30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

halletmeye çalışıyoruz canım.
ama daha iş var tabi ki.
biraz stresli bir süreç tabi ki.
sen ne yapıyorsun?

allah kolaylık versin. zamanla herşeyi halledersiniz. bende dışarıdaydım bütün gün. zaman çabuk geçiyor ya. 1 hafta oldu tatile başlayalı. bir çırpıda geçti.:18:

allah kolaylık versin. zamanla herşeyi halledersiniz. bende dışarıdaydım bütün gün. zaman çabuk geçiyor ya. 1 hafta oldu tatile başlayalı. bir çırpıda geçti.:18:

amin canım.
Oh iyi yapıyorsun gez dolaş stres at dinlen uyu.
tabi güzel şeyler hızlı geçiyor.

İyi geceler kızlar .. Bende bugün ani bir kararla yüksek lisansa başvurdum bakalım kabul edilirsem.. İnşallah uzun aradan sonra dersler beni sıkmaz. öyle biraz karışığım bakalım.... ben kaçar iyi geceler hepimize...

Hayırlısı olsun canım.
İyi geceler...

dikkat et canım,geçmiş olsun,kafaya takacağın mobilya,eşya olsun,hallolur,stres yapma,doktora görün tekrarlarsa.

dikkat et canım,geçmiş olsun,kafaya takacağın mobilya,eşya olsun,hallolur,stres yapma,doktora görün tekrarlarsa.

şu aralar çoğaldı nedense canım.
Haklısın aslında herşey olcağına varır Aslıcım.
Evet devam ederse gitmeyi düşünüyorum ben de.
Senin günün nasıl geçti?

tuğçe bana iş için kart çeker misin dedim bu topikte,yine kaynadı arada

görmedim canım bakıyım.
hafifle diyor kartın.
Çok yük edinmişsin iş konusunda. bu yüklerden kurtul ve seni olumsuz etkileyen herşeyden kurtulmalısın.
ve kurtulacaksın.
ve bununla beraber hafifleyeceksin. yenilik ve güzellikler gelecek canım.
ve ışığı yarat diyor kartın.
olumlu düşün.
bunu yaparsan istediğini yaşaman an meselesi.

evet canım, sıkıntılı bir dönemdeyim iş konusunda,ağzından bal damlıyor,inşallah canım çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…