- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #20.201
korkmuyorum da merak ediyorum.sen uçtun mu ?
Canım ac kalmadim zaten. 8 gibi geldim eve 1 adet portakal yedim sonra epey bi yogurt yedim oda epey tuttu ac kaldım demek zor ama sabah hafif kalktim.aç bırakmamalısın kendini canım.
ızgara tavuk ve salata yiyebilirsin.
ya da bir tabak sebze yemeği yiyebilirsin ama bir tek meyvayla geçiştirmek te sağlıklı değil.
pamıkkk gibi oldun mu?Herkes yatmış.
Gecelerin prensesi geldi.
kızlar günaydınnn
ne çok yazmışsınız ne güzel sohbet etmişsiniz.hepinizin ellerine yüreğine sağlık.
maşallah diyorum her şeye rağmen keyifler yerinde gördüğüm.
bu ara aldığım bir karar; olumsuz düşünen,negatif sinyaller aldığım insanlar ile biraz olsun ilişkimi keseceğim.
olumsuz düşünceler en başta ruhen sonra bedenen beni çok yoruyor.güzel düşünüp güzel olması varken kendimi bu yönde motive
ederken olumsuz yaklaşımlar canımı sıkıyor.
başta hayata olmak üzere diğer arkadaşlarıma da şunu diyorum.hayatınızda birisi olmasını istiyorsunuz.( benim olmasını istediğim kişi belli fakat keyfini bekliyorum.) olacak mı edecek mi yerine daha çok var gibi düşünüp hareket etmek gerekiyor.olmasını istedğiniz kişiyle birlikteymişiniz gibi düşünün her daim.geçmişte kalan hesaplarınız varsa yok edin,affedin, tamir edin kendinizi.affetmek yeni ve güzel şeylere adım atmak adına çok güzel gerçekten.
benim normalde hayatımda uyguladığım ama son dönemde okuduğum kitapta da yaptıklarımı tasdikleyen yaklaşımlar bu dediklerim.
kilo mu vermek istiyoruz mesela.kilo vermiş gibi hayal etmek bizi hedefe doğru adım adım götürüyor.araya negatif ve olumsuz düşünceler koymadan kararlarımızı gerçekleştirmek bizi istediğimize doğru yöneltiyor aslında.
bugün de buralarda çok kalamayacağım ama uğramadan geçemedim size.takip edeceğim elimden geldiğince.
hepinize sevgiler ,ruhunuzdan huzur ve mutluluk eksik olmasın.gönlünüzden geçenlerin hayırlısı ile olmasını diliyorum melekler
Bence balık hapı içme, ilerisi için iyi değil. Kilo almak isteme bence... İleride yaş itibariyle nasılsa alacaksın.Arkadaşlar herkese selam olsunkusuruma bakmayın konuya dalmış gibi oluyorum ama Gülom'a bir sorum olucak
Gülo emin misin balık haplarının kilo aldırdığına hemen gidip alıcam yoksa
Aslı yeminle ben de düşündüm bunu. Filozofum bilgeyim affetmem gerekirbaşfilozofum sorun olmadığına sevindiksenin gibi birine de affetme büyüklüğü yakışırdı zaten ne kadar çok alıntı yapmışsın, turkuazla ikimiz sana o kadar sarınca tabi...
Hoşbulduk canım...
anlatayım ben de kendımı 27 yasındayım... doktora yapıyorum.... ve yalnızım... ben işi olup, eşi olmayanlardanım canım...hee bir de haline şükredenlerdenim :)
Sevgiler
2020 olmuşşş tüüüü tüüü maşallahhhhh....
Hoşbulduk canım...
anlatayım ben de kendımı 27 yasındayım... doktora yapıyorum.... ve yalnızım... ben işi olup, eşi olmayanlardanım canım...hee bir de haline şükredenlerdenim :)
Sevgiler
2020 olmuşşş tüüüü tüüü maşallahhhhh....
Narçiçek zamanı vardır deyince aklıma geldi.
Zamanı gelince olur. Vakti tamamlanınca geçer. Sabredersen değer. ...ama evvela kısmet, evvela kader...
şükretmek çok güzel bir eylem.
yalnız olmak bir ceza değil en başta bunu bilmek lazım zaten.aksine yalnız olan kadın kendini daha iyi tanıyandır.
farkında olanlar kastım.ne istediğini bilmenin yolu kendini tanımaktan geçiyor.kendini tanıyan da daha kararlı adımlar atıyor.
diye benim düşüncem.
canım bende o kitabı okudum. banada faydası oldu sanırım.
bende yalnız kadınımm...
eskisi gibi eskiye takılı kalmıyorum.
ben boşandım ve çok çok zor günler geçirdim, süreçler geçirdim.
hayat çok tuhaf gerçekten..
kendimi evlenmeden önce olgun, ne istediğini bilen sanırdım..
boşanma bir insanı bu kadar mı doğruya, güzele, gerçeği görmeye, ne istediğini ne istemediğini bilmeye, Allah a daha çok güvenmeye, daha çok inanmaya, zamana bırakmaya, sabra yani daha nasıl anlatsam o kadar çok şeye sevk ettiki.
eskiden boşanmayı evlilik süreci vs canımı çok yakardı. zaman buna da merhem oldu, şimdi eskisi gibi takmıyorum.
herkes kendinden sorumlu dyorum ve hatalarımı tekrarlamamak için çaba sarf ediyorum.
gönül işide şöyle bence.. birinde ise gönlün başkası ile kendini bir yere koyamıyorsun hayalinde bile olsa..
ben gönülden ayrılıp, soğuduğumdan mıdır nedir boşandıkdan sonra birinden acayip etkilenip, sanırım böle tutku ile aşk arasında duygular hissetmiştim..
yani gönülden ayrılmayınca, hayatınada başkası dahil edilemiyor..
birde nasip kimin nerde nasıl tanışacağı kısmet diyorum ben
ben çok gördüm tanışıp kısa sürede evlenip hayırlı yuvasını kuran (yani şimdilik hayırlı görünen)
nasip diyip zamana bırakmalı ama kendini de insanlara kapatmamak gerek..
Neden ilerisi için iyi değilmiş?Günaydın kızlar...
Bence balık hapı içme, ilerisi için iyi değil. Kilo almak isteme bence... İleride yaş itibariyle nasılsa alacaksın.
geçen de bahsetmiştim ya hayatacım, seda diker in kitabı aslında giden erkek yoktur.
belli başlı yerlerini pek bana uygun bulmasamda bu affetmekle ilgili yerler son derece doğru ve ben bunu kendim keşfetmiştim
bir dönem.geçmişe ait zerre kalıntım olmadığını düşünüyorum bu konuda.
senin de elbet zamanın vardır.farkına varman bile aslında bir adım atıyor omanı gösterir ki bu da çok güzel.
zamanla kendini onardıkça nasıl birisi olduğunu daha da bir keşfedip nasıl birisini istediğini belirleyip onu kendine
doğru çekeceğine hiç şüphem yok.belki de spora yeniden başlaman,yabancı dil kursu vs. kendini onarman ve yenilemen anlamında
sana güç verecek.hobilerin bir de böyle bir yönü var işte.ister istemez ruhumuzda ki kırık boşlukları doldurdukları gibi üretkenlikle
özgüveni ortaya çıkarıyorlar.
zamanı var hayata zamanı var.belki yarın ,belki yarından da yakın ama.
nar_çiçek süper karar almışsın ben bir süredir bunu uyguluyorum.Hayatımda bana eksi yönde olacak insanlarla kesınlıkle iletişimimi kesiyorum ve hıc olmamışlar farzedıyorum,aradıklarında açmıyorum vede ben mesela kendımı veya onları geliştirmeye çalışırken kendini geliştirmeyen ve benı geri götürecek insanlarıda.Olumsuz enerjiye hayatımda yer yok malesef artık.
Diğer konu hayatında birisi olması benım aslına bakarsanız içimde geçmişe ait hala hayal kırıkları ,iyileştiremediğim yaralarım var ve galıba buyüzden olmuyor eskıden cok düşünüyordum bu aralar baya bitti konumuna geldi.Geçmişi varsayarken yenı bırısını düşünüpte,yer veremedıgımı farkına varmaya başladım.Buda ıyı bısey bu kadar zaman içerisinde geçmişi onardım.Bide bırısı yokken ona ait huy,suy yokken onun var oldugunu düşünmek bana saçma geliyor gerçekten belkıde bunun ıcın zaman vardır bılmıyorum.
Son dönemde okudugun kıtap ne önerirsen okuma şansım olabilir ve belkıde bende kendıme ait hala cevap bulamadıgım soruları bulabilirim.
Neden ilerisi için iyi değilmiş?
Kilo almak istiyorum çünküm ben yaşım ilerledkçe zayıflar hale geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?