- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #20.661
kızlar bir arkadaşımla ilgşlş sıkıntı yaşadım ve uzaklaştım. bir kaç ay sonra düğünü olacak şehir dışında gitmeyi düşünmüyorum ama içimi rahatlatamıyorum. haklı olduğumu bile bile kafayma takıyorumtayini çıktı ve artık aynı şehirde de yaşamayacağız
avatarımdaki fotoğraf hiç gerçekleşmeyecek gibi. ben en iyisi kendi hayatıma bakayım. isteyen gelir zaten. herkese iyi akşamlar kızlar. sevgiyle kalın, hoşça kalın, mutlu kalın ...
canım ne demek afıyet olsun lafı bıle olmaz alt tarafı bır kahve..
Bende kıtap ıcın cok teşekkür ederim..
aslıcım buluyım bsyler degıstırırım
profil fotom gerçek olana kadar değiştirmicem
kusur ondaysa,o yüzden konuşmuyor,görüşmüyorsanız,o da sonrasında seni arayıp özellikle davet etmediyse bence gitmene gerek yok...
ben de öyle diyordum,biri olana kadar değiştirmem diyordum,baktım olacağı yok,değiştirdim sonunda
şöyle söyleyeyim geçen yıl 6 ay kadar sevgilsinden ayrılmıştı ve çok kötüydü her gün görüştüm onda kaldım saatlerce telde konuştum. burda çok çevresi yok diye sürekli ilgilendim. yazın erkek arkadaşıyla konuştum günlerce sıkıntılarını çözmeleri için aracı oldym vs ve barıştılar. barıştıkları günden sonra çok yoğun oldu. isteme söz ve oldu o hep yoğun. yaşadığımız şehre geldi okullar açılınca onunla gelinlik mobilya her şeye baktım araştırdım ama benim sorunlarım varken o kadar ilgisizdi ki kendimi sürekli salak gibi hissettim.
birgün kafede oturuyoruz gözlerim dolu dolu erkek arkadaşımla çok kötü kavga etmişim tam anlatıyorum yoldan araba geçiyor başladı bundan şöyle güzel gelin arabsı olur vs demeye. ben kötüyken hç yanımda olmadı. bu dönem doğru düzgün aramadı bile kendisine gömüldü çok kırıldım. nasıl olduğumu merak bile etmiyor. bi ata kendimden şüphelendim nişanlandığı için kıskanıyor muyum falan diye ama yok bir sürü evli nişanlı arkadaşım var.
başka arkadaşlarınla paylaşamıyorum çünkü geçen yıl ben ilgilenirken onunla çok bozulan arkadaşım olmuştu şimdi biz demiştik diyecekler. ama salak yerine konulmaz ki insan ya.
gelin resmide koymulsunevrene mesjlar mesajlar
bencilce davranmış. sen de onun kötü günlerinde onunla haddinden fazla ilgilenmişsin, o da sana yüzde birini yapmamış, tamam yoğunmuş, kendi derdine düşmüş ama yine de sen dert anlatırken onu içselleştirmese bile dinlemesi,kendi telaşından biraz uzaklaşması gerekirdi... yarın başı sıkışsa yine arar belki... sen belli etmedin mi, sitem etmedin mi bu konuyla ilgili.
ben önce kızı beğendim,o da gelinlikli çıktı tesadüf,benim suçum mu
yazın söyledim baya tepkimi koydum sonra bir kaç gün normale döndü ama sonra yine bencilce davranınca ve yeterince şans verince ben de sıkıldım. içten olamadım normal davransam da gelmedi bir şeyler. ama şunu gördüm aslıcan bir insanın diğer insanlarla ilişkilerine bakmak lazım. mesela o ünien ev arkadaşı kardeş gibi olduklarını atandıktan sonra doğru düzgün arayıp sormazdı. demekki işi oluncaya kadarmış bunu gördüm. artık aramaz tayini çıktı ve taşındı buran benle de işi bitti
ne kadar da insnaları tanıdım artık desem de yine yanılabiliyoruzç bunu görmeme rağmen kendimi kötü hissediyorum. bende kızgınlık duyguları yarattığı için
ne suçu tatlım inş en kısa zamnada kızın yüzüyle senin yüzün yer değiştirir
öyleleri çok,ben de sıkıntısı olanlara hatta çok samimi olmasam bile arkadaşı yok diye manevi olarak yardımcı olmaya çalışırdım, sonra baktım ki sıkıntısı düzelince sesi çıkmıyor, niye arkadaşı olmadığını o zaman anlardımo sıkıntısıyla ilgili hayatında önemli,olumlu değişiklikler olur ama haber vermeye, paylaşmaya, teşekkür etmeye tenezzül bile etmezlerdi. o yüzden ben de artık kimsenin derdi için kendimi paralamıyorum, tamam karşılık için yapmıyoruz ama kendimizi de enayi yerine koydurmayız, en azından bundan sonra
dimi dimi:d ya düşün aslı o kadar ilgilenmişim. sırf o istiyor diye sevgilisiyle saatlerce en yoğun olduğum zaman yazışmışım. bir elimde tel onun söylediklerine sevgilisine sevgilisinin söyled,klerini ona aktarıyorumböle böle geçti barıştılar tık yok. aradan zaman geçti aradım napıyosun iyilik ilte sööz yapıcaz diyo oha dedim ya. o kadar uğraş didin isteme olmuş her ey olmuş insan bir haber verir
ya karşılık değil ama salak olmak istemiyorum.
birde o kötüyken mesela sevgilim iyi bir şey yapardı inanma sakın yalan söylüyordur erkekler şöyledir böyledir. hiç mutlu olmama izin vermiyorduboşuna zaman kaybı işte. şu andan itibaren tamamen vazgeçtim düğünne gitmeye
bide kendisi ayrıyken evlilik lafına bile tahammül edemezdi kimsenin düğününe gitmez her mutlu çifte laf söylerdi
geç de olsa anlamışsın işte,boşver gitme,sorarsa suçu bana atarsın
limon, bende okudum ama cok cetrefilli geldi, 6 ay ayriliktan sonra nasil evlilige karar verdiler bian, kizin davranislari bencil ve sorumsuzca geldi. dilerim yuvasinda da ayni sekilde davranmaz.. kac yasinda bu kizteşekkürler aslıcan dinlediğin için :d biriyle konuşmaya ihtiyacım vardıkimseye anlatamayınca da kafamda kuruyordum
teşekkürler aslıcan dinlediğin için :d biriyle konuşmaya ihtiyacım vardıkimseye anlatamayınca da kafamda kuruyordum
bence karsi taraf alisiyor bu duruma, bu zor durumda bana kim kucak acar, diye dusunuyorlar, bende bir arkdsm da gordum bu tarz hareketler, sonrasinda kibarca gecistirmeye calistim, tatli yalanlar... gelmeyi cok istedim ama o gun boyle bsy vardi deyip gecistirebilirsin, ayrica sen evlenirken o senin dugune gelir mi? bunu da dusun.. birak o yalvarsin dusunsun gelicek mi? diye.. Haksizmiyim aslii :))sen elinden geleni fazlasıyla zaten yapmışsın şimdiye kadar,için rahat olsun,o düşünsün bu niye gelmedi diye bundan sonra,sen değil,boşverrr
limon, bende okudum ama cok cetrefilli geldi, 6 ay ayriliktan sonra nasil evlilige karar verdiler bian, kizin davranislari bencil ve sorumsuzca geldi. dilerim yuvasinda da ayni sekilde davranmaz.. kac yasinda bu kiz
sen elinden geleni fazlasıyla zaten yapmışsın şimdiye kadar,için rahat olsun,o düşünsün bu niye gelmedi diye bundan sonra,sen değil,boşverrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?