30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

canım benim yaaa, bende sana tşk ederim. beni dinleyip yardımcı oldun.
kursa yazıdlım bak ne güzel..
Allah de ötesini bırak kitabını ben san veririm cmt günü kursa istersen..
birde daha yeni aldım Allah bana yeter isimli kitabı.
onu da kursda veririm ilerleyen zamanlarda

Bende "Adı: Aylin'i" tekrar okumaya başladım. Bu bende farklı bakış açısı yarattı. Hayatını yaşantısını eleştirsem de herkes den öğrenilecek birşeyler vardır. :))

İleride FİL HASTALIĞI olur Allah korusun. Metabolizmayı bozabilirsin.

olun!
Sen merak etme Gülo ben biyologum( kendini beğenmişlik gibi algılama olur mu kendi çapımda bilinçli olmaya çalışan nacizane bir biyologum bir de işssizim)öyle bişiyi duydum diye körü körüne alıp içmem ki doktoruma sorarım uzun sürekullanımında sakıncasını sorarım

gerçektenmi? süper olur :) cok sevınırım hemen okuyup geri verırım gerçekten emin olabilirsin. Çok istiyorum o kitabı okumayı boşu boşuna para vermemış olurum.

Nar_çiçek ben hıcbır zaman hayatımda süs,püs vs konusunda özenen bır ınsan olmadım.Özel ünide okudugum zamanlarda bıle bana boyle seyler çok itici gelirdi.Buyuzden erkeklerle arkadaşlık ederdım genelde.

Buyuzden bende bu topıkte cok mutluyum herkes bırbırının ıyılıgını isteyip ,herkes bırbırını bırsekılde bır adım karşılıksız olarak ıyıye yönlendirmesi benı ınanılmaz mutlu kılıyor.

Çünkü artık cok zor yakın cevren bıle olsa bu kadar içini dökemiyorsun ,ne ile karşılacağını çünkü bilemiyorsun.Oyuzden hepınıze ayrı ayrı teşekkür ederim.

Bende "Adı: Aylin'i" tekrar okumaya başladım. Bu bende farklı bakış açısı yarattı. Hayatını yaşantısını eleştirsem de herkes den öğrenilecek birşeyler vardır. :))

o kitap bana inanılmaz itici geliyor.Ayşe kulini severim aslında ama bılmıyorum ben o kitaptan haz alamadım.

Ben de okumuştum ŞAHANE bir kitap . ve evet, okuduğun kitaptan da kendine lazım olanı alırsan, her şeyde bir ibret örnek vardır.

ciddi sen biyologtun kahveciğim, asıl sen kusura bakma, akıl vermiş gibi oldum.

yavrummm arada süs püs de gerekli beee yaaa ben severim süslenmeyi
sakın öle kokoş sanmayın ama severim işte

tamam canım kursa getirirm ben cmt.
dersden biraz erken gelirim girmeden derse veririm.
olurda insanlık hali ben unutursam söyle sen bana olur mu...
verme para bir daha, ben valla hep aldığım kitapları okusunlar diye veriyorum.. ne olcak ki..
bu kitapları da isteyen bir sürü kişi oldu kısa zamanda.. birinden alıp diğerine vercem okusunlar.
sana özelden bişi yazdım canım, dünki konu hakkında

Son düzenleme:

Narçiçek değil ben yazmıştım onları; filozof prenses yani gülümsün

ben de erkekleri anlayabilirim bu yüzden! pek normal kadınlara benzemem bu konularda...
Erkek arkadaşlarım da sever sohbetimi, mantığımı her zaman.

Süs püs de bir yere kadar. Hayatı ona bağlı bazı insanların, onu kastettim ben! Her şey süs püs dünya malı değil.
Biz senin ne olduğunu az çok biliyoruz Turkuazcanım, rahat ol! :)

Bu arada sana yakın olmak isterdim. Kitap değiş tokuşu için ( çok mu çıkarcıyım )

canım gelmedi özelden yazdıgın sey ...

fİlozof özür dilerim kusura bakma karıştırdım nickleri..

Ben de okumuştum ŞAHANE bir kitap . ve evet, okuduğun kitaptan da kendine lazım olanı alırsan, her şeyde bir ibret örnek vardır.

ciddi sen biyologtun kahveciğim, asıl sen kusura bakma, akıl vermiş gibi oldum.
Olur mu hiç Gülom asıl sen kusuruma bakma
Ne kadar süredir kullanıyorsun sen Gülo'cum bir de özel olmayacaksa ne için?
Beni zayıflık sınırlarını aştı çünkü kendimi ciddi şekilde kötü hissediyorum

Balık yağını neden kullanmıştın canım..

whatsaap denen şeyden gönderdim canım.

gel yavrum o zaman bana

bende aynı seyı kastetmıştım.Hayatı surada sunu yedım buradan bunu şu kadara aldım ıyy Allahım ıyı halt ettın dıyesım gelen tıpler var.
Bız bunu kastetmiştik fılozof haklı ...
Bende bu ısı cok beğendım fılozof kıtap değiş-tokuşu super olacak. Oda bsy ısterse bende okulun kütüphanesinden veya bende varsa verırım:) cok sevındım bende cok cıkarcıyım galıba:):)

ESTAĞFURULLAH

Balık yağını neden kullanmıştın canım..
10 sene kadar önce kullanmıştım. Zayıftım o zamanlar, birkaç kutu kullanmıştım. Balık yağı haplarını...

whatsaap denen şeyden gönderdim canım.

gel yavrum o zaman bana
Nazik davetin için sağ ol Turkuaz'ımmm

kızlar cok enteresan bırsey oldu az önce.

Ben bırkaç gündür rüyamda benımle hıc ılgısı olmayan bırısını görüyorum ve bana sabır,mükafat ıle ılgılı bırseyler anlatıyor tanıdıgım bırısı ama yüzünü bulduramıyordum.Birde tüm fallarda 30 yaşın üstü asker bırısı hayatına nısana kadar girecek diye cıkıyor.

Az önce bır arkadaşım faceınde sabır hayra cıkarmı tarzında bırsey paylaşmış .bende sabır en büyük mükafattır dedım.İşte o arkadaşımın kaynı ıbrahım bın ethemın hıkayesını sabırda kendınıze örnek alın demiş bende evet kesınlıkle dedim.Sonrasında bsylerde yazıştık sabır ıle ılgılı.Çocuk arkadaşıma benı yakından tanımak istediğini söylemiş.
Gerçi arkadaşıma daha onceleride söylemiş ama arkadaşım xın o konularda pek alakası yok ıkınız aynı kafada degılsınız demiş.Ama bu arkadaşım bır süredir bu konulara yöneldiğimide bılen bırısı ve bukezde soyleyınce kaynı tanışırmısın dedi.Emin değilim napmalıyım? Çocugu düğünde falan görmüştüm olabılecek kafada bırısı yanı dindar bırısı degıl kesınlıkle ama bu konularda bızım gibi mevlana vs ılgılenen bırısı. Arkadaşım yakın cevremden bırısı yanı hayatım boyunca yanımda olmasını ıstedıgım bırisi.kaynı sonuçta olmazsa bırsey dostlugum bozulurmu sizce ve asıl şaşırtıcı olay cocuk asker rütbeli bırısı.kafam allak bullak oldu yaww ve kız benden yanıt beklıyor. help me??

Bu arada aranızda ıbrahım bın ethem hazretlerini bilen yoksa dıye sabır ıle ılgılı yazısının ıletisini paylaşıyorum belki okumak istersiniz.

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=639208

afiyetler olsun herkese, gelince ne yediğinizi sorcam ona göre

ben kurufasulye yedım dayanamadım zaten başkada bsy yoktu salata bıtmıştı gittiğimde nasıl bıtmışse anlamadım bıtek kurufasulye yıyebıldım..corba ıcmedim.. bırazcıkta yogurt yedım kurunun yanında..

afiyt olsun, bişi olmaz bence ya kuru fasülyeden diğer öğünlerde denglersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…