- 12 Mayıs 2008
- 3.782
- 3.575
- 658
- Konu Sahibi Algernonya
-
Üniversite bitirip çalışma hayatına girip otuzlu yaşlarda anca bebek düşünme seviyesine gelen ya da ikinci,üçüncü çocuk düşünen arkadaşlarım gebelik denemeleriniz nasıl gidiyor?
Zaman geçtikçe ovum kalitesi ve sayısı azalma olayının gerginliği yavaş yavaş oluşurken,doktorların stresli olursan olmaz teorisine göre benim hiç olmayacak gibi görünüyor
Çünkü iş hayatımda hep stres var. Ne yapayım ben şimdi?
instagramdaki bir gebenin günlüğü sayfasında gebelerin röportajlarına baktım yüzde yirmi yirmibeşi otuzlu yaşlar.Canım sıkıldı biraz
Çalışan, ikinci bebeğine gebe kalan ya da farklı sebeplerden dolayı 30 yaş üstü gebe kalan arkadaşlar gebe kalma sürecinizi, hikayenizi paylaşır mısınız?
Merhaba klomen tedavisine neye göre karar veriyor doktorlar bilginiz var mı? Istesek doktordan veriyorlar mi acaba33 yaşındayım 5 yıllık evliyim benimde bebeğim olmadı bi kere klomen tedavisi gördüm tutmadı rahim filmi cekindim sorun çıkmadı sağ overde çikolata kistim var sebep bu mudur bilmiyorum..
dariis basima ayni yasta evlenmisiz bneim hala yok ve korunmadim hic.32 yaşında evlendim ağustosta dugunum oldu ekimde 4 haftalik hamileydi m demekki 30 yaş üstü takır takır yumurtluyoruz korkmayin
Sorun varmıydı tedavi gordunuzmucanım yaş önemli faktör tabii yumurta rezervi ve kalitesi açısından ama 20li yaşlarda sorun yaşayan da çok artık. beslenmenin önemli olduğunu düşünüyorum.ben 31 yaşında evlendim ,oğlumu kucağıma 37 yaşında aldım. bazen sadece doğru zamanı bekliyordu diyorum.
biz başta erteledik sonra boyun fıtığı oldum, düzelmeyince ameliyat oldum...bu arada 5 yıl geçip gitmişti... insan planladığı gibi yaşayamıyor bunu nasihatla anlamıyorsun. sonra prolaktin yüksek çıktı ama bi ilaçla düştü ertesi ay hamile kaldım çok şükür. ama şimdiki aklım olsa evlenince kucağıma almış olmayı dilerdim tabii o zaman bi kardeş düşünebilirdim. şimdi 39yasindayim ama Rabbim biliyor doğru vakti...şükürler olsun ki oğluma sahibiz...isteyen herkese Allah nasip etsinSorun varmıydı tedavi gordunuzmu
amin ben 32de evlendim 6ayoldu korumadım ama olmuyor nasib istebiz başta erteledik sonra boyun fıtığı oldum, düzelmeyince ameliyat oldum...bu arada 5 yıl geçip gitmişti... insan planladığı gibi yaşayamıyor bunu nasihatla anlamıyorsun. sonra prolaktin yüksek çıktı ama bi ilaçla düştü ertesi ay hamile kaldım çok şükür. ama şimdiki aklım olsa evlenince kucağıma almış olmayı dilerdim tabii o zaman bi kardeş düşünebilirdim. şimdi 39yasindayim ama Rabbim biliyor doğru vakti...şükürler olsun ki oğluma sahibiz...isteyen herkese Allah nasip etsin
6ay uzun bir zaman değil ama bence eşinle birlikte bir gidip kontrol ettirin. biz de 1yil denedik basit bir prolaktin sorunu içinamin ben 32de evlendim 6ayoldu korumadım ama olmuyor nasib iste
Merhaba, özel birsey yapıyor musunuz?1 yıldır evliyim 34 yaşındayım 3 aydır gebelik için uğraşıyorum, umarım isteyen herkes hamile kalabilsin.
doktora giidyorum sorun yok6ay uzun bir zaman değil ama bence eşinle birlikte bir gidip kontrol ettirin. biz de 1yil denedik basit bir prolaktin sorunu için
Merhabalar.. Doğal yoldan gebelik oluşmuyorsa adetin 3. Günü yapılan hormon sonuçlarına göre klomen tedavisi baslatiyorlar sanırım sağlıklı yumurta gelişimi için sonrasında bazilarina ovitrelle catlatma iğnesi veriliyor bana uygulandı ama yumurta catlamayip kistlesmisti oshh sendromu riskiyle hastanede yatmistim..Merhaba klomen tedavisine neye göre karar veriyor doktorlar bilginiz var mı? Istesek doktordan veriyorlar mi acaba
Altı ay gerçekten çok kısa bir süre herhangi bir sorunda yoksa rahat olun ve bir süre forumlarda gezmeyi bırakın benceamin ben 32de evlendim 6ayoldu korumadım ama olmuyor nasib iste
Takvimden hamilelik olasılığın yuksek olduğu günleri takip ediyorum şimdilik sadeceMerhaba, özel birsey yapıyor musunuz?
Hormonlarınız nasıldı, bu arada tedavi olundu mu?canım yaş önemli faktör tabii yumurta rezervi ve kalitesi açısından ama 20li yaşlarda sorun yaşayan da çok artık. beslenmenin önemli olduğunu düşünüyorum.ben 31 yaşında evlendim ,oğlumu kucağıma 37 yaşında aldım. bazen sadece doğru zamanı bekliyordu diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?