30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Biz tekrar canlandıralım belki gelen olur 🙂 özel değilse nasıl nerede tanıştınız eşinizle 🙂
Teyzemin evindeydim balkonda görmüş beni eşim beğenmiş haber yollattı. Teyzemin üst komşusuymuş. Görüştük tanıştık ve 8 ay içinde evlendilK. 🥰 siz neler yapıyorsunuz?

Teyzemin evindeydim balkonda görmüş beni eşim beğenmiş haber yollattı. Teyzemin üst komşusuymuş. Görüştük tanıştık ve 8 ay içinde evlendilK. 🥰 siz neler yapıyorsunuz?
Ne güzel bir tevafuk olmuş 🙂 kısa süre önce işimden çıkarıldım şu anlık evdeyim iş arıyorum talipler çıkıyor görücü falan ama içim ısınmıyor görücü işlerini sevmiyorum 🤤

Ne güzel bir tevafuk olmuş 🙂 kısa süre önce işimden çıkarıldım şu anlık evdeyim iş arıyorum talipler çıkıyor görücü falan ama içim ısınmıyor görücü işlerini sevmiyorum 🤤
Hayırlısı olsun inşallah. Allah gönlünüze göre versin. Gerek yok zaten içinize sinmiyor ise. İyice tanımak vakit geçirmek çok önemli.

neden bekarlar için açmıştınız konuyu siz boşanmış ve bekar bir bayandınız tekrarmı evlendiniz ve 2.çocıukmu geliyor aa inş doğru anlamışımdır ne güzel
Ben nişanlimdan ayrılmıştım o zaman 30 yaşındaydım. O yüzden açmıştım topigi. Ayrıldıktan 8 ay sonra eşimle tanıştım. Sonrada 8 ay içinde evlendik. 11 sene oldu. Evet ilk oğlum 10 yaşında. Ikıncı oğlum gelicek aramızda çok yakında kısmet ise. 🤗 Hayatın ne getireceği belli olmuyor. Evlenmem herhalde artık diye düşünüyordum o zamanlar. Ama bir anda herşey değişebiliyor. Akışa bırakmak lazım herşeyi. Önemli olan her andan mutlu olmak. 💕 inşallah sizin de gönlünüze göre olur.

Ben nişanlimdan ayrılmıştım o zaman 30 yaşındaydım. O yüzden açmıştım topigi. Ayrıldıktan 8 ay sonra eşimle tanıştım. Sonrada 8 ay içinde evlendik. 11 sene oldu. Evet ilk oğlum 10 yaşında. Ikıncı oğlum gelicek aramızda çok yakında kısmet ise. 🤗 Hayatın ne getireceği belli olmuyor. Evlenmem herhalde artık diye düşünüyordum o zamanlar. Ama bir anda herşey değişebiliyor. Akışa bırakmak lazım herşeyi. Önemli olan her andan mutlu olmak. 💕 inşallah sizin de gönlünüze göre olur.
Maşallah 🧿🧿🧿🙂🤍
Ben de artık olmaz evlenemem diye düşünüyorum bilmiyorum nolur hayırlısı ...akışa bırakmak lazım aynen
Dünde bir yazı okudum birinin karşımıza çıkması kader o kişiye evet hayır dememiz kendi irademizmiş yani evet diyeceğimiz birinin karşımıza çıkması bizim elimizde olan bir şey değil ki nasip her şey bakalım nolursa🙂

Evet gerçekten öyle kısmetten öteye yol yok neler yapıyorsunuz çalışıyor musunuz ☺️
Çalışan bir bayanın
Yaş 33 te kendime gelmeye çalışıyorum bağlanma stilini bulup neden bana uygun olmayan erkeklere evet demişim onları çizmeye çalışıyorum. Evet kaygılı bağlanma stilindeyum.ve kacinganlari nasıl tanırım ona bakıyorum

Çalışan bir bayanın
Yaş 33 te kendime gelmeye çalışıyorum bağlanma stilini bulup neden bana uygun olmayan erkeklere evet demişim onları çizmeye çalışıyorum. Evet kaygılı bağlanma stilindeyum.ve kacinganlari nasıl tanırım ona bakıyorum
Bazen yaşla birlikte maalesef çevremde gördüğüm bazı kadınlar yanlış tercih yapabiliyor çevre baskısı biyolojik saat vs derken bunlar olabiliyor misal 33 değil 23 olsaydınız bu kaygılar olmazdı yaşın etkisi büyük oluyor o yüzden kendinizi suçlamayın bu arada yaşınızda hiçbir şey yok çok gençsiniz inşallah gönlünüze göre olur her şey

Back
X