Gebeliğe Hazırlık 30 Yaş Üstü Gebelik Düşünen Hanımlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O iki ay yazın tadını çıkarayım diyip kafadan attığınız anda ovulasyon günlerine önem vermiş miydiniz?

Kızlar benim annem 40 yaşında erken menepoza girdi. Bunun benim üzerimde genetik bi etkisi olur mu acaba,bu konu hakkında bilen duyan?:/

Ben
Kızlar benim annem 40 yaşında erken menepoza girdi. Bunun benim üzerimde genetik bi etkisi olur mu acaba,bu konu hakkında bilen duyan?:/
im annemde 35 yaşında girmiş anneannem 60 yaşında girmiş ,ben 38im maşallah devam ,bazen depresyondan da erkenden giriliyor çok kafanıza takmayın.

3aydır ben de kullanıyorum ,programda ki günler değil adete yakın yumurtladığımı öğrendim
Benim hep aynı zamanda yumurtlama olmuyor 16. Gün oldu 20.gün oldu her ay değişiyor ama artık hissediyorum kendimde yumırtlama günü ateşim yükseliyor akıntı çoğalıyor göğüslerimde hassasiyet oluyor kasıklarımda sızı oluyor ustalaştım artık

Ben de hiçbişi olmuyo

iste O ben 1 eylulde dugunum oldu yaklasik. 3 hafta once dusuk yaptim zaman sikintisi olmasinn diye kurtajdanda uzak durdum kendi capimda cekiyorum agrilari ama Dr bekle demedi beta sifirlaninca tekrar dusunebilirsin dedi basladim yine ama yumurtlama tarihi falan hic bilmuyorum devreler yandi resmen

Bende 2. Çocuk için bu ay deneme yapacagım en son agustosda denemiştik hala çok kararsızım

. ben tam 30 yasındayım bu gruba dahil olabilir miyim acaba

Merhaba kac haftalikken kaybettiniz ve beta hcg ne zaman sıfırlandı? Adet oldunuz mu

Merhaba kac haftalikken kaybettiniz ve beta hcg ne zaman sıfırlandı? Adet oldunuz mu
merhaba 🖐6 haftalik idi 2900 e kadar cikti beta dusuk yaptigim gun 2500 e indi 5 gun sonra 110 du. gecen. persembe kan verdim 10 olmus yarin tekrar verecegim muhtemelen sifirlandi. 3 hafta gecti uzerinden adetim henuz yok bakalim ay gecsin nolacak

Bende 2. Çocuk için bu ay deneme yapacagım en son agustosda denemiştik hala çok kararsızım

. ben tam 30 yasındayım bu gruba dahil olabilir miyim acaba
Ara verip bi sefer deneme ile malesef olmuyor ben de 3cü için uğraşıyorum 1.buçuk senedir 3 kere de düştü üst üste zaman kaybetmeden başla bence benim yaş 36 oldu zaman çabuk geçiyor

yaşla alakalı değil bence,
29 da evlendim ilk cocugumu 30 yaşımda kucağıma aldim, suan 34 yaşındayım 2.yi bekliyorum Allah nasip ederse

Korunuyor musunuz? Doktorunuz ne önermişti

Ara verip bi sefer deneme ile malesef olmuyor ben de 3cü için uğraşıyorum 1.buçuk senedir 3 kere de düştü üst üste zaman kaybetmeden başla bence benim yaş 36 oldu zaman çabuk geçiyor
Sırf bu zamandan kaynaklı ve çocugum yalnız kalmasın duygusu agır basıyor. Bundam dolayı denemelere baslıyoruz bu ay ovu testi yapmaya basladım bugun 11.gün... Bugun basladım bakalım hayırlısı

Dr degerler sifirlandi tan sonra bekleme dedi bende basladim sonucta hemen olmuyor ya Yas 37 Ben. biraz evde kalip evlenenlerdenim onun icin kurtaj istemedim ve beklemedim
Insallah en kisa zamanda saglikli gebelikler nasip olur hepimize...

Insallah en kisa zamanda saglikli gebelikler nasip olur hepimize...
Amin insallah dusmanin bile kucagi bos kalmasin. evlenene kadar evlenmiyolar evlenince bismillah ay olmadan cocuk muhabbeti sanki bizim beynimiz yok dusunemedik gibi. saglikli hayirli evlatlarimiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…