- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #21.241
Hemmennn geliyor:))
nasıl bir şey ? feministlik varsa hiç okuyasım gelmez.burada da zaman zaman o düşüncelere denk geliyorum deli oluyorum.
kırk yıl hatır bırakayım diyorsun.ellerine sağlık.
Öyle feminist ya da antifeminist bir seri değil. Bildiğin objektif bir biçimde ilk çağlardan itibaren kadının serüvenini anlatıyor. Güzel seri...
Afiyet olsun... Toplantıya giriyorum şimdi ne yazık ki :/ Görüşürüz sonra... Size iyi sohbetler kızlar:)
bir kitap okuyorum.ara ara içinde parça ve film isimleri geçer.murat menteş tarzını seviyorum.
sağol petunya,hoşgeldin.
regl ve ilk günü.ilerleyen saatlerde delice bir baş ağrısı da gelir peşinden.
Şimdi kendime mis gibi bi Türk kahvesi yapıyorum. İsteyen var mı:)
bende de acayip bir uyku yapıyor, karın ağrısı.
ağrı kesici içmem genelde ayağıma sıcak su torbası koyar uyurum süper oluyo..
geçen ay dışarıdaydım ilk günü petunya.bir başım ağrıdı anlatamam.o yüzden mecburen istemesemde içmek zorunda kalıyorum ben de.
mecbur kalınca bende içiyorum canım, işteysem o gün mutlaka kaçarı yok.. buzcopan plus içiyorum ben.
o neymiş acepayy ölüyorum ağrıdan
ağrı kesici hap canım..
sıcak su torbası koy ayaklarına,
torba yoksa ayaklarını sıcak suyun içinde bekletebilirsin, yumuşayacak hafifletecektir seni
geçmiş olsun.
teşekkürler petunya.iş yerindeyim ya ne ilaç ne sıcak var sorma.bakalım dayanayım biraz.:26:
ya canım ben evdesin sandım, öyle düşünmüşüm bian, o zaman sıcak su içine şeker katıp içebilirsin..
üniversite de hep öyle yapardık, kızlar arasında bilinir adı da 'Kant'mış.. bende çok sonra öğrendim adını :26:
şekerli meyve suyu içtim
sabah aldımdı .gerçi feci de bir soğuk var.biraz dindi gibi.ilk günler hep sancılı olur ya.
kimsecikler de yok bugün.
kızlar evdeler sanırım h.sonu kahvaltısı yapıyolardır şimdi
birazdan görünmeye başlarlar aslı limon gelirler tahminen
evet hava öyle soğuk ki evde keyif havası.. bende çıakrım birazdan
kızlar evdeler sanırım h.sonu kahvaltısı yapıyolardır şimdi
birazdan görünmeye başlarlar aslı limon gelirler tahminen
evet hava öyle soğuk ki evde keyif havası.. bende çıakrım birazdan
Herkese merhaba nasılız bugün
evet ben geç kalktım,kahvaltı yaptım,geldimhava güneşli görünüyor burada ama soğuk sanırım. ben de ne yapacağıma karar veremedim daha.
Herkese merhaba nasılız bugün
merhaba kızlar, hoşgeldiniz. afedersiniz ama mantar için bir hap verdi dr. içtim ama midem bulanıyo, boğazımda kaldı kokusu :18: görüşmek üzere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?