30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Hayata afedersin.hatirlatmak istemezdim

Kendim için bilmiyorum. Zor bir durum aksini dahi düşünmek yaraliyor.
Ofiste bağlantı gitti bu arada

tayın yerın ıyı yere denk gelır ınsallah.. tayın ıstedıgın yer varmı?

Bende tayin isteyenlerdeniz ama tam tersi aile yanına gitmek istiyorum ama zor gibi... Yine de zorlayacağım..

Açılacak yerlere göre değişcek
aslına tayin h iç istemiyırum ama doğu görevşm var zorundqyım yoksa ailemle çok iyiym

Hayata afedersin.hatirlatmak istemezdim

Kendim için bilmiyorum. Zor bir durum aksini dahi düşünmek yaraliyor.
Ofiste bağlantı gitti bu arada

yok senınle bır alakası yok.

Ben sadece onu yok farzedıyorum.Bellı bır sure sonra dostum farzedene kadar görüşmeyecegım.O ise benım hayatımda cok aşık oldugum birisinin oldugunu.

Bızım engelimiz sevgısızlık,saygısızlık degıl buyuzden aslında belkıde bazen hatırlamam gerekıyordur.Bunuda bılmıyorum.
Bızım engelimiz ben o ülkede yaşayamam,o bıle olsa ülkemı-arkadaşlarımı-meslegimi bırakıp sıfırdan yaşayamam.
O ise Türkiyede yaşayamıyor. Rahat,fırlamalık yapabılecegı,kadınların-adamların etrafında el pençe duracağı bır holdıngın müdürü olarak o ülkede yaşamayı tercih ediyor.
Fırlamalıgına ses cıkarmıyor hop ordakı dıyemıyor.Bılıyorkı bu konular açılcak kendısı kendını yıyecek.Bazı kısılere anlatıyorum yaptıklarını manyakmısın aşık ıste derdın ne dıyorlar.ama onun buraya gelmesi tek istediğim.

Aslında yurtdışına gittiğimde kavga ettık nıye gelmedin burdada hava güzel diye,ilk ona sordugumda evım yok burda yenı geldim bılıyorsun demişti halbukı.Kızsal kaprisler benımkısı gitmesıne giderdim onun yaşadıgı yerede belkıde gıtseydım adıda konurdu bende senı Türkiyeye beklıyoruz o zaman dedım.
Yenı türküsü canını en cok yakanıyım,ailesiyle olması gereken gece bıle benım yanımdaydı.Havalımanında deli gibi aradı elim gitmedi ne geçirmeye,nede telimi açmaya kaçak dövüştüm belki evet kaçak dövüştüm.Ama başka çarem yoktu kı.

Canımı en cok yakanım keske bırısı cıksada karşıma aynı duyguları hıssedebılsem,onun gibi benı hayata bağlamasınada gerek yok sadece onun kadar sevıyım yeter.offff ama kmler degılse aynı ortamdaysanız mutlaka konuş derim. ben ne pahasına olursa olsun çünkü Türkiyede olsa konuşurdum.

Yaza eserse gıdıcem ama en kaz gibi inşallah dönmem.Buyuzden onun dışında bırısınden aylar sonra gerçekten elektrik almak istiyorum.

kızlar merhaba,

beni merak etmişsiniz sağ olun.
perşembeden pazartesiye evdeydim.
feci hastayım.
istemeye istemeye antibiyotiğe başladığımdan beri iyiyim biraz daha... en azından iş yerine gelebilecek kadar...

işler birikmiş onlarla boğuşuyordum.

Turkuaz, evet benden sonra herkes avatarını vs değiştirmiş. :)
Filozof'um ya felsefi olmasa da görsel bir akım başlatmışım cidden!

Yalnız herkesin avatarı / nicki / kişisel iletisi kendisinin alametifarikası gibi olmuş. Bu kimdi diye iki kez bakıyorum.

Aslı, yeni avatarın da güzel ama seni o sarı saçlı halinle çok özdeştirmiştik biz. Hatta sen de diyordun ya " Ben de böyle awatarımdaki kız gibi durdum kısmetimi bekliyorum falan" hani yola bakıyor gibi bakıyordu ya çok şirin! :)

Tuğçe, kaplumbağaların çok tatlı. güle güle büyüsünler.

Petunya, sağ ol canım... Ben de sizi özledim inan! Aklım buralardaydı.
:13:

hyata ve narçiçek: belirsiz bir durumu beklemek çok zor olsa gerek. insan bilek istiyor olacak ya da olmayacak inş en kısa zamanda bir şeyler olur iyi anlamda. dışardayken okudum uzun uzun yazamadım . hayata yurt dışı olmaz mı gereçekten senin için belkide çok huzurlu mutlu olacaksınız ?

glümsün; çok geçmiş olsun canım bende hastayım gel beraber yatalım

geçmiş olsun,aramıza döndüğüne sevindik. evet öyleydi canım ama bir gelişme olmayınca ben de değişiklik yapayım,bir de böyle deneyeyim dedim.

sen bayağı sportmen çıktın ama süpermiş gerçekten.

iyi akşamlar,ben haftaiçi sadece akşamları gelebiliyorum.

İnşallah gönlüne göre olur ama böyle uzaktan belirsiz içinde biraz umut var ama bitirmeye çalışma vs. epey yorucu oluyordur.. dilerim yoluna girer herşey...

geçmiş olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…