30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

tugce bıze kart çeksene canım yakın sevılecek ve sevecekmıyız bakalım.

İşimiz kartlara kaldı artık.

güzel gelişmeler çıktı bu konuda canım.
etrafını güzelleştirmeye devam et. bu güzellik hayatının her alanına yansıyacak.
güvendesin diyor kartın.
meleklerin tarafından korunuyorsun.
kimi insanla olmuyorsa bu korunduğun için ve hayırlısı olmadığı için.
en hayırlısı olacak hakkında canım.

İyi akşamlar canım. :)
burası hareketlendi sevindim ben de.

giderken son haberimi vereyim..

hafta sonu kursum başlıyorrrrr

hayata saatleri senle aynı galiba 15:30 da başlıyor.
görüşürüz orda belki. ben tanırım seni
hadi öpüldünüz güzel bayanlar çıtırlar kelebekler

Hayırlı olsun canım.
Öpüyoruzz...

Arkadaşlar herkese selam olsun kusuruma bakmayın konuya dalmış gibi oluyorum ama Gülom'a bir sorum olucak
Gülo emin misin balık haplarının kilo aldırdığına hemen gidip alıcam yoksa

Kizlar dip boyam feci gelmiş kendimi çok çirkin hissettim o yüzden bu akşam kuafore gittim. Muhtemelen spor yatti ama akşam yemeği yetmeyecegim yada bir meyve sadece. Böyle telafi etmeye çalışacağım.

Kizlar dip boyam feci gelmiş kendimi çok çirkin hissettim o yüzden bu akşam kuafore gittim. Muhtemelen spor yatti ama akşam yemeği yetmeyecegim yada bir meyve sadece. Böyle telafi etmeye çalışacağım.

aç bırakmamalısın kendini canım.
ızgara tavuk ve salata yiyebilirsin.
ya da bir tabak sebze yemeği yiyebilirsin ama bir tek meyvayla geçiştirmek te sağlıklı değil.

başfilozofum sorun olmadığına sevindik senin gibi birine de affetme büyüklüğü yakışırdı zaten ne kadar çok alıntı yapmışsın, turkuazla ikimiz sana o kadar sarınca tabi...

herkes diyete başlamış galiba
salgın var,yakın çevremdeki herkes hasta,ben de sanırım hasta oluyorum,boğazım çok acıyor,tavsiyesi olan var mı...

koruyucu annelikle ilgili geçen gazetede köşe yazısı okudum, kadın aldığım bebek çok sakindi diyor, eve getirdiğimde de gözünü sürekli tavana dikiyordu, eğer almasam yurdun aynı tavanındaki aynı çatlağa baka baka büyüyecekti diyor, şimdi bebek neşelenmiş, adeta yaşama sevinci,can gelmiş... büyük sevap hem de.

turkuazcım kursun hayırlı olsun,ne güzel,keşke Ankara'da da olsaydı aynı kurstan...
Evet Gülümsün affetti beni, sana bir can borçluyum

ayşe armanın röportajı canım bir gazaeteciyleydi ben de okumuştum. kadın o kadar sahiplenmiş ki çok duygusaldı

turkuazcım kursun hayırlı olsun,ne güzel,keşke Ankara'da da olsaydı aynı kurstan...
Evet Gülümsün affetti beni, sana bir can borçluyum

Zencefil bal öneriyorum şiddetle. Zencefil tarçın suyla kaynat. Bal kat iç yada.
Sirkeli tuzlu su ile gargara bide.
Evet kırs keşke ankara da olsa. Beraber kursdaş olurduk
İnş hayırlı olcak canım inş.

Düşün nasıl kendimi acındırdıysam sayemde senide affetti
Ben işte adamı ipten kurtarırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…