- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #21.201
bende iyiyim sağol cnm. napıyorsun. hazırlıklar nasıl gidiyor. epey hallettiniz mi
selamm limon . nasılsın.
selam canım
iyim tatilde bol bol gezme planlarım varken bir hasta oldum yatak modu
senin nası gidiyo tatil hemen de bitiyo yha
halletmeye çalışıyoruz canım.
ama daha iş var tabi ki.
biraz stresli bir süreç tabi ki.
sen ne yapıyorsun?
geçmiş olsun canım. sorma yaa 1 hafta çabuk geçti. her gün dışarıdaydımnasıl geçti anlamadım.
allah kolaylık versin. zamanla herşeyi halledersiniz. bende dışarıdaydım bütün gün. zaman çabuk geçiyor ya. 1 hafta oldu tatile başlayalı. bir çırpıda geçti.:18:
anammmmm aslı gelmiş. kızz gözüm yollarda kaldı. kk ya gelmeyeceksin sandım.nasılsın napıyorsun
İyi geceler kızlar .. Bende bugün ani bir kararla yüksek lisansa başvurdum bakalım kabul edilirsem.. İnşallah uzun aradan sonra dersler beni sıkmaz. öyle biraz karışığım bakalım.... ben kaçar iyi geceler hepimize...
o an nefes alamıyorum canım ve nefes alabilmek için öksürüyorum.
bugün 1 saat kadar sürdü.
doktora gidicem geçmesse canım.
Evlilik işi güzel ama herşeyin iyi olmasını istiyor ya insan işte o zaman stres başlıyor.
dikkat et canım,geçmiş olsun,kafaya takacağın mobilya,eşya olsun,hallolur,stres yapma,doktora görün tekrarlarsa.
tuğçe bana iş için kart çeker misin dedim bu topikte,yine kaynadı arada
görmedim canım bakıyım.
hafifle diyor kartın.
Çok yük edinmişsin iş konusunda. bu yüklerden kurtul ve seni olumsuz etkileyen herşeyden kurtulmalısın.
ve kurtulacaksın.
ve bununla beraber hafifleyeceksin. yenilik ve güzellikler gelecek canım.
ve ışığı yarat diyor kartın.
olumlu düşün.
bunu yaparsan istediğini yaşaman an meselesi.
evet canım, sıkıntılı bir dönemdeyim iş konusunda,ağzından bal damlıyor,inşallah canımçok teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?