30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

telefon mu aldın,ne çabuk hangi modelde karar kıldın,kaça aldın...

ben böyle pat diye karar veririm. yoksa aylarca beklersem alamam. çok kararsızım. samsung s4 aldım. valla batarya sorunu olabilir dediler. bazıları da çok memnunmuş. herşeyi göze alarak aldım. inşallah sorun yaratmaz. 1500 e aldım.

Son düzenleme:
sende ne cevherler varmış,keman,gitar

Teşekkür ederim :) hocam sağ olsun bir senede solo gitar çalmasını öğretti. sonra kemanı sevdirdi .zaten telli çalgılardan birine merak saldın mı öğrendin mi gerisini de çalabiliyorsun.Usata değilde kendini dinlendirme gibi benim ki

oo iyi olmana sevindim aslıcm. bende iyiyim çok şükür. yeni oyuncağımı aldım. :)

Hoş geldin reddmars :)

oooooo hoş bulduk

Tuğce gelmiş :))

Tuğce sen benim için bir kart çekmiştin. Yolun açık. kırgınlıkları, affet içini sevgiyle doldur diye. Yapmaya çalışıyorum :)

Son düzenleme:

Tuğce gelmiş :))

Tuğce sen benim için bir kart çekmiştin. Yolun açık. kırgınlıkları, affet içini sevgiyle doldur diye. Yapmaya çalışıyorum :)

evet canım geldim.
sevindim canım.
Affetme meditasyonu yapabilirsin. bu seni rahatlatır.
içindeki sevgi ve ışığı keşfet.

benim nişanlımda var samsung s4. batarya sorunu yaşadı canım.
yeni batarya almak durumunda kaldı.
bataryası şişme yapıyormuş.
inşallah sende olmaz.
güle güle kullan canım.

Son düzenleme:
benim nişanlımda var samsung s4. batarya sorunu yaşadı canım.
yeni batarya almak durumunda kaldı.
bataryası şişme yapıyormuş.
inşallah sende olmaz.
güle güle kullan canım.

teşekkür ederim canım. bende duydum bu sorunu. bazıları da çok memnunmuş. artık göze alıp aldım. sorun yaşarsam bataryayı değiştirirm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…