30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

canım okudum verdiğin linki. saol.
eğer arkadaşına güveniyorsan, yani olumlu olmadığı takdirde, seni suçlamayacak eskisi gibi davranacağını inanıyorsan, bence görüş..(güveninde de yanılıyorsan zaten bir kişiyi daha tanımış olursun, olası bir durumda..)
sonuçta o sadece bir araya gelmenize köprü durumunda yani vesile oluyor, gerisi nasip.. hem zaten ikinizde kocaman insanlarsınız, baktınız kafalarınız uymuyor olmadı diyecek olgunluktasınızdır..
olursada hayırlısı ile olur inş..

yerinde olsam, arkadaşıma olur tanışalım, nasipse olur, nasipde yoksa olmaz hayırlısı gibi bir cümle kurardım.
sonra görüş kısmetin nerde kimde olacağı belli olmaz..
Allah rüyalarını hayırlara çıkarsın canım inş..

Hakkında hayırlısı olsun canım..ama en baştan durumunu ailesinin kabul edip etmeyeceğini sor ki insan farkında olmadan bağlanıveriyor sonra üzülme... ben bu aralar açamıyorum kalbimi ..ya kalbe uymuyor ya mantığa anlamadım gitti...

Kesinlikle şans ya da kısmet her neyse..ben biri ile tanışma durumu olsa ilk sorulan neden şimdiye kadar evlenmediniz oluyor? Evlenmemişse ya çirkin ya sosyal değil yada becerikli sanılıyor...

canım benim için d seçer misin ilişki anlamında birşey var mı...

Kursun hayırlı olsun..:)

Kesinlikle şans ya da kısmet her neyse..ben biri ile tanışma durumu olsa ilk sorulan neden şimdiye kadar evlenmediniz oluyor? Evlenmemişse ya çirkin ya sosyal değil yada becerikli sanılıyor...

ya hepsi varsa bazende adamlar yaklaşmaktan korkuyorlar .benim yanlız oldugumu gercekten bılenler fazla ıddıalısın adamlar yaklaşmaktan korkuyor diyorlar.Çünkü mesela son tanıştığım 2 kısı var kı bırısıyle arkadaştık daha once ve kesın olur dıyordu herkes o cocuk bıle ortak tanıyanlara niye uzaklaştın dıyenlere bu yaştan sonra ciddi düşünmek lazım. benım maaşım değil ev kirası,faturalar onun gezmesine yetmez ben babasının evındekı konforu ona sunamam demiş.
Ve erkeklere hep dedıgım sey ben evımdekı rahatı ısterım ,aynı gezme-yeme-içme çile çekmek için evlenmıyorum.Hayatımı yaşamak için evlenırsem evlenırım lafı sanırım onları ürkütüyor.Çok iddialımyım degılım ama sanırım kendı paramı kendımın kazanması ve arkamda kapı gibi ailemin olması,bursla özel okulda okumak,sayılı kurumlardan bırısınde çalışmak vs benı bıraz ukala yaptı dışarıya karşı ınsanlar öyle zannedıyor yanı .Son ayrıldıgım kişi bile aile olarak ıyı olmasına karşın x o arkadaş cevrenin başarılı olması ve senın bukadar ıyı olman benım kendımı ezık hıssettırıyor dedi,bende sen asalaksan ben napıyım demiştim.Belkide benımde sorunum bu bılmıyorumki.

Ama benım karşıma gerçekten aşık olacağım kimse çıkmadığı için böyleyım yoksa para,pul eminim umrumda olmaz.

herkes diyete başlamış galiba
salgın var,yakın çevremdeki herkes hasta,ben de sanırım hasta oluyorum,boğazım çok acıyor,tavsiyesi olan var mı...

Canım geçmiş olsun ben genelde boğaz ağrım olunca toz zencefille balı karıştırıyorum bir miktar günde 2-3 kaşık aralıklı olarak yiyorum boğazından yavaş yavaş gecerse daha iyi..biraz acı ama hem nemlendiriyor boğazı hemde iyileştiriyor bana hep iyi gelir...

aslı geçmiş olsun bende portakal çayı+karanfil+ıhlamur+limon+zencefil+balı kaynatıp içiyorum süper oluyor sabaha hıcbırseyım kalmıyor.

hayata, okudum gönderdiğin linki. Şahaneymiş! Nasıl görmemişim ben. Sağ ol.

Niyet et , duâ et, sebat et, sabret . .

Umudunu yitirme sakın.
Sonrası, “Kûn Fe Yekûn”
Ol, der ve olur . . .

Sabır İncecik Sırat; Murat İçinde Murat... Sabır HAKK’a Tevekkül; Sabır HAKK’a İtimat.
...Necip Fazıl Kısakürek...

rica ederim ne demek

herkes diyete başlamış galiba
salgın var,yakın çevremdeki herkes hasta,ben de sanırım hasta oluyorum,boğazım çok acıyor,tavsiyesi olan var mı...

Slm canım ne güzel yazmışsın .. bende yakın zamanda insan beyni ile alakalı bir belgesel izlemiştim..buna paralel şeyler anlatıyordu..hatta olimpiyatlara ilk hazırlanan sporculara yeni hareketi yapamayınca nasıl yaptıklarını hayal ettirip yapmasını sağlıyorlardı peşinden...

bence de asıl sebeb bu gerçekten sevince ve saygı duyunca diğerleri teferruat oluyor..bende eşim benden ii olsun ezik hissetmesin diyorum ama yas olarak düşününce zaten öyle olanlar çoktan evlenmiş...hayırlısı ne diyeyim ki

Yaa gülüm,, çok güzel bu sözlerrr
yüreğine sağlık.

yazdıklarınızın hepsini okumaya çalışıyorum
bunun tadı da bir başka.geniş zamanım olsa böyle olmazdı eminim.

hayata güzel demişsin.şuan bir şeyleri yaşıyorsak,birilerini tanıdıysak ya da geçmişte tanımışsak olması gerektiği içindi
muhakkak.neden oldu niçin oldu dediğimiz zamanlar olabiliyor kimi zaman ama oturup dövünmekten ziyade kötü olsa neler
katmış olabileceğini düşünmek bile bir gelişim kendi adıma.

burada toplanmış pek çok kişinin olumlu enerjisi ile güne devam ediyoruz her birimiz.kim idda edebilir ki şuan stres altın olmadığımızı.
fakat eminim ki daha pozitif bir açıyla bakıyoruz her ne yaşıyorsak.

tıpkı su dalgası misali biz birbirimizi etkiliyoruz ; olumlu düşüncelerimiz de yavaş yavaş hayatımızı aslında etkiliyor.iyiye ,güzele
doğru.ben de çok ve çok memnun oldum her birinizi burada görüp az da olsa fikir paylaşıyor olmaktan.hiç tanımsak da fikir ve gönül birliği sağladık ne güzel

kızlar merhaba nasılsınız
topic çok aktif son haftalarda nazar değmesin..
cerenkar, hayata, turkuaz, nam-ı değer FilozofPrenses nasıl keyifler ? iyisiniz maşallah

tuğçenin kahve saati ama.. yeni evinde içiyordur artık kahvesini

yok petunya daha yeni evi tamamlanmadı. takiptekiym

kızlar merhaba nasılsınız
topic çok aktif son haftalarda nazar değmesin..
cerenkar, hayata, turkuaz, nam-ı değer FilozofPrenses nasıl keyifler ? iyisiniz maşallah
valla ben şöle böle işin aslında. zor durumlar zor günler...
Rabbim tez zamanda hayırlara çıkarsın inş.
öle işte..
sen de ne var ne yok?
berbaerliğin nasıl gidiyor?
tuğçe den örnek al kendine yakında sende bu süreçlere gireceksin nasipse :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…