30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

ilk ben dedim sen de avatarını değiştirsene diye,turkuaz dedikten sonra değiştirmişsin bakıyorum da yakışmış ama,güle güle kullan

doğru haklısın herkes değiştirince bende size uydum. ilk teklif senden geldi canım sağ ol. değişim güzel oldu yakıyorsun sende
öyle güzel avatarlar bulamadım ama ya. hepinizin avatarı süper petunya, tuğce, turkuaz ,aslı :))

seninki de gayet hoş duruyor, sıra turkuaz ve tuğçede, tuğçenin de daha pozitif beyaz bir melek koyması lazım aslında

turkuazzz hoşgeldin,nasıl gidiyor ders,hayata ile tanıştınız mı
evet biraz ani bir geçiş oldu,iyi cesaret bendeki de

turkuazzz hoşgeldin,nasıl gidiyor ders,hayata ile tanıştınız mı
evet biraz ani bir geçiş oldu,iyi cesaret bendeki de

Ben değiştirmmem avatarımı seviyom.
Hem renkli hem özgür kız
Yok kız ben trafikde kaldım. Hem koza erken gel dedim hem ben gidemedim.
Bide erkenden çıktım evden işim var diye kaldım işte.

Korktu kısım benden.

Ben değiştirmmem avatarımı seviyom.
Hem renkli hem özgür kız
Yok kız ben trafikde kaldım. Hem koza erken gel dedim hem ben gidemedim.
Bide erkenden çıktım evden işim var diye kaldım işte.

Hayata ile karışıyoruz diye ... korktum tabi.... ben yeni sayılırım hemen yaparım isteğinizi hemen kaç senedir aynı avatar demek bende sıkılmışım

Son düzenleme:
1. Seni sen olduğun için değil, senin yanında olduğum zaman, ben olduğum için seviyorum...

2. Hiç kimse senin gözyaşlarını hak etmez ve onu hak eden, seni asla ağlatmayacak olandır...

...
3. Birinin, seni senin istediğin gibi sevmemesi, onun seni tüm varlığıyla sevmediği anlamına gelmez...

4. Gerçek dost, elini tuttuğunda kalbine de dokunandır...

5. Birini özlemenin en kötü yolu, yan yana oturduğun halde onu hiçbir zaman elde edemeyeceğini bilmendir...

6. Üzüntülü olduğun zamanlarda bile gülümsemeyi asla bırakma, biri gülümsemene âşık olabilir...

7. Bu dünyada bir insan olabilirsin; ama birisi için bir dünya olabilirsin...

8. Zamanını seninle geçirmekle ilgilenmeyen biriyle, zamanını harcama...

9. Belki de Allah, doğru kişi ile karşılaşmadan önce yanlış insanlarla karşılaşmamızı istemiştir; böyle olunca minnettar olacağızdır...

10. Bir sona geldiğin için ağlama, onu yaşadığın için gülümse...

11. Seni kıracak insanlar her zaman olacaktır, öyleyse güvenmeye ihtiyacın var, sadece dikkatli ol...

12. Daha iyi bir insan ol ve yeni bir insanla karşılaşmadan, o kişinin de senin kim olduğunu bildiğini ümit etmeden önce, kendinin kim olduğunu bildiğinden emin ol...

13. Çok fazla uğraşma, en iyi şeyler ummadığın zamanlarda olur...

- GABRIEL GARCÍA MÁRQUEZ-

Çok güzel bir yazı buldum bende

bunu hissettirebildiğime sevindim canım.

Tuğçecan, koltukların tasarımı ve modeli çok güzel canım. Hem spor, hem şık.. yemek masası da aynı şekilde. Güle güle oturun, huzurla sevgiyle, özenle kurun yuvanızı..
Eşyalar herzaman bulunur ama sizin bu özen ve itinanız ömür boyu sürsün..
[/QUOTE]

Çok teşekkür ederim canım güzel düşüncelerin için.
ayrıca beğendiğine de çok sevindim.
Allah sana da nasip etsin canım inşallah bu telaşları

evet canım ben de öyle düşnüdüm zaten.
aksesuarlarımı, perdelerimin dekor kısımlarını ve halılarımı pastel tonlarda düşünüyorum.
mesela uçuk pembeyle krem v.s gibi. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…