- 14 Ağustos 2011
- 28.833
- 4.560
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #20.601
çok ciciymiş, ben de beğendim.
teşekkür ederiz tuğçeee
seninki de gayet hoş duruyor, sıra turkuaz ve tuğçede, tuğçenin de daha pozitif beyaz bir melek koyması lazım aslında
evet canım benim de aklımdan geçti. bir araştırıyım bakıyım. :)
Ben değiştirmmem avatarımı seviyom.
Hem renkli hem özgür kız
Yok kız ben trafikde kaldım. Hem koza erken gel dedim hem ben gidemedim.
Bide erkenden çıktım evden işim var diye kaldım işte.
yakışır tuğçeme
SAğol canım. derin araştırmalarım sonucunda buldum. :)
muradına ermiş bir melek görüyorum
gülümsün pardon filozofprenses bu işe çok şaşıracaköyle bir filozof büyüğümüz ki, kitleleri peşinden sürükledi,yenilikte adeta bir çığır açtı
evet canım,şimdi değişim zamanı,4 kişi değiştirdi profilini bu topikte,senin profil güzel gerçi ama değişiklik iyidir arada
ben çok beğendim canım, gül kurusu, pembe,lacivert gibi renkler beyazla çok yakışıyor... fon perdelerini pembe tonları ya da koyu mavi tonları seçebilirsin, sehpa üzerine pembe çiçekler kullanabilirsin... berjer yerine koltuk alacağın için odanı renklendirmen gerekecek... peki bu oda salon mu olacak yoksa sürekli oturacak mısınız?
benim koltuklarım beyaz ve kırlentler yokken çok göz yoruyor, berjerlerim lacivert beyaz,kırlentlerim pembe,lacivert,fon perdem de lacivert... bütün olarak bakınca soft ama renkli bir görüntü oluyor... bu arada halıyı da renkli tercih edersen takım harika görünecektir.... kolay gelsin canım, hep keyifli olsun alış-verişiniz...
çok teşekkür ederim canım.
Koltuk tam beyaz değil biraz krem rengine de kaçıyor.
ben de pembeyi çok sevdiğim için soft pembeler kullanabilirim diyorum.
salon olacak canım ama hep oturucaz. biz otururken koltukları örteriz.
bir de leke tutmaz kumaş olması güzel.
dediğin gibi fon perdelerimi renkli düşünüyorum. ayrıca halımdada mesela krem ve pembe tonları güzel olur.
senin hamilelik nasıl gidiyor?
sen de üçlü bir resim bulaaaa kıskandım, ben de değiştirmek istiyorum....
taaam 20 sayfa okudum daha geriye gidemedim
yaa ben de su kaplumbağası istiyorum,eşime bana su kaplumbağası hediye edebilirsin dedim de, sen karnındakine odaklan napcan kaplumbağayı hem çocuk büyüyünce yiyecek bişi zannedip yemeye çalışır hayvanları dedibahanenin de böylesi
sen de üçlü bir resim bul
çok tatlılar canım ama bakımları zor.
akvaryum lazım. onun dışında bebeğin kaplumbağayla temas etmesi iyi olmaz.
salmonella bakterisi taşıyabiliyorlar bazen bu da çocuğa bulaşabiliyor.
bende örtüyorum koltukları bir kez yüzlerini çıkarıp yıkadım bile,pudra pembesi örtüler aldım çokta iyi durdu...
hamilelik çok şükür güzel gidiyor, biraz zorlanmaya başladım tabi yokuş çıkarken nefes nefese kalıyorum, gece sağımdan soluma dönerken ters dönmüş kaplumbağa gibi debelendiğim oluyor şimdiden... 6 kilo aldım, dışardan hamile olduğum belli oluyor artık... çok seviyorum göbeğimi gererek gezmeyi... annem çok kızıyor bol şeyler giy doğumun zor olur diyebatıl inanç işte...
şimdilik bunu buldum
owww o zaman şimdilik kalsın ben karşıdan seveyim onları...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?