir köşem var evde kimse görmesin diye gizli gizli ağlıyorum. Dediğin gibi herkesin Bi telaşesi var işte.. Sana da çok geçmiş olsun.. İnşallah hep beraber istediğimiz bir hayat nasip olur bizlereKizlar cok özür diliyorum ama arkadaş kismi hikaye. Her insan kendi hayat telasesinde. Hangimizin hangi en yakin arkadasi yaninda oluyor. Bosandim kim ne kadar destek oldu, ne kadar yanımda oldu, bana yetti mi. Ayda 1 arayan, 15 te bir arayan. Gercek dostluklar kalmadı bence eskisi gibi. Çoğumuz ayni şeylerden dert yanıyoruz. Boyle dedim diye bende ayni dert yok sanılmasın, bende ayni dertten muzdaripim
aa hep sen dinliyorsan karşındaki gerçek arkadaşın değildir mesafe koy derim ben.Ya o kadar haklısın ki.. Benim en yakın 1 arkadaşım var ama kızın o kadar sorunları var ki ben ilgileniyorum hep, her şeyden elini ayağını çekti.. Ama bende insanım ya kimseye derdimi anlatamıyorum hiç kimse sormuyor bana iyi misin diye.Bir köşem var evde kimse görmesin diye gizli gizli ağlıyorum. Dediğin gibi herkesin Bi telaşesi var işte.. Sana da çok geçmiş olsun.. İnşallah hep beraber istediğimiz bir hayat nasip olur bizlere
Ben takip edemiyorum en son ne yazdiniz, kim kime cevap verdi, 30 tane bildirim gelmis hatlar karisti iyice:)Ceycey ben yine suan topikte sadece seninle muhabbet ediyor gibi hissediyorumsenden başka yazdıklarıma cevap veren yok. hani yalnızdık dışlandım
Ama gerçekten çok sıkıntısı var önceden böyle değildi. Evli olduğu halde çok vakit geçirirdik. O yüzden anlayışlı davranıyorum. Ama bana kendi yakın akrabalarım bile sormuyor ki neyin var diye. Bazen diyorum ben ne yaptım bu kadar da böyle yalnızlıkla sınanıyorum diye.aa hep sen dinliyorsan karşındaki gerçek arkadaşın değildir mesafe koy derim ben.
Evliler de boşanıyor onları da vurduAman bu korona zaten en cok biz bekarlari vurdu. 2020 ekimden beri bende de hicbir gelisme yok. O gelisme de olmaz olaydi zaten ahshshd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?