- 14 Ağustos 2011
- 28.833
- 4.560
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #20.121
Evet boyum 165
Kilom :yarin tartilayim diyorum ama reglim yakın eli kulağında siskinim o yüzden sonra tartilayim diyorum. Ama muhtemelen 70 :))
Hedef : 65
O zaman şimdiden başarılar diliyorum canım. :)
Gazamız mübarek olsun.
sende de fazla temkin var.. arada temkini bırakmak lazımkoyver gitsin
Haklısınız da sevemiyorum ki ben!İşte hata yapıyorsun. Benim bosanacagimi duyan patronun kizi ki benden büyüktür bana ilk söylediği sey sakın kalbini kapatma oldu. Bu sanırım ayrılan kadınların başına sık sık gelen birsey. Ben kapamadim kapatamadim zaten.
Bencede. Çok kasmamak lazım ya hayat kısa.
O zaman şimdiden başarılar diliyorum canım. :)
Gazamız mübarek olsun.
Haklısınız da sevemiyorum ki ben!Bir sevebilsem bırakacağım her şeyi de :)
Haklısınız da sevemiyorum ki ben!Bir sevebilsem bırakacağım her şeyi de :)
Doktor tavsiyesi ... tartıda kilolarınıza takılmayın. Beden olarak 36-38 beden olucam demeniz ve spor egzersiz yürüyüş yapmanız birde az ama öz tadına ala yemeniz gerekir. zahide ile yetiş... varya ordaki doktorda aynı şeyi söylülor vücudunuza ihtiyacını verin fazlası kilo olur :)) ben prensip edindim 2-3 haftada bir tartılıyorum. aynada karnıma kollarıma omuzlarıma bakıyorum oo güzelim az fazlam var diyorum. gözüm yemeklerde olmuyor. yemeklik salça tuzlu teryağı ile yemekler lezzetlide oluyormuş :)))
Seni sevmeyen ölsün, desem abartı mı olur? seni zaten seviyorum Turkuazcanımbeni severek başla
kısmet cidden! ben 10 senedir yanlızım. ileri derecede bekarım demiştim de gülmüştü Lahesis! :)aynen gerçekten bak 2009dan berı yaklaşık 4 senedir sevme özürlüyüm yok gerçekten şöyle Allahım aşık oluyorum ,oldum dıyecegım kımse yok ah ah bır olsa.
Eskıden derdım olmayanlara asosyal veya çirkindir o dıe oda degıl bu ısler şans işi.
aynen gerçekten bak 2009dan berı yaklaşık 4 senedir sevme özürlüyüm yok gerçekten şöyle Allahım aşık oluyorum ,oldum dıyecegım kımse yok ah ah bır olsa.
Eskıden derdım olmayanlara asosyal veya çirkindir o dıe oda degıl bu ısler şans işi.
Seni sevmeyen ölsün, desem abartı mı olur? seni zaten seviyorum Turkuazcanımhep diyorum benim gibi sevecen bir insan nasıl yanlız onu anlamıyorum.
kısmet cidden! ben 10 senedir yanlızım. ileri derecede bekarım demiştim de gülmüştü Lahesis! :)
Aşk da sevgide zamanı gelince olur ya. Çok takılma :)) içimizde boşluklar var gördüğümüz filimler diziler bizi etkiliyor. dömüp diyoruz benim niye yok. olunca başımız göğe mi eriyor yooo :)) dertler sıkıntılar biter mi ya :)
Zaman herbirimize doğru insanlarla karşılaştırdın. Doğru arkadaşlar,doğru akrabalar, doğru yapılan evlilikler ...
30 yaşına geldim halen kalbim çarpabiliyormuş bunu hissediyorum ... ama işde sonu ne olur onu bilemiyorum. ama aşk da sevgide ille bakış ile olacak değil. bambaşka aşklar arkadaşlık veya dostluklada olabilir :))
Güzel yazmışsın Suskun Sultan, ben de hep derim önemli olan hayırlı insanla karşılaşmak. Evlilik delisi olmadım hiç ama sevmek aşık olmak bunlar güzel, tabii bir de anne olmak.Aşk da sevgide zamanı gelince olur ya. Çok takılma :)) içimizde boşluklar var gördüğümüz filimler diziler bizi etkiliyor. dömüp diyoruz benim niye yok. olunca başımız göğe mi eriyor yooo :)) dertler sıkıntılar biter mi ya :)
Zaman herbirimize doğru insanlarla karşılaştırdın. Doğru arkadaşlar,doğru akrabalar, doğru yapılan evlilikler ...
30 yaşına geldim halen kalbim çarpabiliyormuş bunu hissediyorum ... ama işde sonu ne olur onu bilemiyorum. ama aşk da sevgide ille bakış ile olacak değil. bambaşka aşklar arkadaşlık veya dostluklada olabilir :))
Ben de öyle. Sevilme ve sevme manyağıyım hep derim.ben dünyaya sevmek sevilmek için gelmişim
lahesis yok ortalarda..
gelsede bize bir el sürse belki çabuk buluruz aşkımızı
tek eksiğim suanda bır ılıskı desem? galıba buyuzden bu kadar takılıyorum.
kızlar tugce yok dıye kartı kendım seçiyim dedim seçtığım karta bakın
Daniel
Ben evlilik meleğiyim ve şu anda sana yardım ediyorum.
Evlilik alanında yardım etmesi için Tanrıdan yardım istedin ve o da beni senin yanına gönderdi. Sana doyurucu bir evlilikle yardım etmek için buradayım. Tanrı ve ben duanı gecikmeden cevaplamayı arzuluyoruz. Sana yardım ettiğim ilk alan, evlilikle ilişkili geçmiş yaraları iyileştirmektir. Sessiz anlarda, ebeveynlerinle bağlantılı her acıyı bana havale etmeye istekli olmanı istiyorum. Evlilik konusunda taşıyor olabileceğin, çocukluk deneyimlerinden kaynaklanan her türlü olumsuz duyguyu soluğunla dışarı vermeni istiyorum. Bundan sonra elimi kalbinin üzerine koyuyorum ve derin nefes alıp vermeni istiyorum. Şimdi senden ilk aşkına ilişkin eski acıyı veya öfkeyi bırakmaya istekli olmanı istiyorum. Bu zehirleri yüreğinden atarken, hemen arkasından geçmiş sevgililerinin hepsiyle ilişkili eski acıyı soluğunla dışarı vermeni istiyorum. Şimdiki zamanda köklenen mutlu bir evliliğin keyfini sürebilmen için yüreğini eski yaralardan arındırmana izin ver. Eski, acı verici deneyimleri tekrarlamaktan sakınmak için geçmişi bırakmalıyız. Mutlu bir evlilik içinde, dolu dolu sevebilesin diye yüreğini özgürleştirmek için buradayım.
yavrucuklarım herkese iyi akşamlar..
diyetiniz daim olsun
aslışş gelir kesin akşam.. ona da selam diyorum..
aslı ayemde filozofun cezasından yırttın.. hadi yine iyisin .. bana borçlusun
yavrucuklarım herkese iyi akşamlar..
diyetiniz daim olsun
aslışş gelir kesin akşam.. ona da selam diyorum..
aslı ayemde filozofun cezasından yırttın.. hadi yine iyisin .. bana borçlusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?