- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.457
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #20.981
günaydın suskun, nasılsın? kulak problemin nasıl oldu? işe döndün mü?
Bir ara benim de midem fenaydı.Canım işe döndüm dönmesine ne bu sefer midem tuttu ilaçlar vücuttan atılma aşamasındaydı dün kötüydüm bugünde işe gitmedim. Kulağım çok iyi ... Çok sağ ol prenses :)
Allah kimsenin sağlığını bozmasın. Düzeltmek çok zor stressiz sakin olmak lazım. Üzünütü, sıkıntı yapmamak lazım. Öyle olmak için relax olmaya çalışıcam ne yapayım. Hiç bir şeyi takmamayı düşünüyorum tabi yapabilirsem
Canım işe döndüm dönmesine ne bu sefer midem tuttu ilaçlar vücuttan atılma aşamasındaydı dün kötüydüm bugünde işe gitmedim. Kulağım çok iyi ... Çok sağ ol prenses :)
Allah kimsenin sağlığını bozmasın. Düzeltmek çok zor stressiz sakin olmak lazım. Üzünütü, sıkıntı yapmamak lazım. Öyle olmak için relax olmaya çalışıcam ne yapayım. Hiç bir şeyi takmamayı düşünüyorum tabi yapabilirsem
Merhaba kızlar.
Ben işlerimi bitirip geldim.
Herkes nasıl? nasıl gidiyor?
hep denir ya hastaneye düşürmesin hastanesiz de bırakmasın diye öyle. inş en kısa zamanda tamamen toparlanırsın
selemler tuğcecan
Günaydın ..::::::::::))))))))))))))))))))
Herkese pozitif bir gün diliyorum..
Limoncuğum, sağ ol. Sana da geçmiş olsun. :2:
Hayırlısı Allah'tan, Çorum yolu Mamak'tan!
sağ ol.
ben oylamıştım.
sağ ol canım.
sağ ol canım.
Bu akşam kimseler yok.
Nasılsın Aslıcım?
ben varım. :) ama arada gelip gidiyorum. nasılsın tuğçecim.
iyiyim canım sen nasılsın?
evlilik stresini yenerek olumlu düşünmeye çalışıyorum. :)
Bu akşam kimseler yok.
Nasılsın Aslıcım?
Günaydın kızlar.
3 günlüğüne memlekete gidip geldim çok şey yazılmış okuyamadım daha... burayı da çok özledim.. birde yolda dua ettim hepimizin mutlu olacağı kişilerle evlenebilmesi için.. inşallah olur yakında..
ne güzel olurdu:) hayırlısıyla olsun inşallah..
Aramıza hoşgeldin..
ben de de s3 var 10 ay oldu memnunum..s3 yada s4 tavsiye ederim diyecektim iyi olmuş. Sadece şarj yada batarya sorunu olabiliyormuş.. hayırlı olsun telefonun:)
görüşürüz şimdilik
evet bugün sakin geçmiş,iyiyim sen nasılsın,yoğunsun belli
aslıcan da burdaymış. görememiştim seni.nasılsın napıyorsun
nasıl görmezsin beniiyiyim,televizyon izliyorum,saat de geç olmuş. sen nasılsın, hayat nasıl gidiyor...
online olduğunu görmedim. görseydim yazardım.oooo keyifler yerinde desene. sevindim. hayat güzel gidiyor. zaman çabuk geçiyor yaa. çarşamba da bitti pek bişey anlamadım.
takılıyorumözel bir keyif durumum yok ama iyi diyelim iyi olalım
tatil her zaman çabuk geçergez dolaş,arkadaşlarınla görüş,alışveriş yap,stres at.
iyi geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?