- 14 Ağustos 2011
- 28.833
- 4.560
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #20.101
rezil olma pahasına yazıyorum.:18:
164 cm
64 kg
olmak istediğim 58 kg
( herkes iyisin böyle , dese de hayır ben 58 kg olmak istiyorum. )
6 - 7 KG fazlam var............nıye rezıl olasın
:13:sen kendini nasıl en iyi hissedersen öle ol bence.. tabii abartamadan
ama bence de 58 bu boya daha iyi sanki filozofumm
gider merak etme6 - 7 KG fazlam var.
:13:
Canım ben işe sadece duygular ile yaklasmiyorum emin olabilirsin. Bunca badireden sonra bunu yapmam aptallik olurdu. Guven konusunda tek bir hatasini görmedim ve benim icin en önemlisi eski esimde olmayan sorumluluk duyguları. Ben calistim eşim tembele vurdu cok acı cektim maddi manevi somuruldum ve bu benim icin aşktan da önemli. Maddi manevi sahip cikiyor bana güven veriyor su anne konusunu assak aslında başka sorun kalmayacak.zaten biz kadınlar işte burda yanılıyoruz bence duygu duygu his vs. boşlukda olup sakın sakın ama böle şöle diye kendini kandırma..
açıkcası bir süre yalnız kalsan bazı şeyleri insan daha net görüyor.. hatalarını eksiklerini bakış açısındaki yalnışları ve ihtiyacı olan şeyi ..
sonra duygumuzla oturup kalıyoruz öle.. sevgi tabii olmalı ama ben ilişkide açıkcası adam saygılımı güvenlimi ona bakarım. dürüst güvenilir sadık olsun, az da sevsem gider.. zaten bana değer vereni severim ben. vermezse soğurum..
bugünlük yeterli kızlar.
10 dk mola vererek 50 dk yapmış bulunmaktayım. :)
herkes kilosunu boyunu ve kaç kiloya düşmek istediğini yazsın ilk olarak bence. :)
Canım ben işe sadece duygular ile yaklasmiyorum emin olabilirsin. Bunca badireden sonra bunu yapmam aptallik olurdu. Guven konusunda tek bir hatasini görmedim ve benim icin en önemlisi eski esimde olmayan sorumluluk duyguları. Ben calistim eşim tembele vurdu cok acı cektim maddi manevi somuruldum ve bu benim icin aşktan da önemli. Maddi manevi sahip cikiyor bana güven veriyor su anne konusunu assak aslında başka sorun kalmayacak.
165 cm boyunda yim.
Kilom 68 beya 69 tartilamiyorum korkuyorum :))
canım kaç kilo vermek istiyorsun? :) hedefin ne?
Canım ben işe sadece duygular ile yaklasmiyorum emin olabilirsin. Bunca badireden sonra bunu yapmam aptallik olurdu. Guven konusunda tek bir hatasini görmedim ve benim icin en önemlisi eski esimde olmayan sorumluluk duyguları. Ben calistim eşim tembele vurdu cok acı cektim maddi manevi somuruldum ve bu benim icin aşktan da önemli. Maddi manevi sahip cikiyor bana güven veriyor su anne konusunu assak aslında başka sorun kalmayacak.
165 cm boyunda yim.
Kilom 68 beya 69 tartilamiyorum korkuyorum :))
ben yazıyım boy 1.72 kilo malesef ama malesef 73.
Bende 58 olmak istiyorum ınsallah olucam abur cuburu keserek ve spor yaparak.Aslında yazın ıyı oluyorum ama son dönemde baya kılo aldım.
Abur cubur yemek gibi bir huyum yok.
Tatlıyı da sevmem pek.
Çikolata vs aramam.
Neden kilo aldım ben ya?
Balık yağı hapları mı beni böyle yapan?
Gerçi fazlam varmış gibi durmuyor ama ben 58 kg olmak istiyorum.
rezil olma pahasına yazıyorum.:18:
164 cm
64 kg
olmak istediğim 58 kg
( herkes iyisin böyle , dese de hayır ben 58 kg olmak istiyorum. )
Teşekkür ederim canım evet haklisin temkinli olmakta fayda var ama inan bana aşırı temkinliyim bendeki de bira6 fazla.Yok canım, tabii ki o duygular şahane.
Ben sadece "temkinli ol" diye dedim.
Sonradan üzülme diye...
Yoksa tabii ki devam et.
Canım simdlik 65 e insem zil takar oynadımcanım kaç kilo vermek istiyorsun? :) hedefin ne?
balık yağı kılo aldırmada bırebır oyuzden o hapları kullanma.
Selam herkese
Tuğçeciğim sen buralarda mı takılıyorsun??? Gördüğüme çok sevindim seni... Nasılsın? Diğer topiğe gelen giden yok sanırım
yok canım, seneler seneler önce bir dönem kullandım.balık yağı kılo aldırmada bırebır oyuzden o hapları kullanma.
ben yazıyım boy 1.72 kilo malesef ama malesef 73.
Bende 58 olmak istiyorum ınsallah olucam abur cuburu keserek ve spor yaparak.Aslında yazın ıyı oluyorum ama son dönemde baya kılo aldım.
yok canım, seneler seneler önce bir dönem kullandım.
Şeraffetin,
Ben de temkinliyim.
Hatta sanırım yüreğimi kapatıyorum temkinli olacağım derken
Ama kimseyi sevemiyorum.
Arada hoşlandıklarım oluyor onlar da habersiz (platonik yani)
verirsin canım kilolarını.
önemli olan sağlıklı bir şekilde ve zamana yayarak kilo vermek.
evet aslında şişman durmuyorum ama kesınlıkle verecegım ve unıversıtedekı halıme geri döneceğim.
İşte hata yapıyorsun. Benim bosanacagimi duyan patronun kizi ki benden büyüktür bana ilk söylediği sey sakın kalbini kapatma oldu. Bu sanırım ayrılan kadınların başına sık sık gelen birsey. Ben kapamadim kapatamadim zaten.yok canım, seneler seneler önce bir dönem kullandım.
Şeraffetin,
Ben de temkinliyim.
Hatta sanırım yüreğimi kapatıyorum temkinli olacağım derken
Ama kimseyi sevemiyorum.
Arada hoşlandıklarım oluyor onlar da habersiz (platonik yani)
Bencede. Çok kasmamak lazım ya hayat kısa.sende de fazla temkin var.. arada temkini bırakmak lazımkoyver gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?