30 Yaş ve üstü hamile kalmak için uğraşan arkadaşlar buraya...

tilsim2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2010
668
0
96
İstanbul
Yıllardır çocuk sahibi olamadım yada çocuk özlemi çekiyorum diyen arkadaşlar gelin beraber sorunlarımızı paylaşalım.

bende 32 oldum ayın başında daha bu ay korunmayı bıraktık.pko hastasıyım ve 22 şubatta hastalanınca 3. gün doktora gideceğim...kısmet

bende 32 oldum ayın başında daha bu ay korunmayı bıraktık.pko hastasıyım ve 22 şubatta hastalanınca 3. gün doktora gideceğim...kısmet

Hoşgeldin aramıza vereliniortak Sorunlarımızı hep beraber aşmamızı diliyorum.Bizim acelemiz var kızlar zaman kısalıyor!Erken menopozlar beni korkutuyor açıkçası...

slm bende nisanda 31 olcam kısmetse 2.istiyorum.
1,5 ay oldu kürtaj olalı 12 haftalık bebeğimi kaybettim kalbi durdu.

merhaba bende 28 yaşındayım bu gidişle bende 30 u bulucam sanırım bir ikiz gebeliğim oldu 9 haftalıkken kürtaj oldum

30 yaş üstü arkadaşlar nerdesiniz katılımlarınızı bekliyoruz...

merhaba ben de bebeğime kavuşmak için cabalayanlardanım. pko hastasıyım kistleri hallettik. ama gebeliği sağlayamıyoruz. 2. kez klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi görüyorum. ilki başarısız oldu. 17 şubatta 2. çatlatma iğnemi oldum. ve martta çift çizgi görmek istiyorum. allah tüm dileyenlere annelik duygusunu hayırlısıyla nasip eder inş.

merhaba ben de bebeğime kavuşmak için cabalayanlardanım. pko hastasıyım kistleri hallettik. ama gebeliği sağlayamıyoruz. 2. kez klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi görüyorum. ilki başarısız oldu. 17 şubatta 2. çatlatma iğnemi oldum. ve martta çift çizgi görmek istiyorum. allah tüm dileyenlere annelik duygusunu hayırlısıyla nasip eder inş.
Dilerim hepimiz martta çift çizgiyi görürüz.:Saruboceq:Çalışmalarıda aksatmamak lazımyerimseniben

Merhaba

25 yaşındayken doğum kontrol hapını bıraktığımın 2. ayı hamile kalıp bir doğum yaptım.

Şu an 33 yaşındayım ve son 6 aydır korunmuyoruz. Ama henüz bir gelişme yok.

Aranızda bitki çaylarını düzenli kullananlar varmı?Hayıt tohumu ,civan perçemi,aslan pençesi içmek gerekiyormuş ben başladım.

Merhaba

25 yaşındayken doğum kontrol hapını bıraktığımın 2. ayı hamile kalıp bir doğum yaptım.

Şu an 33 yaşındayım ve son 6 aydır korunmuyoruz. Ama henüz bir gelişme yok.

Doğum kontrol hapını bıraktığım ay hamile kalmıştım yenidenmi başlasam?

Back
X