- 14 Ağustos 2011
- 28.833
- 4.560
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #21.021
şimdi çok iyiyim çok şükür :) fazla ödemi attımherşer de hayır var diye boşuna dememişler yoksa bir dolu maydonoz yiyecektim ödemim insin diye :)
Merhaba Tuğcecim. Evet dün hava çok güzeldi ama gölgede donduruyordu aman dikkat ince giyinmeyin havalar aldatmasın.
Evine hazırlıklarını okudum ne güzel allah bizlere de yaşatsın. Ne tatlı heyecanlar ...
günaydın çalışkan, başarılı, güzel, akıllı ve sportif kızlar
sağlığınız saadetiniz daimi, kazancınız bereketli, gününüz aydın olsun..
ben işlere dönüyorum:126:
Tuğçecan bu arada benim için bir kart çekmeni rica ediyorum senden..
akşam istihareye de yattım bşy göremedim ya :44::44:..
en son istihareye yattığım gece 6 ay önceydi. o gece karşı komşumuzdan bir yaşlı vefat etmişti.. ne anlama geldi hiç bilmiyorum :44:
bir melek geldi sanki.Allah kolaylık versin tuğçe,her şey gönlünce olsun inşallahh
Merhaba arkadaşlar.
Neler yapıyorsunuz?
Hayatta beklentileriniz nelerdir?
Sohbet edelim.
İnşallah canım.
Teşekkür ederim.
Sen nasılsın? Nasıl gidiyor hayat?
ben güzellik uzmanıyım,, işimi çok seviyorum.. evliyim çocuğum var 39 yaşımdayım.. hayattan beklentim yok hayatın benden beklentileri var :) ben onları temin ediyorum...
hiç denk gelemedik son zamanlarda seninle
iyi çok şükür.bir kaç gündür enerjim düşük ama geçici bir şey diye umud ediyorum.ya da yaşadığım şeyin etkisi de olabilir.
beklemek ne yorucu oluyor bazen.zamanı da bekliyor da insan bir kalbi beklemek çok zor.şikayet etmiyorum aslında ama ne bileyim.
senin danslar nasıl gidiyor asıl ?
yaşadığın şey nedir canım?
neyi bekliyorsun?
benim danslar kaldı koşturmaktan ama hareketli olduğum için şu günlerde 1 kilo vermişim.
Hoş geldin canım.
işin ne güzel.
ayy evett..doğru diyorsun.ekstra bir çabaya gerek kalmadan hoop gidiyordur onlar.
görüştüğüm biri var fakat güven sorunu yaşıyor kendi içinde.ya da kafasından ne geçiyor tam olarak bilmiyorum.aylar geçti
o kadar güzel seviyeli giden bir muhabbetimiz var,karşılıklı bir etkileşim olduğu kesin.gerçi ben abarttım biliyorum,farkındayım.
ama bir türlü görüşemedik.utanıyor olduğunu düşünmeye başladım ama onun yapısında bir adama da konduramıyorum gerçekten.
canım kartın ışığı yarat diyor.
duygu ve düşüncelerinle ışığı yarat ve olumlu frekansta kal.
Sonra istediğini yaşaman an meselesi.
Eli kalbinde bir erkek gözüküyor.
Birbirinize yüreğinizdekileri dürüstçe ifade edeceksiniz.
sevginin karşılığını alacaksın canım.
çok teşekkür ederim Tuğçecim, evet inşallah dediğin gibi olurbazen arada hüzün kaplıyor içimi nedensiz.. ama mutlu olalım mutlu edeyim istiyorum bilmem belki hormonlardan havadan sudan
hoş buldum, sağolasın..buraya yeni üye oldum.. henüz alışamadım bile :) sen neler yapıyorsun adın tuğçe mi ??
çok teşekkür ederim Tuğçecim, evet inşallah dediğin gibi olurbazen arada hüzün kaplıyor içimi nedensiz.. ama mutlu olalım mutlu edeyim istiyorum bilmem belki hormonlardan havadan sudan
canım istedikten sonra her engel aşılır.
utanacağını sanmıyorum.
belki kafası karışıktır ve bir adım atmaya cesareti yoktur.
Hayırlısı ne ise o olsun diye dua etmelisin canım.
Eğer o seni gerçekten istiyorsa bırak peşinden gelsin, senin için biraz emek harcasın.
alışırsın canım zamanla.
benim ismim Tuğçe. 31 yaşındayım. Nişanlıyım.
Evlilik hazırlıklarıyla uğraşıyorum şu aralar canım.
Senin çocukların kaç yaşındalar?
duygularıma tercüman oldun.
evet.açıkça sordum zaten aynen bu cevabı da verdi.ailesel sorunlar diye düşünüyorum bir kaç şeyden dolayı.
hayırlısı artık.o dediğin gibi.olup olabileceğim en net halimi sunuyorum.evet farkındayım da işte .keşke bu kadar yoğunlaşmasaydım.
nasıl kaçtı o ipin ucu hem de böyle bir yaşta ben kafadaki bir insanda anlamıyorum.kendime kızıyorum bazen.
yalnız değilsin işte baksanırım havalardan, su gibi akıp giden zamandan ötürü diyelim o zaman :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?