30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

sağol canım. baktım herkes avatarı değiştiriyor bende değiştirdim. yanımdaki kişi muamma. daha uygun bir aday bulamadım. inşallah bir gün gerçekleşir fotoğraf :)

ben sana da değiştirmeyi düşünür müsün diye sormuştum ama görmedin mesajımı iyi yaptın,topikçe toplu bir yenilenme yaşadık, üzerimizdeki ölü toprağını attık, bundan sonrası da güzel olur,hayallerimize kavuşuruz inşallah

bazen gelen uyarı mesajlarına bakmıyorum. üşeniyorum. ondan görmemişimdir. kusura bakma canım. baktım herkes değiştiriyor bende değiştirdim. fena da olmadı sanırım. çocuk profilinden sonra biraz büyüdüm.inşallah hayallerimiz gerçek olur. :)

rica ederim,beğeni de yapamıyoruz zaten,bir de her şeye mesaj geliyor,sevmedim ben de.
güzel olmuş canım,inşallah.

bende seni çok beğendim çok sevdim canım. kahve için saol canım. kesene bereket.

senin avatarda da değişiklik bekliyoruz

Son düzenleme:
kızlar bir arkadaşımla ilgşlş sıkıntı yaşadım ve uzaklaştım. bir kaç ay sonra düğünü olacak şehir dışında gitmeyi düşünmüyorum ama içimi rahatlatamıyorum. haklı olduğumu bile bile kafayma takıyorum tayini çıktı ve artık aynı şehirde de yaşamayacağız

avatarımdaki fotoğraf hiç gerçekleşmeyecek gibi. ben en iyisi kendi hayatıma bakayım. isteyen gelir zaten. herkese iyi akşamlar kızlar. sevgiyle kalın, hoşça kalın, mutlu kalın ...

Son düzenleme:
günaydınlarr

hasta olduğumdan yediğime içtiğime dikkat edemiyorum. spora başlayacaktım o da yattı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…