30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

ya mesela cuma arıyorum göreşelim miye işim var diyor. bende bekliyorum arayack mı diye sonra aramadı. pzartesi toplantımız vardı çıkışta hadi birşeyler yapalım diyo oldu dedim. bende bilerek öneceden plan yaptım arkadaşıma gitti. bakalım zaten şehir dışına çık başka yerlerde kal bir sürü eziyet olacak banada içimden gelse yaparımda gelmiyor. sanmam yani geleceğini hoş ben evlenebilecek miyim

selam kızlar iyi pazarlar herkese

hava ne kadar soğumuş yaaa. mevsim normallerine dönmüş herhalde.
bende hazırlandım çıkcam birazdan kursa gidicem.

limon bence kesinlikle gitme düğüne
ayrıca bu tarz kişiler başka insanların mutluluklarını çekemez. sen aklında yokken içine fitne tohumları eker erkek arkadaşına karşı. seni doldurur, mutluyken mutsuz ol diye çabalar
o yüzden senin için hayırlı olmuş tayini olmuş olması.
şimdi kendine ilişkine onun etkisi olmadan daha salim kafa ile yoğunlaşırsın.

çıkarcı fitne fesat insanlar bizden uzak olsunlar...

aslı sen hastaydın fazla kalma dışarda sıkı giyin

kızlar evet evlilikde maddiyat çok ön planda olmamalı parasızda olmayacağından, isteklerinizi fazla abartmadan söylemek lazım.

hiçbişi istemeyince onun da kıymetini bilmiyorlar. tecrübe ile sabit.

şimdi evlensem ilk yapacağımşey karşı tarafa bana sorumluluk yükleyip kiraya faturalara öle uzakdan bakmasına izin vermemem olur herhalde :44: ben artık yükü omuzlarımdan alacak sorumluluğunu bilip sahip çıkacak birini istiyorum bundan eminim

boyle dusunme canim tugce melek gormesin :) Turkuaz im merhaba yazdiklarina katiliyorum, fitne ve fesat ediyolar... mutsuz ol diye uzak olsun oyleleri.. Asli gorusuruz canim bende cikiyorum..

evet canim, sen daha tecrbelisin bu konuda artik ins, istedigin gibi biri cikar karsina, kismet..

boyle dusunme canim tugce melek gormesin :) Turkuaz im merhaba yazdiklarina katiliyorum, fitne ve fesat ediyolar... mutsuz ol diye uzak olsun oyleleri.. Asli gorusuruz canim bende cikiyorum..

şu gerçek gerçekten en yakınım dediklerin bunu daha çok yapıyor.
ilişkiye 3. kişilere karıştırmayın veeeeee dertleşcem diye başkalarına çok fazla sorunlarınızı anlatmayın.
önce sorunun sakin sakin düşünmeye çalışın en olmadı buraya yazın...
napim o kadar fesat insan varki korkar oldum valla mutlu oluncada mutluyum demeye

bye bye babies

Olur öyle ara sıra. Takıl bize hayatını yaşa. :)
Kendini tanıtmakla başlayabilirsin mesela. :)

tanıtayım 30 yaşındayım ön lsans meznym sosyoloji 3.sınıf okuyrm halen:)onun dışında genelde evdeym çekngen bi kızm fazla sossyal değilm

ne suçu tatlım inş en kısa zamnada kızın yüzüyle senin yüzün yer değiştirir
benim de vardı İsg düşünce arayan. boşver ne gideceksin. hediye icın haber bile verip tekrar davet edebilir :)

hepimizin hayırlısıyla, doğru insanla,doğru zamanda inşallah

amin aslicım. amin inşallah.

limon, bende okudum ama cok cetrefilli geldi, 6 ay ayriliktan sonra nasil evlilige karar verdiler bian, kizin davranislari bencil ve sorumsuzca geldi. dilerim yuvasinda da ayni sekilde davranmaz.. kac yasinda bu kiz

:)))
allah erine :))) t9

sabır versin dimi petunya

hoşgeldin sekerkiz.

aslicim ciktin sanırim.

selamlar petunya, aslı ,limon. baska kimler var kızlar

ben 20 lık degılım ki 26 lığım

şükür iyiyim diyelım öyle olsun
dili şükre vura vura battık

20li yaşlar manasında demiştim zaten ama senin de otuza bir şey kalmamış hani
şükürsüzlükten iyidir
niye battın, çok mu ucuza verdin kolyeleri de
senin okul ya da iş durumu var mı bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…