- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #20.681
bence karsi taraf alisiyor bu duruma, bu zor durumda bana kim kucak acar, diye dusunuyorlar, bende bir arkdsm da gordum bu tarz hareketler, sonrasinda kibarca gecistirmeye calistim, tatli yalanlar... gelmeyi cok istedim ama o gun boyle bsy vardi deyip gecistirebilirsin, ayrica sen evlenirken o senin dugune gelir mi? bunu da dusun.. birak o yalvarsin dusunsun gelicek mi? diye.. Haksizmiyim aslii :))
selam petu
hava yağışlı ama ben yine de dışarı çıkacağım,dün tüm gün evdeydim çünkü.
görüşürüz kızlar
şöyle ki evlilik amacıyla tanıştırıldılar ailesel sıkıntılar oldu. baya uzun ve karışık sonra bir anda oldu inan çözemedim bende :) maddi istekleri ön plandaydı çocukta sen para için istiyorsun falan diyerek ayrıldı. sonra işte yanlış anlaşılma oldu vs diyerek düzeldi bir şeyler kız sevdiğini anladı ve maddi şeylerden vazgeçti.ya mesela öğretmen insan düğünde şu kaadr altın şart falan diyordu bana garip geeliyordu öyle şeyler oldu. araba modelleri evler falan fıstık. 89 doğumlu. öğretmen
evet canim, istekleri de kendi gibi cocukca. Napican altini? meslegin isin elinde, arabasini da alsin altini da.. yanlis anlasilmasin ama evligin temeli fazla maddiyat olmamali, sen daha olgun birisin bence canim. Takilma onune bak
şöyle ki evlilik amacıyla tanıştırıldılar ailesel sıkıntılar oldu. baya uzun ve karışık sonra bir anda oldu inan çözemedim bende :) maddi istekleri ön plandaydı çocukta sen para için istiyorsun falan diyerek ayrıldı. sonra işte yanlış anlaşılma oldu vs diyerek düzeldi bir şeyler kız sevdiğini anladı ve maddi şeylerden vazgeçti.ya mesela öğretmen insan düğünde şu kaadr altın şart falan diyordu bana garip geeliyordu öyle şeyler oldu. araba modelleri evler falan fıstık. 89 doğumlu. öğretmen
evet canim, istekleri de kendi gibi cocukca. Napican altini? meslegin isin elinde, arabasini da alsin altini da.. yanlis anlasilmasin ama evligin temeli fazla maddiyat olmamali, sen daha olgun birisin bence canim. Takilma onune bak
sağ ol canımbende biraz kaçayım
ya mesela cuma arıyorum göreşelim miye işim var diyor. bende bekliyorum arayack mı diye sonra aramadı. pzartesi toplantımız vardı çıkışta hadi birşeyler yapalım diyo oldu dedim. bende bilerek öneceden plan yaptım arkadaşıma gitti.bakalım zaten şehir dışına çık başka yerlerde kal bir sürü eziyet olacak banada içimden gelse yaparımda gelmiyor. sanmam yani geleceğini hoş ben evlenebilecek miyim
kızlar evet evlilikde maddiyat çok ön planda olmamalı parasızda olmayacağından, isteklerinizi fazla abartmadan söylemek lazım.
hiçbişi istemeyince onun da kıymetini bilmiyorlar. tecrübe ile sabit.
şimdi evlensem ilk yapacağımşey karşı tarafa bana sorumluluk yükleyip kiraya faturalara öle uzakdan bakmasına izin vermemem olur herhalde :44: ben artık yükü omuzlarımdan alacak sorumluluğunu bilip sahip çıkacak birini istiyorum bundan eminim
boyle dusunme canim tugce melek gormesin :) Turkuaz im merhaba yazdiklarina katiliyorum, fitne ve fesat ediyolar... mutsuz ol diyeuzak olsun oyleleri.. Asli gorusuruz canim bende cikiyorum..
Olur öyle ara sıra. Takıl bize hayatını yaşa. :)
Kendini tanıtmakla başlayabilirsin mesela. :)
benim de vardı İsg düşünce arayan. boşver ne gideceksin. hediye icın haber bile verip tekrar davet edebilir :)ne suçu tatlım inş en kısa zamnada kızın yüzüyle senin yüzün yer değiştirir
hepimizin hayırlısıyla, doğru insanla,doğru zamanda inşallah
limon, bende okudum ama cok cetrefilli geldi, 6 ay ayriliktan sonra nasil evlilige karar verdiler bian, kizin davranislari bencil ve sorumsuzca geldi. dilerim yuvasinda da ayni sekilde davranmaz.. kac yasinda bu kiz
tanıtayım 30 yaşındayım ön lsans meznym sosyoloji 3.sınıf okuyrm halen:)onun dışında genelde evdeym çekngen bi kızm fazla sossyal değilm
hoşgeldin sekerkiz.
aslicim ciktin sanırim.
selamlar petunya, aslı ,limon. baska kimler var kızlar
hoşgeldin sekerkiz.
aslicim ciktin sanırim.
selamlar petunya, aslı ,limon. baska kimler var kızlar
30 luk hatunlar nasılsınız?
ben 29 yaşındayım bir kere, hatta 28,5 sayılırsen nasılsın 20lik çıtır
ben 20 lık degılım ki 26 lığım
şükür iyiyim diyelım öyle olsun
dili şükre vura vura battık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?