- 19 Ocak 2019
- 458
- 349
- 53
- Konu Sahibi Algernonya
-
O iki ay yazın tadını çıkarayım diyip kafadan attığınız anda ovulasyon günlerine önem vermiş miydiniz?30 dan sonra bariz bir kalite düşüşü olmuyor, kritik kırılım 35te başlıyor diye biliyorum. Stres ve birlikteliği bebek odaklı yaşamak bence çok etkiliyor. Ben de 30 yaşında aşırı stresli bi iş hayatının içinde iken hamile kalmaya çalışıyordum, bir yandan da kafada yok yumurtlama aman yok günü kaçırmayalım, aman yediklerime dikkat edeyim derken baktım 5-6 ay olmuş, sonra dedimki bu böyle olmayacak hayatı akışa bırakayım biraz ara vereyim çok yoruldum konsantrasyonumu bu konuya vermekten. Kendimce iki ay yazın keyfini çıkarıp yıllık izin tatillerini doya doya yaşayıp tekrar konuya konsantre olacaktım ki tatilde hamile kaldımyani en rahat olduğum ve kafamdan attığım zaman. O düşükle sonuçlandı ama şimdiki hamileliğim de yeter artık ben hamile kalmak istemiyorum diye kafadan gerçekten attığım an oldu. Hatta kafadan o kadar atmıştım ki eşim artık bebek istemediğimi düşünüp beni yeniden ikna etmeye çalışmaya başlamıştı.
Hayır:) farkında değildim günlerimin.O iki ay yazın tadını çıkarayım diyip kafadan attığınız anda ovulasyon günlerine önem vermiş miydiniz?
En azından doğru günleri tutturuuz lansımız artar .Ovulasyon takibi yapınca da devamlı insanın aklında oluyor bu düşünce
im annemde 35 yaşında girmiş anneannem 60 yaşında girmiş ,ben 38im maşallah devam ,bazen depresyondan da erkenden giriliyor çok kafanıza takmayın.Kızlar benim annem 40 yaşında erken menepoza girdi. Bunun benim üzerimde genetik bi etkisi olur mu acaba,bu konu hakkında bilen duyan?:/
Zaten benim kullanmam şart ayrı şehirlerde yaşayınca,o günlerde buluşacağız.e
En azından doğru günleri tutturuuz lansımız artar .
3aydır ben de kullanıyorum ,programda ki günler değil adete yakın yumurtladığımı öğrendimZaten benim kullanmam şart ayrı şehirlerde yaşayınca,o günlerde buluşacağız.Ovulasyon günlerini takip edip de olan da çok var. Bi süre denemekte fayda var bence.
Benim hep aynı zamanda yumurtlama olmuyor 16. Gün oldu 20.gün oldu her ay değişiyor ama artık hissediyorum kendimde yumırtlama günü ateşim yükseliyor akıntı çoğalıyor göğüslerimde hassasiyet oluyor kasıklarımda sızı oluyor ustalaştım artık3aydır ben de kullanıyorum ,programda ki günler değil adete yakın yumurtladığımı öğrendim
Ben de hiçbişi olmuyoBenim hep aynı zamanda yumurtlama olmuyor 16. Gün oldu 20.gün oldu her ay değişiyor ama artık hissediyorum kendimde yumırtlama günü ateşim yükseliyor akıntı çoğalıyor göğüslerimde hassasiyet oluyor kasıklarımda sızı oluyor ustalaştım artık
Merhaba kac haftalikken kaybettiniz ve beta hcg ne zaman sıfırlandı? Adet oldunuz muiste O ben1 eylulde dugunum oldu yaklasik. 3 hafta once dusuk yaptim zaman sikintisi olmasinn diye kurtajdanda uzak durdum kendi capimda cekiyorum agrilari ama Dr bekle demedi beta sifirlaninca tekrar dusunebilirsin dedi basladim yine ama yumurtlama tarihi falan hic bilmuyorum devreler yandi resmen
Merhaba kac haftalikken kaybettiniz ve beta hcg ne zaman sıfırlandı? Adet oldunuz mu
merhaba 🖐6 haftalik idi 2900 e kadar cikti beta dusuk yaptigim gun 2500 e indi 5 gun sonra 110 du. gecen. persembe kan verdim 10 olmus yarin tekrar verecegim muhtemelen sifirlandi. 3 hafta gecti uzerinden adetim henuz yok bakalim ay gecsin nolacakMerhaba kac haftalikken kaybettiniz ve beta hcg ne zaman sıfırlandı? Adet oldunuz mu
Ara verip bi sefer deneme ile malesef olmuyor ben de 3cü için uğraşıyorum 1.buçuk senedir 3 kere de düştü üst üste zaman kaybetmeden başla bence benim yaş 36 oldu zaman çabuk geçiyorBende 2. Çocuk için bu ay deneme yapacagım en son agustosda denemiştikhala çok kararsızım
. ben tam 30 yasındayım bu gruba dahil olabilir miyim acaba
Korunuyor musunuz? Doktorunuz ne önermiştimerhaba 🖐6 haftalik idi 2900 e kadar cikti beta dusuk yaptigim gun 2500 e indi 5 gun sonra 110 du. gecen. persembe kan verdim 10 olmus yarin tekrar verecegim muhtemelen sifirlandi. 3 hafta gecti uzerinden adetim henuz yok bakalim ay gecsin nolacak
Sırf bu zamandan kaynaklı ve çocugum yalnız kalmasın duygusu agır basıyor. Bundam dolayı denemelere baslıyoruz bu ayAra verip bi sefer deneme ile malesef olmuyor ben de 3cü için uğraşıyorum 1.buçuk senedir 3 kere de düştü üst üste zaman kaybetmeden başla bence benim yaş 36 oldu zaman çabuk geçiyor
Dr degerler sifirlandi tan sonra bekleme dedi bende basladim sonucta hemen olmuyor ya Yas 37 Ben. biraz evde kalip evlenenlerdenimKorunuyor musunuz? Doktorunuz ne önermişti
Insallah en kisa zamanda saglikli gebelikler nasip olur hepimize...Dr degerler sifirlandi tan sonra bekleme dedi bende basladim sonucta hemen olmuyor ya Yas 37 Ben. biraz evde kalip evlenenlerdenimonun icin kurtaj istemedim ve beklemedim
Amin insallah dusmanin bile kucagi bos kalmasin. evlenene kadar evlenmiyolar evlenince bismillah ay olmadan cocuk muhabbeti sanki bizim beynimiz yok dusunemedik gibi. saglikli hayirli evlatlarimiz olsunInsallah en kisa zamanda saglikli gebelikler nasip olur hepimize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?