- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #20.561
bak sana şöle bir köşe düşündüm ben kelebeğimmm
böle pembeli morlu beyazlı çiçekli kolcaklı sandalye koltuk arası olanlar varya ondan...
karşılıklı 3 tane ortayada böle oval açık pembe sehpa dşündüm..
sehbanın ortasında küçük mor ve pembe menekşeler saksıda
bu koltuklar ve sehpanın olduğu yer evin böle cam kenarında, camda uzun camlar varya fransız balkonlu tarzı evlerişte öle uzun camlı he işte o cama yani dışarı bakar yönde.
sonra camın perdesi stor perde, camın önünde de birkaç küçük renkli çiçekli çiçekler düşündüm.
senin için hayalim böle oldu
güle güle huzurla sağlıkla kullanın inş canım eşyalarınızı.amin
teşekkür ederim canım.
güzel düşünmüşsün cancağızım.
Aminn inşallah.
Allah size daha iyilerini nasip etsin canım.
teşekkür ederim canım.
Allah sizlere de nasip etsin inşallah.
ayyy çok az vakit kalmış kıs tuğçemm 3 ay 7 gün yahuu
evet tam senlikmiş..
ayyy yavrum 2014 gelini olcan inş ya.. inş arkandan hayırlısı ile hızlıca hepimiz gelirizde bekar kalmaz topicde inşşş amin
evet canım ya az kaldı gerçekten.
Allah tamamına erdirsin inşallah.
arkamdan gelmeniz için her gece dua ediyorum. hepimiz mutlu bir yuva kuralım istiyorum canım Allah'ın izni ile.
Allah hayırlı eşi yuvayı evlatları nasip etsinde inş.
dünya malında gözüm yok valla tuğçemm.
sadece huzurla kapısını açacağım bir evim, uyuduğumda kendimi güvende, sşefkatte, sevgi içinde hissedeceğim bir omuz, elimi tutan bir el olsun inş. amin
canım ALLAH RAZI OLSUN canım benim. sen çok temiz kalpli iyi niyetlisin.
olur inş bu duanda kabul.
öpüyorum seni
ben yatmaya gider malum yarın dinç olmam lazım kursun ilk günü
evet canım ya az kaldı gerçekten.
Allah tamamına erdirsin inşallah.
arkamdan gelmeniz için her gece dua ediyorum. hepimiz mutlu bir yuva kuralım istiyorum canım Allah'ın izni ile.
sadece huzurla kapısını açacağım bir evim, uyuduğumda kendimi güvende, sşefkatte, sevgi içinde hissedeceğim bir omuz, elimi tutan bir el olsun inş. amin
canım koltuklar güzel ama evi renklendirirsin ona göre, renkli tablo, dekoratif şeyler, yastık vs. ile. yoksa soluk durur bence.
Tuğçe, renklendirme konusunda Aslı ve Turkuaz'a katılıyorum.tuğçemmm hepsi güzel bence,ama aslı ile aynı fikirdeyim.
kesinlike böle morlu pembeli filan yada turkuazlı filan renkli yastıklar koy koltuklara bide halın ile perden renkli olsun biraz ve birbiri ile uyumlu renkler ve desenli.
yoksa çok beyaz olur.. sade beyaz da göz yorar.
bide koltukların arka kısımları varya böle dikleşen kısımları onlar kullanışlı olmayabiliyor.
bende mekanizmalı aldımda hiç kullanamadım.
eee doğruya doğru kızım
selamlar herkese
herkes avatar resmi değiştiriyor yavv.
filozof bak bir akım başlattın topikde
herkes değişim içine girdi
petu avatar resmin iyi olmuş. diğeri karamsarmışın gibi gibiydi. bu sana daha çok yakışmış
kıs aslı sarışından insan geçiş yaparda bu kadar da keskin olmazki yahuuu
suskun avatar değiştirme sırası sendebu arada ben o duayı 40.000 kere söyleyeyim baride olsun inş. amin hepimiz için amin
selamlar herkese
herkes avatar resmi değiştiriyor yavv.
filozof bak bir akım başlattın topikde
herkes değişim içine girdi
petu avatar resmin iyi olmuş. diğeri karamsarmışın gibi gibiydi. bu sana daha çok yakışmış
kıs aslı sarışından insan geçiş yaparda bu kadar da keskin olmazki yahuuu
suskun avatar değiştirme sırası sendebu arada ben o duayı 40.000 kere söyleyeyim baride olsun inş. amin hepimiz için amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?