30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

biz tanışıyor muyuz ,hoşgeldin.nasıl bir yemek bu belki afyonum patlamadı ama çıkmadık candan umut kesilmez.

Şimdi tanıştık işte:) Öyle ahım şahım birşey değil ya... Şehir dışından arkadaşlarımız geldi, başka bir arkadaşımızın evinde balık yenilecek. Ama tabi birşeyler hazırlayıp götürmek lazım. Akşam başağrısından erkek uyudum. Sabah da kalkar kalkmaz anca işe geldim:) Eve gidince artık meze tarzı birşeyler hazırlarım alelacele öyle giderim. Saçı başı hiç sorma ama Allahlık:))) Yataktan kalktığım gibi gelmişim valla:))))

:) ben gördüm seni.diğer hem cinslerimden farklı geldin bana.
meze konularında pek başarılı değilim açıkçası.şıp diye aklıma bir şey gelmiyor.:26:

ama pratik zekalı biri olarak gördüm seni nedense ve şip şak. halledeceğin aşikar duruyor.
kadının en güzel hali saçı başı dağınık hali boş ver.

:) Ya ben o mezeleri kafama göre uyduruyorum zaten. Evde artık ne varsa birbirine yakışan, katıp karıştırıp birşeyler hazırlıyorum. Genelde de beğeniliyor ama kötü olan kısmı bi sonraki sefer hatırlayamıyorum nasıl yaptığımı:))) Yazmak lazım aslında:) Saçımı da beceremezsem şöyle bir fularla ya da bandanayla falan sararım diye düşünüyorum:) Soran olursa da retro takılıyorum derim haha:)))

evet atmasyon şeylerin tesiri büyük fakat sonrası gelmez.
sabah sabah o tarz bişiyler dinliyorum ben de [video=youtube;wWVEM1idBj0]https://www.youtube.com/watch?v=wWVEM1idBj0&list=RDwWVEM1idBj0[/video]

günaydın canım, topiğe hoş geldin.
yalnız değilsin bende işe geldim bu hafta, mesaiye. malum aysonu :126:

erken çıkacakmısın eğer öyleyse halledersin olmadı hazır alırsın? nerde otryrsn?

evet atmasyon şeylerin tesiri büyük fakat sonrası gelmez.
sabah sabah o tarz bişiyler dinliyorum ben de [video=youtube;wWVEM1idBj0]https://www.youtube.com/watch?v=wWVEM1idBj0&list=RDwWVEM1idBj0[/video]

Güzel parça seçmişsin:) Ben de severim bu parçayı. "Onlar bizim kalplerimizi ve ruhumuzu asla değiştiremezler" :))) En çok da bu sözlerini.

günaydın canım, topiğe hoş geldin.
yalnız değilsin bende işe geldim bu hafta, mesaiye. malum aysonu :126:

erken çıkacakmısın eğer öyleyse halledersin olmadı hazır alırsın? nerde otryrsn?

Hoşbulduk:) Yok öyle erken çıkma gibi bir şansım:/ Ankara'dayım. Hallederim ya bi şekilde:)

Güzel parça seçmişsin:) Ben de severim bu parçayı. "Onlar bizim kalplerimizi ve ruhumuzu asla değiştiremezler" :))) En çok da bu sözlerini.

bir kitap okuyorum.ara ara içinde parça ve film isimleri geçer.murat menteş tarzını seviyorum.

günaydın nar çiçek, ağrın mı var geçmiş olsun

sağol petunya,hoşgeldin.

regl ve ilk günü.ilerleyen saatlerde delice bir baş ağrısı da gelir peşinden.

Bu aralar ben de Kadınlar Tarihi diye bir seriye başladım ama nasıl bitecek bilmiyorum. Koca ansiklopedi boyutunda beş cilt:/ Ama okudukça da okuyasım geliyor:)

Bu aralar ben de Kadınlar Tarihi diye bir seriye başladım ama nasıl bitecek bilmiyorum. Koca ansiklopedi boyutunda beş cilt:/ Ama okudukça da okuyasım geliyor:)

nasıl bir şey ? feministlik varsa hiç okuyasım gelmez.burada da zaman zaman o düşüncelere denk geliyorum deli oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…