- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #20.221
evet kesınlıkle boyle benı yuksek lısans ,spor,,yabancı dıl kursu ve sız ınanılmaz değiştirdiniz gerçekten boyle düşünüyorum.
Niye dıyeceksınız belkı bız naptık ? Hayatımın bu döneminde sizleri tanımam gerekıyordu kesınlıkle bence çünkü sabır ,ılahı güç ile ilgili kitaplar okumak ıstıyordum tüm yaptıgım seyler dışında ama nereden başlayacagımı nereden ne hıssedecegımı bılmıyordum.Olumsuz baktıgımı bazı olaylara göremiyordum.Şımarık bır cocuk gbi sadece istiyorum gözüyle bakıyordum neden ,niçin,ne istiyorum kayıptı sadece istemek vardı.Tugce ve turkuaza bu konuda gerçekten cok teşekkür ederim bırısı benım olumlu düşünmem konusunda sürekli motive eden kişi oldu,diğeride hiç tanımadıgım halde derdıne ortak oldugum gerçekten ne hıssettıgını anlamaya çalıştıgım ve bıldıgım bır seyı başkasınında yapmasına vesile olup benı mutlu etti.
Bugunde beşiktaşa gidip bahsedılen Allah de ötesini bırak ve Dar kapıdan geçmek kıtaplarını alacağım.Çünkü bılıyorum suanda okumam gereken kıtaplar bunlar.İyiki buraya katılmışım.
Ve hayatımda onun ıcın hala acı cektıgımı bılmıyordum bunu görebilmiş oldum bu topikte azcık yaram kalmış ve kalbımı kapatmışım bunu anladım sayenızde .İyiki sizleri bu topic aracılıgıyla tanımışım.
evet kesınlıkle boyle benı yuksek lısans ,spor,,yabancı dıl kursu ve sız ınanılmaz değiştirdiniz gerçekten boyle düşünüyorum.
Niye dıyeceksınız belkı bız naptık ? Hayatımın bu döneminde sizleri tanımam gerekıyordu kesınlıkle bence çünkü sabır ,ılahı güç ile ilgili kitaplar okumak ıstıyordum tüm yaptıgım seyler dışında ama nereden başlayacagımı nereden ne hıssedecegımı bılmıyordum.Olumsuz baktıgımı bazı olaylara göremiyordum.Şımarık bır cocuk gbi sadece istiyorum gözüyle bakıyordum neden ,niçin,ne istiyorum kayıptı sadece istemek vardı.Tugce ve turkuaza bu konuda gerçekten cok teşekkür ederim bırısı benım olumlu düşünmem konusunda sürekli motive eden kişi oldu,diğeride hiç tanımadıgım halde derdıne ortak oldugum gerçekten ne hıssettıgını anlamaya çalıştıgım ve bıldıgım bır seyı başkasınında yapmasına vesile olup benı mutlu etti.
Bugunde beşiktaşa gidip bahsedılen Allah de ötesini bırak ve Dar kapıdan geçmek kıtaplarını alacağım.Çünkü bılıyorum suanda okumam gereken kıtaplar bunlar.İyiki buraya katılmışım.
Ve hayatımda onun ıcın hala acı cektıgımı bılmıyordum bunu görebilmiş oldum bu topikte azcık yaram kalmış ve kalbımı kapatmışım bunu anladım sayenızde .İyiki sizleri bu topic aracılıgıyla tanımışım.
Sen merak etme Gülo ben biyologum( kendini beğenmişlik gibi algılama olur mu kendi çapımda bilinçli olmaya çalışan nacizane bir biyologum bir de işssizimİleride FİL HASTALIĞI olur Allah korusun. Metabolizmayı bozabilirsin.
olun!
canım benim yaaa, bende sana tşk ederim. beni dinleyip yardımcı oldun.
kursa yazıdlım bak ne güzel..
Allah de ötesini bırak kitabını ben san veririm cmt günü kursa istersen..
birde daha yeni aldım Allah bana yeter isimli kitabı.
onu da kursda veririm ilerleyen zamanlarda
Bende "Adı: Aylin'i" tekrar okumaya başladım. Bu bende farklı bakış açısı yarattı. Hayatını yaşantısını eleştirsem de herkes den öğrenilecek birşeyler vardır. :))
Ben de okumuştum ŞAHANE bir kitap . ve evet, okuduğun kitaptan da kendine lazım olanı alırsan, her şeyde bir ibret örnek vardır.Bende "Adı: Aylin'i" tekrar okumaya başladım. Bu bende farklı bakış açısı yarattı. Hayatını yaşantısını eleştirsem de herkes den öğrenilecek birşeyler vardır. :))
ciddi sen biyologtun kahveciğim, asıl sen kusura bakma, akıl vermiş gibi oldum.Sen merak etme Gülo ben biyologum( kendini beğenmişlik gibi algılama olur mu kendi çapımda bilinçli olmaya çalışan nacizane bir biyologum bir de işssizim)öyle bişiyi duydum diye körü körüne alıp içmem ki doktoruma sorarım uzun sürekullanımında sakıncasını sorarım
İleride FİL HASTALIĞI olur Allah korusun. Metabolizmayı bozabilirsin.
HAYATA,
Böyle yazdıklarınızı okuyunca çok mutlu oluyorum.
Allah'ım diyorum ne güzel insanlar çıkartıyorsun karşıma...
Ne güzel burada uhrevi şeylerden konuşuyoruz. Herkes birbirinin iyiliğini istiyor.
Sadece dünya malı , giyim , süs , püs olan konuşmalar beni hiçbir zaman sarmıyor da...
Sağ olun! Var olun!
gerçektenmi? süper olur :) cok sevınırım hemen okuyup geri verırım gerçekten emin olabilirsin. Çok istiyorum o kitabı okumayı boşu boşuna para vermemış olurum.
Nar_çiçek ben hıcbır zaman hayatımda süs,püs vs konusunda özenen bır ınsan olmadım.Özel ünide okudugum zamanlarda bıle bana boyle seyler çok itici gelirdi.Buyuzden erkeklerle arkadaşlık ederdım genelde.
Buyuzden bende bu topıkte cok mutluyum herkes bırbırının ıyılıgını isteyip ,herkes bırbırını bırsekılde bır adım karşılıksız olarak ıyıye yönlendirmesi benı ınanılmaz mutlu kılıyor.
Çünkü artık cok zor yakın cevren bıle olsa bu kadar içini dökemiyorsun ,ne ile karşılacağını çünkü bilemiyorsun.Oyuzden hepınıze ayrı ayrı teşekkür ederim.
gerçektenmi? süper olur :) cok sevınırım hemen okuyup geri verırım gerçekten emin olabilirsin. Çok istiyorum o kitabı okumayı boşu boşuna para vermemış olurum.
Nar_çiçek ben hıcbır zaman hayatımda süs,püs vs konusunda özenen bır ınsan olmadım.Özel ünide okudugum zamanlarda bıle bana boyle seyler çok itici gelirdi.Buyuzden erkeklerle arkadaşlık ederdım genelde.
Buyuzden bende bu topıkte cok mutluyum herkes bırbırının ıyılıgını isteyip ,herkes bırbırını bırsekılde bır adım karşılıksız olarak ıyıye yönlendirmesi benı ınanılmaz mutlu kılıyor.
Çünkü artık cok zor yakın cevren bıle olsa bu kadar içini dökemiyorsun ,ne ile karşılacağını çünkü bilemiyorsun.Oyuzden hepınıze ayrı ayrı teşekkür ederim.
Süs püs de bir yere kadar. Hayatı ona bağlı bazı insanların, onu kastettim ben! Her şey süs püs dünya malı değil.yavrummm arada süs püs de gerekli beee yaaaben severim süslenmeyi
sakın öle kokoş sanmayın ama severim işte
tamam canım kursa getirirm ben cmt.
dersden biraz erken gelirim girmeden derse veririm.
olurda insanlık hali ben unutursam söyle sen bana olur mu...
verme para bir daha, ben valla hep aldığım kitapları okusunlar diye veriyorum.. ne olcak ki..
bu kitapları da isteyen bir sürü kişi oldu kısa zamanda.. birinden alıp diğerine vercemokusunlar.
sana özelden bişi yazdım canım, dünki konu hakkında
yavrummm arada süs püs de gerekli beee yaaaben severim süslenmeyi
sakın öle kokoş sanmayın ama severim işte
tamam canım kursa getirirm ben cmt.
dersden biraz erken gelirim girmeden derse veririm.
olurda insanlık hali ben unutursam söyle sen bana olur mu...
verme para bir daha, ben valla hep aldığım kitapları okusunlar diye veriyorum.. ne olcak ki..
bu kitapları da isteyen bir sürü kişi oldu kısa zamanda.. birinden alıp diğerine vercemokusunlar.
sana özelden bişi yazdım canım, dünki konu hakkında
Olur mu hiç Gülom asıl sen kusuruma bakmaBen de okumuştum ŞAHANE bir kitap . ve evet, okuduğun kitaptan da kendine lazım olanı alırsan, her şeyde bir ibret örnek vardır.
ciddi sen biyologtun kahveciğim, asıl sen kusura bakma, akıl vermiş gibi oldum.
yok canım, seneler seneler önce bir dönem kullandım.
Şeraffetin,
Ben de temkinliyim.
Hatta sanırım yüreğimi kapatıyorum temkinli olacağım derken
Ama kimseyi sevemiyorum.
Arada hoşlandıklarım oluyor onlar da habersiz (platonik yani)
canım gelmediözelden yazdıgın sey ...
fİlozof özür dilerim kusura bakma karıştırdım nickleri..
Süs püs de bir yere kadar. Hayatı ona bağlı bazı insanların, onu kastettim ben! Her şey süs püs dünya malı değil.
Biz senin ne olduğunu az çok biliyoruz Turkuazcanım, rahat ol! :)
Bu arada sana yakın olmak isterdim. Kitap değiş tokuşu için ( çok mu çıkarcıyım)
Süs püs de bir yere kadar. Hayatı ona bağlı bazı insanların, onu kastettim ben! Her şey süs püs dünya malı değil.
Biz senin ne olduğunu az çok biliyoruz Turkuazcanım, rahat ol! :)
Bu arada sana yakın olmak isterdim. Kitap değiş tokuşu için ( çok mu çıkarcıyım)
whatsaap denen şeyden gönderdim canım.
gel yavrum o zaman bana
bakcam canım yemeğe gidiyim o zaman ben hemde yazdıgına da bakarım sımdılık öptüm sızı o zaman kızçeler:)
ESTAĞFURULLAHcanım gelmediözelden yazdıgın sey ...
fİlozof özür dilerim kusura bakma karıştırdım nickleri..
Olur mu hiç Gülom asıl sen kusuruma bakma
Ne kadar süredir kullanıyorsun sen Gülo'cum bir de özel olmayacaksa ne için?
Beni zayıflık sınırlarını aştı çünkü kendimi ciddi şekilde kötü hissediyorum
10 sene kadar önce kullanmıştım. Zayıftım o zamanlar, birkaç kutu kullanmıştım. Balık yağı haplarını...Balık yağını neden kullanmıştın canım..
Nazik davetin için sağ ol Turkuaz'ımmmwhatsaap denen şeyden gönderdim canım.
gel yavrum o zaman bana
bende aynı seyı kastetmıştım.Hayatı surada sunu yedım buradan bunu şu kadara aldım ıyy Allahım ıyı halt ettın dıyesım gelen tıpler var.
Bız bunu kastetmiştik fılozof haklı ...
Bende bu ısı cok beğendım fılozof kıtap değiş-tokuşu super olacak. Oda bsy ısterse bende okulun kütüphanesinden veya bende varsa verırım:) cok sevındım bende cok cıkarcıyım galıba:):)
afiyetler olsun herkese, gelince ne yediğinizi sorcam ona göre
ben kurufasulye yedım dayanamadım zaten başkada bsy yoktu salata bıtmıştı gittiğimde nasıl bıtmışse anlamadımbıtek kurufasulye yıyebıldım..corba ıcmedim.. bırazcıkta yogurt yedım kurunun yanında..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?