30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

günaydın Narçiçek, güzel, bereketli, neşeli huzurlu bir hafta diliyorum :126::124:

yatıcam canım cuma günü hasta olunca öle odada takılıyorum. urfa planım vardı ama erkek arkadaşımla aram kötü olunca gitmemeye karar verdim. ev modu

olsun canım o da güzel.. ev modu :) tatilde görüşmeyecek misiniz? Aslında görüşmeye ihtiyacınız var gibi.. bşyler netleşir belki.
bende bir kitaba başladım Senden Önce Ben.. tatilde okumak istersen tavsiye ederim

günaydın Narçiçek, güzel, bereketli, neşeli huzurlu bir hafta diliyorum :126::124:

teşekkür ederimmm petunya

enerjik ve pozitif hanımlar görmek ne güzell.
dilerim bu hafta hepimize hiç ummadığımız yerlerden güzel haverler getiren bir hafta olur.
nedense içimden geçen bu .

teşekkür ederimmm petunya

enerjik ve pozitif hanımlar görmek ne güzell.
dilerim bu hafta hepimize hiç ummadığımız yerlerden güzel haverler getiren bir hafta olur.
nedense içimden geçen bu .

öyle hissediyorsan olur canım inş. evrene güzel mesajlar bunlar. çalışıyor musun?

Günaydın canım; nasılsın, kurs nasıldı ? evet gülümsün yok ortalarda :44::44:

canım kurs fena değildi, ama açıkcası yorum yapmak için erken bence.
şimdilik eksik gördüğüm nokta kelime olayı. çok kelime öğrenmek için döküman vermiyormuş.
ama ben istedim, almak için zorlayacağım.
3-4 hafta içinde daha net yorumlarım olur. sınıflar çok az kişi, bu açıdan iyi aslında ama seni böyle ders çalışman için gaza getirme olayı yok. bakalım ya ben çalışırım derse inş. çalışırsam verim almam artar.

gülümsün değil o, filozof prenses

Mutlu haftalar kızlar...

İş başı yine :)

Öğleye az kaldı acıktım. Bir avuç leblebi yedim üzerine su içtim ama kesmedi ya :))

Doğru haklısın Limon..

Bende yazarım çoğu zaman. şimdi ise biraz iş yaşamına atıyorum kendimi biraz alınganlık yaptım sanırım erken bir bekleyiş içine girip kırgınlık oldu.

Başka bir dert vermesin Allah.

Bir de dertleri biriktirmemek lazım çözümü kısa sürede bulup kurtulmak lazım.

ben biraz alıngan biri oldum şu dönem o yüzden şu haftayı atlatıyım bir bakalım kader bu belli mi olur gün doğmadan neler doğuyor

selam kızlar turkuazcım peşinden geldim
kızlar izin verirseniz bir sıkıntımı paylaşmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…