- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #20.241
afiyt olsun, bişi olmaz bence ya kuru fasülyeden diğer öğünlerde denglersin
kızlar cok enteresan bırsey oldu az önce.
Ben bırkaç gündür rüyamda benımle hıc ılgısı olmayan bırısını görüyorum ve bana sabır,mükafat ıle ılgılı bırseyler anlatıyor tanıdıgım bırısı ama yüzünü bulduramıyordum.Birde tüm fallarda 30 yaşın üstü asker bırısı hayatına nısana kadar girecek diye cıkıyor.
Az önce bır arkadaşım faceınde sabır hayra cıkarmı tarzında bırsey paylaşmış .bende sabır en büyük mükafattır dedım.İşte o arkadaşımın kaynı ıbrahım bın ethemın hıkayesını sabırda kendınıze örnek alın demiş bende evet kesınlıkle dedim.Sonrasında bsylerde yazıştık sabır ıle ılgılı.Çocuk arkadaşıma benı yakından tanımak istediğini söylemiş.
Gerçi arkadaşıma daha onceleride söylemiş ama arkadaşım xın o konularda pek alakası yok ıkınız aynı kafada degılsınız demiş.Ama bu arkadaşım bır süredir bu konulara yöneldiğimide bılen bırısı ve bukezde soyleyınce kaynı tanışırmısın dedi.Emin değilim napmalıyım? Çocugu düğünde falan görmüştüm olabılecek kafada bırısı yanı dindar bırısı degıl kesınlıkle ama bu konularda bızım gibi mevlana vs ılgılenen bırısı. Arkadaşım yakın cevremden bırısı yanı hayatım boyunca yanımda olmasını ıstedıgım bırisi.kaynı sonuçta olmazsa bırsey dostlugum bozulurmu sizce ve asıl şaşırtıcı olay cocuk asker rütbeli bırısı.kafam allak bullak oldu yaww ve kız benden yanıt beklıyor. help me??
Bu arada aranızda ıbrahım bın ethem hazretlerini bilen yoksa dıye sabır ıle ılgılı yazısının ıletisini paylaşıyorum belki okumak istersiniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=639208
İşte hata yapıyorsun. Benim bosanacagimi duyan patronun kizi ki benden büyüktür bana ilk söylediği sey sakın kalbini kapatma oldu. Bu sanırım ayrılan kadınların başına sık sık gelen birsey. Ben kapamadim kapatamadim zaten.
Bencede. Çok kasmamak lazım ya hayat kısa.
aynen gerçekten bak 2009dan berı yaklaşık 4 senedir sevme özürlüyüm yok gerçekten şöyle Allahım aşık oluyorum ,oldum dıyecegım kımse yok ah ah bır olsa.
Eskıden derdım olmayanlara asosyal veya çirkindir o dıe oda degıl bu ısler şans işi.
canım benim için d seçer misin ilişki anlamında birşey var mı...güzel gelişmeler çıktı bu konuda canım.
etrafını güzelleştirmeye devam et. bu güzellik hayatının her alanına yansıyacak.
güvendesin diyor kartın.
meleklerin tarafından korunuyorsun.
kimi insanla olmuyorsa bu korunduğun için ve hayırlısı olmadığı için.
en hayırlısı olacak hakkında canım.
Kursun hayırlı olsun..:)giderken son haberimi vereyim..
hafta sonu kursum başlıyorrrrr
hayata saatleri senle aynı galiba 15:30 da başlıyor.
görüşürüz orda belki. ben tanırım seni
hadi öpüldünüz güzel bayanlar çıtırlar kelebekler
Kesinlikle şans ya da kısmet her neyse..ben biri ile tanışma durumu olsa ilk sorulan neden şimdiye kadar evlenmediniz oluyor? Evlenmemişse ya çirkin ya sosyal değil yada becerikli sanılıyor...
herkes diyete başlamış galiba
salgın var,yakın çevremdeki herkes hasta,ben de sanırım hasta oluyorum,boğazım çok acıyor,tavsiyesi olan var mı...
Canım geçmiş olsun ben genelde boğaz ağrım olunca toz zencefille balı karıştırıyorum bir miktar günde 2-3 kaşık aralıklı olarak yiyorum boğazından yavaş yavaş gecerse daha iyi..biraz acı ama hem nemlendiriyor boğazı hemde iyileştiriyor bana hep iyi gelir...
canım benim için d seçer misin ilişki anlamında birşey var mı...
Kursun hayırlı olsun..:)
hayata, okudum gönderdiğin linki. Şahaneymiş! Nasıl görmemişim ben. Sağ ol.
Niyet et , duâ et, sebat et, sabret . .
Umudunu yitirme sakın.
Sonrası, Kûn Fe Yekûn
Ol, der ve olur . . .
Sabır İncecik Sırat; Murat İçinde Murat... Sabır HAKKa Tevekkül; Sabır HAKKa İtimat.
...Necip Fazıl Kısakürek...
herkes diyete başlamış galiba
salgın var,yakın çevremdeki herkes hasta,ben de sanırım hasta oluyorum,boğazım çok acıyor,tavsiyesi olan var mı...
Slm canım ne güzel yazmışsın .. bende yakın zamanda insan beyni ile alakalı bir belgesel izlemiştim..buna paralel şeyler anlatıyordu..hatta olimpiyatlara ilk hazırlanan sporculara yeni hareketi yapamayınca nasıl yaptıklarını hayal ettirip yapmasını sağlıyorlardı peşinden...kızlar günaydınnn
ne çok yazmışsınız ne güzel sohbet etmişsiniz.hepinizin ellerine yüreğine sağlık.
maşallah diyorum her şeye rağmen keyifler yerinde gördüğüm.
bu ara aldığım bir karar; olumsuz düşünen,negatif sinyaller aldığım insanlar ile biraz olsun ilişkimi keseceğim.
olumsuz düşünceler en başta ruhen sonra bedenen beni çok yoruyor.güzel düşünüp güzel olması varken kendimi bu yönde motive
ederken olumsuz yaklaşımlar canımı sıkıyor.
başta hayata olmak üzere diğer arkadaşlarıma da şunu diyorum.hayatınızda birisi olmasını istiyorsunuz.( benim olmasını istediğim kişi belli fakat keyfini bekliyorum.) olacak mı edecek mi yerine daha çok var gibi düşünüp hareket etmek gerekiyor.olmasını istedğiniz kişiyle birlikteymişiniz gibi düşünün her daim.geçmişte kalan hesaplarınız varsa yok edin,affedin, tamir edin kendinizi.affetmek yeni ve güzel şeylere adım atmak adına çok güzel gerçekten.
benim normalde hayatımda uyguladığım ama son dönemde okuduğum kitapta da yaptıklarımı tasdikleyen yaklaşımlar bu dediklerim.
kilo mu vermek istiyoruz mesela.kilo vermiş gibi hayal etmek bizi hedefe doğru adım adım götürüyor.araya negatif ve olumsuz düşünceler koymadan kararlarımızı gerçekleştirmek bizi istediğimize doğru yöneltiyor aslında.
bugün de buralarda çok kalamayacağım ama uğramadan geçemedim size.takip edeceğim elimden geldiğince.
hepinize sevgiler ,ruhunuzdan huzur ve mutluluk eksik olmasın.gönlünüzden geçenlerin hayırlısı ile olmasını diliyorum melekler
evet kesınlıkle boyle benı yuksek lısans ,spor,,yabancı dıl kursu ve sız ınanılmaz değiştirdiniz gerçekten boyle düşünüyorum.
Niye dıyeceksınız belkı bız naptık ? Hayatımın bu döneminde sizleri tanımam gerekıyordu kesınlıkle bence çünkü sabır ,ılahı güç ile ilgili kitaplar okumak ıstıyordum tüm yaptıgım seyler dışında ama nereden başlayacagımı nereden ne hıssedecegımı bılmıyordum.Olumsuz baktıgımı bazı olaylara göremiyordum.Şımarık bır cocuk gbi sadece istiyorum gözüyle bakıyordum neden ,niçin,ne istiyorum kayıptı sadece istemek vardı.Tugce ve turkuaza bu konuda gerçekten cok teşekkür ederim bırısı benım olumlu düşünmem konusunda sürekli motive eden kişi oldu,diğeride hiç tanımadıgım halde derdıne ortak oldugum gerçekten ne hıssettıgını anlamaya çalıştıgım ve bıldıgım bır seyı başkasınında yapmasına vesile olup benı mutlu etti.
Bugunde beşiktaşa gidip bahsedılen Allah de ötesini bırak ve Dar kapıdan geçmek kıtaplarını alacağım.Çünkü bılıyorum suanda okumam gereken kıtaplar bunlar.İyiki buraya katılmışım.
Ve hayatımda onun ıcın hala acı cektıgımı bılmıyordum bunu görebilmiş oldum bu topikte azcık yaram kalmış ve kalbımı kapatmışım bunu anladım sayenızde .İyiki sizleri bu topic aracılıgıyla tanımışım.
bence de asıl sebeb bu gerçekten sevince ve saygı duyunca diğerleri teferruat oluyor..bende eşim benden ii olsun ezik hissetmesin diyorum ama yas olarak düşününce zaten öyle olanlar çoktan evlenmiş...hayırlısı ne diyeyim kiya hepsi varsa bazende adamlar yaklaşmaktan korkuyorlar .benim yanlız oldugumu gercekten bılenler fazla ıddıalısın adamlar yaklaşmaktan korkuyor diyorlar.Çünkü mesela son tanıştığım 2 kısı var kı bırısıyle arkadaştık daha once ve kesın olur dıyordu herkes o cocuk bıle ortak tanıyanlara niye uzaklaştın dıyenlere bu yaştan sonra ciddi düşünmek lazım. benım maaşım değil ev kirası,faturalar onun gezmesine yetmez ben babasının evındekı konforu ona sunamam demiş.
Ve erkeklere hep dedıgım sey ben evımdekı rahatı ısterım ,aynı gezme-yeme-içme çile çekmek için evlenmıyorum.Hayatımı yaşamak için evlenırsem evlenırım lafı sanırım onları ürkütüyor.Çok iddialımyım degılım ama sanırım kendı paramı kendımın kazanması ve arkamda kapı gibi ailemin olması,bursla özel okulda okumak,sayılı kurumlardan bırısınde çalışmak vs benı bıraz ukala yaptı dışarıya karşı ınsanlar öyle zannedıyor yanı .Son ayrıldıgım kişi bile aile olarak ıyı olmasına karşın x o arkadaş cevrenin başarılı olması ve senın bukadar ıyı olman benım kendımı ezık hıssettırıyor dedi,bende sen asalaksan ben napıyım demiştim.Belkide benımde sorunum bu bılmıyorumki.
Ama benım karşıma gerçekten aşık olacağım kimse çıkmadığı için böyleyım yoksa para,pul eminim umrumda olmaz.
hayata, okudum gönderdiğin linki. Şahaneymiş! Nasıl görmemişim ben. Sağ ol.
Niyet et , duâ et, sebat et, sabret . .
Umudunu yitirme sakın.
Sonrası, Kûn Fe Yekûn
Ol, der ve olur . . .
Sabır İncecik Sırat; Murat İçinde Murat... Sabır HAKKa Tevekkül; Sabır HAKKa İtimat.
...Necip Fazıl Kısakürek...
yazdıklarınızın hepsini okumaya çalışıyorum
bunun tadı da bir başka.geniş zamanım olsa böyle olmazdı eminim.
hayata güzel demişsin.şuan bir şeyleri yaşıyorsak,birilerini tanıdıysak ya da geçmişte tanımışsak olması gerektiği içindi
muhakkak.neden oldu niçin oldu dediğimiz zamanlar olabiliyor kimi zaman ama oturup dövünmekten ziyade kötü olsa neler
katmış olabileceğini düşünmek bile bir gelişim kendi adıma.
burada toplanmış pek çok kişinin olumlu enerjisi ile güne devam ediyoruz her birimiz.kim idda edebilir ki şuan stres altın olmadığımızı.
fakat eminim ki daha pozitif bir açıyla bakıyoruz her ne yaşıyorsak.
tıpkı su dalgası misali biz birbirimizi etkiliyoruz ; olumlu düşüncelerimiz de yavaş yavaş hayatımızı aslında etkiliyor.iyiye ,güzele
doğru.ben de çok ve çok memnun oldum her birinizi burada görüp az da olsa fikir paylaşıyor olmaktan.hiç tanımsak da fikir ve gönül birliği sağladık ne güzel
pammıkkk tuğçe ortalarda yok hala...
tuğçenin kahve saati ama.. yeni evinde içiyordur artık kahvesini
valla ben şöle böle işin aslında. zor durumlar zor günler...kızlar merhabanasılsınız
topic çok aktif son haftalardanazar değmesin..
cerenkar, hayata, turkuaz, nam-ı değer FilozofPrenses nasıl keyifler ? iyisiniz maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?