30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

sende de fazla temkin var.. arada temkini bırakmak lazım koyver gitsin

Haklısınız da sevemiyorum ki ben! Bir sevebilsem bırakacağım her şeyi de :)

O zaman şimdiden başarılar diliyorum canım. :)
Gazamız mübarek olsun.

Doktor tavsiyesi ... tartıda kilolarınıza takılmayın. Beden olarak 36-38 beden olucam demeniz ve spor egzersiz yürüyüş yapmanız birde az ama öz tadına ala yemeniz gerekir. zahide ile yetiş... varya ordaki doktorda aynı şeyi söylülor vücudunuza ihtiyacını verin fazlası kilo olur :)) ben prensip edindim 2-3 haftada bir tartılıyorum. aynada karnıma kollarıma omuzlarıma bakıyorum oo güzelim az fazlam var diyorum. gözüm yemeklerde olmuyor. yemeklik salça tuzlu teryağı ile yemekler lezzetlide oluyormuş :)))

okudum kitapta bir çok hayattan alıntı var. mesala zayıf insanlara bakın doyana kadar yerler ama doyduklarında asla tabaklarını birtirmeye kalmazlar. Kitapta diyor ki ....ağzınıza lokmayı almadan önce sorun kendinize "ben aç mıyım " yoksa" can sıkıntısından mı yiyorum." "susadım mı?" "duygusal açlığım mı" diye. keşke cd. alsanız da meditasyon yapsanız. kitap çok güzeldi ben başarılı oldum. benim için tek yasak tuz ve şeker olacak :))

Son düzenleme:
Haklısınız da sevemiyorum ki ben! Bir sevebilsem bırakacağım her şeyi de :)

aynen gerçekten bak 2009dan berı yaklaşık 4 senedir sevme özürlüyüm yok gerçekten şöyle Allahım aşık oluyorum ,oldum dıyecegım kımse yok ah ah bır olsa.

Eskıden derdım olmayanlara asosyal veya çirkindir o dıe oda degıl bu ısler şans işi.

benı fast food mahvettı aç kalmıyım dıye yüklendim ıste sonu bu oldu.

beni severek başla
Seni sevmeyen ölsün, desem abartı mı olur? seni zaten seviyorum Turkuazcanım hep diyorum benim gibi sevecen bir insan nasıl yanlız onu anlamıyorum.

kısmet cidden! ben 10 senedir yanlızım. ileri derecede bekarım demiştim de gülmüştü Lahesis! :)

Aşk da sevgide zamanı gelince olur ya. Çok takılma :)) içimizde boşluklar var gördüğümüz filimler diziler bizi etkiliyor. dömüp diyoruz benim niye yok. olunca başımız göğe mi eriyor yooo :)) dertler sıkıntılar biter mi ya :)

Zaman herbirimize doğru insanlarla karşılaştırdın. Doğru arkadaşlar,doğru akrabalar, doğru yapılan evlilikler ...

30 yaşına geldim halen kalbim çarpabiliyormuş bunu hissediyorum ... ama işde sonu ne olur onu bilemiyorum. ama aşk da sevgide ille bakış ile olacak değil. bambaşka aşklar arkadaşlık veya dostluklada olabilir :))

Son düzenleme:

ben dünyaya sevmek sevilmek için gelmişim
lahesis yok ortalarda..
gelsede bize bir el sürse belki çabuk buluruz aşkımızı

tek eksiğim suanda bır ılıskı desem? galıba buyuzden bu kadar takılıyorum.

Güzel yazmışsın Suskun Sultan, ben de hep derim önemli olan hayırlı insanla karşılaşmak. Evlilik delisi olmadım hiç ama sevmek aşık olmak bunlar güzel, tabii bir de anne olmak.

ben dünyaya sevmek sevilmek için gelmişim
lahesis yok ortalarda..
gelsede bize bir el sürse belki çabuk buluruz aşkımızı
Ben de öyle. Sevilme ve sevme manyağıyım hep derim. Lahesis 2014 Haziran anneleri başlığında genelde. çok SIK uğramıyor zaten.

tek eksiğim suanda bır ılıskı desem? galıba buyuzden bu kadar takılıyorum.

:) ooo herkesin eksiği o kime sorsan aşık olmak, tutkulu sevmek istiyorum der. Kadın da erkekte ama işde o karşılık bulması hemen olmuyor zaman istiyor.

kızlar tugce yok dıye kartı kendım seçiyim dedim seçtığım karta bakın

Daniel
“Ben evlilik meleğiyim ve şu anda sana yardım ediyorum.”

“Evlilik alanında yardım etmesi için Tanrı’dan yardım istedin ve o da beni senin yanına gönderdi. Sana doyurucu bir evlilikle yardım etmek için buradayım. Tanrı ve ben duanı gecikmeden cevaplamayı arzuluyoruz. Sana yardım ettiğim ilk alan, evlilikle ilişkili geçmiş yaraları iyileştirmektir. Sessiz anlarda, ebeveynlerinle bağlantılı her acıyı bana havale etmeye istekli olmanı istiyorum. Evlilik konusunda taşıyor olabileceğin, çocukluk deneyimlerinden kaynaklanan her türlü olumsuz duyguyu soluğunla dışarı vermeni istiyorum. Bundan sonra elimi kalbinin üzerine koyuyorum ve derin nefes alıp vermeni istiyorum. Şimdi senden ilk aşkına ilişkin eski acıyı veya öfkeyi bırakmaya istekli olmanı istiyorum. Bu zehirleri yüreğinden atarken, hemen arkasından geçmiş sevgililerinin hepsiyle ilişkili eski acıyı soluğunla dışarı vermeni istiyorum. Şimdiki zamanda köklenen mutlu bir evliliğin keyfini sürebilmen için yüreğini eski yaralardan arındırmana izin ver. Eski, acı verici deneyimleri tekrarlamaktan sakınmak için geçmişi bırakmalıyız. Mutlu bir evlilik içinde, dolu dolu sevebilesin diye yüreğini özgürleştirmek için buradayım.”

düşünce gücü bu olsa gerek

yavrucuklarım herkese iyi akşamlar..
diyetiniz daim olsun

aslışş gelir kesin akşam.. ona da selam diyorum..
aslı ayemde filozofun cezasından yırttın.. hadi yine iyisin .. bana borçlusun

yavrucuklarım herkese iyi akşamlar..
diyetiniz daim olsun

aslışş gelir kesin akşam.. ona da selam diyorum..
aslı ayemde filozofun cezasından yırttın.. hadi yine iyisin .. bana borçlusun

Aynen millet iyi akşamlar,

Aslı ve Petunya bir gelecekler bir sürü sayfa ilerlemiş. Allah kolaylık versin kızlar, okumak zor olacak -okursanız tabii-

Bu arada ben Migren ve Hipoglisemi'den ötürü SIKI bir diyet yapamam. Sadece dikkat ederim.
...ve inşallah yaza kadar 58 Kg olurum.

Herkesi öpüyorum tek tek ve her zamanki lafımı tekrarlıyorum: "çok yazışmayın sabah gelip okuması zor oluyor."
ne kadar tezat yaşıyorum kendi içimde... HEM BURASI KALABALIK OLUNCA SEVİNİYORUM HEM DE ÇOK YAZIŞMAYIN OKUMAK ZOR OLUYOR DİYORUM.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…