Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin vereliniortak Benimde 8 haftalıkken öldü bebeğim.Tekrar bebeğimiz en kısa zamanda olur :Saruboceq:bende varım,yaşım 30,2 düşük yaşadım,ve hala bebiş yok.
bende 32 oldum ayın başında daha bu ay korunmayı bıraktık.pko hastasıyım ve 22 şubatta hastalanınca 3. gün doktora gideceğim...kısmet
slm bende nisanda 31 olcam kısmetse 2.istiyorum.
1,5 ay oldu kürtaj olalı 12 haftalık bebeğimi kaybettim kalbi durdu.
merhaba bende 28 yaşındayım bu gidişle bende 30 u bulucam sanırım bir ikiz gebeliğim oldu 9 haftalıkken kürtaj oldum
Hoşgeldin aramıza vereliniortak Güzel paylaşımlar diliyorum.
30 yaş üstü arkadaşlar nerdesiniz katılımlarınızı bekliyoruz...
Geçmiş olsun bilirim acısını...Bana doktorum en az 2 ay korun demişti.
Dilerim hepimiz martta çift çizgiyi görürüz.:Saruboceq:Çalışmalarıda aksatmamak lazımyerimsenibenmerhaba ben de bebeğime kavuşmak için cabalayanlardanım. pko hastasıyım kistleri hallettik. ama gebeliği sağlayamıyoruz. 2. kez klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi görüyorum. ilki başarısız oldu. 17 şubatta 2. çatlatma iğnemi oldum. ve martta çift çizgi görmek istiyorum. allah tüm dileyenlere annelik duygusunu hayırlısıyla nasip eder inş.
Ben 7 ay denemeye korkmuştum.sağol arkadaşım...benada 2ay korun dedi.ama biz 3ay koruncaz.
Merhaba
25 yaşındayken doğum kontrol hapını bıraktığımın 2. ayı hamile kalıp bir doğum yaptım.
Şu an 33 yaşındayım ve son 6 aydır korunmuyoruz. Ama henüz bir gelişme yok.