30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

teşekkür ederim canım.
güzel düşünmüşsün cancağızım.
Aminn inşallah.
Allah size daha iyilerini nasip etsin canım.

teşekkür ederim canım.
güzel düşünmüşsün cancağızım.
Aminn inşallah.
Allah size daha iyilerini nasip etsin canım.

Allah hayırlı eşi yuvayı evlatları nasip etsinde inş.
dünya malında gözüm yok valla tuğçemm.
sadece huzurla kapısını açacağım bir evim, uyuduğumda kendimi güvende, sşefkatte, sevgi içinde hissedeceğim bir omuz, elimi tutan bir el olsun inş. amin

evet canım ya az kaldı gerçekten.
Allah tamamına erdirsin inşallah.
arkamdan gelmeniz için her gece dua ediyorum. hepimiz mutlu bir yuva kuralım istiyorum canım Allah'ın izni ile.

arkamdan gelmeniz için her gece dua ediyorum. hepimiz mutlu bir yuva kuralım istiyorum canım Allah'ın izni ile.

canım ALLAH RAZI OLSUN canım benim. sen çok temiz kalpli iyi niyetlisin.
olur inş bu duanda kabul.

öpüyorum seni

ben yatmaya gider malum yarın dinç olmam lazım kursun ilk günü

Aminn...
İnan benim için de öyle canım.
önce eşinin ruhu önemli.
seni tamamlıyabilmesi, sana sevgisini ve ilgisini sunması, seni sahiplenmesi, seni güldürmesi...
sevgi ve huzur olan evde berekette olur zaten.

canım ALLAH RAZI OLSUN canım benim. sen çok temiz kalpli iyi niyetlisin.
olur inş bu duanda kabul.

öpüyorum seni

ben yatmaya gider malum yarın dinç olmam lazım kursun ilk günü

Amin canım. Senden de Allah razı olsun.
sen de iyi bir insansın teşekkür ederim.
ben de öpüyorum canım.
İlk günün için de başarılar diliyorum.
iyi uykular...

Amin inşallah hepimiz için mutlu yuvalar nasip etsin...

Enerjin çok güzel Tugcecan .

Senin yazılarını okuyunca daha pozitif duygular hissediyorum :)

Çok güzel valla bende öyle istiyorum. Hayal etmeye ve istemeye devam 40 Kere söyleyince olurmuş derler..:)

canım koltuklar güzel ama evi renklendirirsin ona göre, renkli tablo, dekoratif şeyler, yastık vs. ile. yoksa soluk durur bence.

aksesuar ve halıda renk kullanabilirim sanırım.
perdelerdede olabilir belki.
nişanlım koltukları çok beğendi. bir de kuş tüyüyle yapılmış. çok rahat oturması.
yemek takımı da koltuklara uyumlu. masa açılabiliyor.
doğtaştan baktım. eğer ölçüleri uyarsa nişanlım yarın sipariş edecek.[/QUOTE]

Tuğçecan, koltukların tasarımı ve modeli çok güzel canım. Hem spor, hem şık.. yemek masası da aynı şekilde. Güle güle oturun, huzurla sevgiyle, özenle kurun yuvanızı..
Eşyalar herzaman bulunur ama sizin bu özen ve itinanız ömür boyu sürsün..

Tuğçe, renklendirme konusunda Aslı ve Turkuaz'a katılıyorum.
Bu renk çok modern ve şık..
Ev dekorasyonlarında son dönemde hep açık renk moda..ama renklendirilmeli..
evin içine giriyosun heryer beyaz ve tonları..
detaylar filan herşey kaboluyor sanki. o yüzden bence renkli tablolar, yastıklar, perde vs. detaylarla renklendirebilirsin. beyaz üzerine renkli detaylar çok daha güzel duruyor zaten

kızlar bende renklendim
profil resmim aynı ama avatarı değiştirdim..

Bulamayan arkadaşlar, en üstte Çıkış'ın yanında ''Kullanıcı Kontrol Paneli'' nden değiştirebiliyorsunuz.

selamlar herkese

herkes avatar resmi değiştiriyor yavv.
filozof bak bir akım başlattın topikde
herkes değişim içine girdi

petu avatar resmin iyi olmuş. diğeri karamsarmışın gibi gibiydi. bu sana daha çok yakışmış

kıs aslı sarışından insan geçiş yaparda bu kadar da keskin olmazki yahuuu

suskun avatar değiştirme sırası sende bu arada ben o duayı 40.000 kere söyleyeyim baride olsun inş. amin hepimiz için amin

teşekkür ederim canım avatar resmimde bir kız, gri renkte göğe renkli gökkuşağı çiziyor ve fonda 'umudunu kaybetme' yazıyor.. benim de çok hoşuma gitti.

bu arada zaten suskun la hayata'nın avatar ları aynı.. ikisi birbirini çağrıştırıyor bana arada karıştırıyorum :44::44:

çok çok katılıyorum turkuaz, huzurla açılan bir kapı, sarılabileceğim sıcak bir kucak.. hayatın yükünü hafifletecek bir sırdaş, arkadaş, dost, sevgili yaren...

Değiştirdim :)) hiç aklıma gelmemişti o yüzden şimdilik sevdiğim dansçı kalsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…