30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

günaydın suskun, nasılsın? kulak problemin nasıl oldu? işe döndün mü?

Canım işe döndüm dönmesine ne bu sefer midem tuttu ilaçlar vücuttan atılma aşamasındaydı dün kötüydüm bugünde işe gitmedim. Kulağım çok iyi ... Çok sağ ol prenses :)

Allah kimsenin sağlığını bozmasın. Düzeltmek çok zor stressiz sakin olmak lazım. Üzünütü, sıkıntı yapmamak lazım. Öyle olmak için relax olmaya çalışıcam ne yapayım. Hiç bir şeyi takmamayı düşünüyorum tabi yapabilirsem

Bir ara benim de midem fenaydı.
Şimdi de bu grip ilaçlarından fena olmaya başladı gibi...

Stres her hastalığın başı zaten; bizim gibiler stressiz yaşayamaz ama!!! İlla kendimize dert edecek bir şey buluruz biz.

Geçmiş olsun canım sana da... Rabbim şifa versin.

stress yasak ....

her hastalıgın midenın ozellıkle düşmanı stress ..

ay sonu oldugu için sanırım herkes yogun.

hep denir ya hastaneye düşürmesin hastanesiz de bırakmasın diye öyle. inş en kısa zamanda tamamen toparlanırsın
Merhaba kızlar.
Ben işlerimi bitirip geldim.
Herkes nasıl? nasıl gidiyor?

selemler tuğcecan

hoşbuldum tşk:)

nasıl görmezsin beni iyiyim,televizyon izliyorum,saat de geç olmuş. sen nasılsın, hayat nasıl gidiyor...

online olduğunu görmedim. görseydim yazardım. oooo keyifler yerinde desene. sevindim. hayat güzel gidiyor. zaman çabuk geçiyor yaa. çarşamba da bitti pek bişey anlamadım.

online olduğunu görmedim. görseydim yazardım. oooo keyifler yerinde desene. sevindim. hayat güzel gidiyor. zaman çabuk geçiyor yaa. çarşamba da bitti pek bişey anlamadım.

takılıyorum özel bir keyif durumum yok ama iyi diyelim iyi olalım
tatil her zaman çabuk geçer gez dolaş,arkadaşlarınla görüş,alışveriş yap,stres at.
iyi geceler.

takılıyorum özel bir keyif durumum yok ama iyi diyelim iyi olalım
tatil her zaman çabuk geçer gez dolaş,arkadaşlarınla görüş,alışveriş yap,stres at.
iyi geceler.

her gün dışarıdayım. dinlenemedim bi türlü. bi yandan da alış veriş yapıyorum.okulda giymek için ceket aldım. pek ceket ve etek tarzı giyinmiyorum. biraz değişiklik yapayım dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…