- 14 Ağustos 2011
- 28.833
- 4.560
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #20.141
tugce bıze kart çeksene canım yakın sevılecek ve sevecekmıyız bakalım.
İşimiz kartlara kaldı artık.
Aynen millet iyi akşamlar,
Aslı ve Petunya bir gelecekler bir sürü sayfa ilerlemiş. Allah kolaylık versin kızlar, okumak zor olacak -okursanız tabii-
Bu arada ben Migren ve Hipoglisemi'den ötürü SIKI bir diyet yapamam. Sadece dikkat ederim.
...ve inşallah yaza kadar 58 Kg olurum.
Herkesi öpüyorum tek tek ve her zamanki lafımı tekrarlıyorum: "çok yazışmayınsabah gelip okuması zor oluyor." ne kadar tezat yaşıyorum kendi içimde... HEM BURASI KALABALIK OLUNCA SEVİNİYORUM HEM DE ÇOK YAZIŞMAYIN OKUMAK ZOR OLUYOR DİYORUM.
giderken son haberimi vereyim..
hafta sonu kursum başlıyorrrrr
hayata saatleri senle aynı galiba 15:30 da başlıyor.
görüşürüz orda belki. ben tanırım seni
hadi öpüldünüz güzel bayanlar çıtırlar kelebekler
Arkadaşlar herkese selam olsunAbur cubur yemek gibi bir huyum yok.
Tatlıyı da sevmem pek.
Çikolata vs aramam.
Neden kilo aldım ben ya?
Balık yağı hapları mı beni böyle yapan?
Gerçi fazlam varmış gibi durmuyor ama ben 58 kg olmak istiyorum.
Arkadaşlar herkese selam olsunkusuruma bakmayın konuya dalmış gibi oluyorum ama Gülom'a bir sorum olucak
Gülo emin misin balık haplarının kilo aldırdığına hemen gidip alıcam yoksa
Şimdi farkettim canım konu sahibesi olduğunuSelam canım.
Kizlar dip boyam feci gelmiş kendimi çok çirkin hissettim o yüzden bu akşam kuafore gittim. Muhtemelen spor yatti ama akşam yemeği yetmeyecegim yada bir meyve sadece. Böyle telafi etmeye çalışacağım.
Şimdi farkettim canım konu sahibesi olduğunu
Gülümsün canım
Koruyucu annelik ve evlatlık aklıma yeni gelen durumlar değil 18-19 yaşlarından itibaren düşümdüğüm bi durum ailem de bilir destekler. Evlenip çocuğu karışacağum fikri bans hep çok uzak gelirdi. Erkek arkadaşım ısındırdı beni evlilik fikrine. Bilmiyorum sorumluluğu çok fazla ama yspılamayacak bir şey de değil.
koruyucu annelikle ilgili geçen gazetede köşe yazısı okudum, kadın aldığım bebek çok sakindi diyor, eve getirdiğimde de gözünü sürekli tavana dikiyordu, eğer almasam yurdun aynı tavanındaki aynı çatlağa baka baka büyüyecekti diyor, şimdi bebek neşelenmiş, adeta yaşama sevinci,can gelmiş... büyük sevap hem de.
ayşe armanın röportajı canım bir gazaeteciyleydi ben de okumuştum. kadın o kadar sahiplenmiş ki çok duygusaldı
turkuazcım kursun hayırlı olsun,ne güzel,keşke Ankara'da da olsaydı aynı kurstan...
Evet Gülümsün affetti beni, sana bir can borçluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?