- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #21.501
ben cok severım narı hatta kışın severek yedıgım üç meyveden bır tanesıdır dıyebılırım.
nar,muz,kivi karışımı kendıne bır meyve salatası yaparsan emın ol severek yıyebılırsın.
günaydın kızlar dün spora gittim sonra eve gelıp yattım.
bu sabah kısmet olursa dıyetıme daha sıkı devam etme kararı aldım bakalım ne kadar başarabılecegım.
herkesi öptüm.hasta olanlar umarım bugun iyileşir.
öğlye doğru yapayım hayata :)
oo ne güzel benimde yürüyüş yapmam lazım öğleden sonra yürüyüş yapıcam bende
dikkat et kendine . birde eğer ameliyat olacaksan vücuduna dikkat et sıkı rejim yapmak zarar vermesin.
ama dişle ilgili bır ıslem olacagından sıkıntı olacagını düşünmüyorum.
:)) diş ameliyatından sonra yemek yemek biraz güçleşecek :) istesende yiyemiyorsunçorba içebiliyosun annem de dişlerini tedavi ettirdi de çorbayı bile zor içti.
yine sen amaliyata girmeden önce en sevdiğin şeyi ye :)) bir iki gün keyfine bak
Dolap konusunda sana katılıyorum hatta su an yaşadığım ev 1+1 tek kalınca bazen eşya alınca nereye koyacağımı bulamıyorum... ilerde de hayalim bol dolaplı bir ev özellikle kıyafetlerim sığmalı ve mutfak.. yemek yapmayı severim..aminnnnn darısı hayırlısı ile bize olsun inş.
selam canım
ohhhhhhhhh Allah huzurla sağlıkla bebeklerle yaşamayı nasip etsin
koltuk bize gösterdiğin takım mı?
yatak odası seçmişmiydin yavrum sen?
dolap çok işe yarıyor ya.
bol dolap en iyisi.
nedense benim dolaplara hep bir hayranlığım olmuştur.
maddiyatım ve kendi evim olsa evde her eşya dolapların içinden çıkar o kadar seviyorum dolap
geçmiş olsun..dşim için randevu almam gerekıyormuş.Ağzımda 6 tane süt dişim varmış onlar çekilip damağın içinde olan kök dişlerin yerıne getirilmesi gerekiyormuş.Bırde 2 tane 20lık dişim yanlış bır noktada oldugu ıcın onların ameliyat ıle alınması gerekiyormuş.bu işlemler için en ıyısı çapa dedıler bende randevu almaya çalışıyorum.
Evet yeterli yer olursa eğer bu persembe gıdeceğız.Makedonya ve yunanistana 3 günlük bır gezi olacak
Ben de sonradan takıldım izledim biraz galiba şantiyede geçmesi hoşuma gitti :)her sevda bir veda
ama bitti şimdi.
fena değildi ilk bölümü
sen doktora gittin mi? nefes daralması için
Sorun bu işte tuğçem. Utanıyorum aslında buraya yamaya
Ben genelde ağlasam da sonra kalkıp dua e der şükrederim.
Bu son olaylardan sonra sıtkım sıyrıldımı ne dua şükür hiçbişi gelmiyor 4-5 gündür içimden.
Rabbim affetsin.
Ben bu kadar ağırlığı hakedecek ne yaptım diye süşünüp duruyorum.
Dolap konusunda sana katılıyorum hatta su an yaşadığım ev 1+1 tek kalınca bazen eşya alınca nereye koyacağımı bulamıyorum... ilerde de hayalim bol dolaplı bir ev özellikle kıyafetlerim sığmalı ve mutfak.. yemek yapmayı severim..
Tuğce cim fotoğrafları var mı merak ettim.. benimde kardel,şim nişanlı az az baksam ii olacak modellere ...
Menün gayet güzel canım. Afiyet olsun. Kolay gelsin.Kimseler kalmamış.. sabah toplantım vardı.. Başkan yazmışlar stres yaptım biraz.. atlattım çok şükür.. Akşama misafirim var fırında tavuk yapayım diye düşünüüyorum sebzeli.. yanına erişte mi yapsam ki ve salata olacak..
Amiiiiiiiiiiiiiinnn!Öyle düşünme canım.. Peygamberimiz ne yapmıştı da anne babasız büyüdü.. Taifte taşlandı .. ve üzerine namaz kılarken deve pisliği atıldı.. Allah sevdiği kuluna daha çok dert verirmiş ki benden başkasına güvenmesin.. İnşallah yakın zamanda kalbine ferahlık gelir.. ve karşına biri çıkıp seni mutlu eder ,öyle bir adamın varlığını bile unutturur inşallah
Afiyet olsun canım.. ilaç almıyorsan en iyisi uzanıp dinlenmek..Menün gayet güzel canım. Afiyet olsun. Kolay gelsin.
Başım ağrıdı biraz. Kahve içiyorum. Kek yiyorum. Arkadaşın hanımı göndermiş sağ olsun!
Ne oldu sana Tuğçe.. geçmiş olsun..baya fenasın anladığım kadarıyla ilaç alıyor musun..Merhaba kızlar.
başım çok ağrıyor bugün gripten dolayı. gece öksürükten fazla uyuyamadım.
yatıyorum devamlı ama sıkıldım biraz giriyim dedim.
başım 10 kg oldu sanki.
sizler neler yapıyorsunuz?
Evet canım zaten imtihan adı bile zor.. sevdiğimiz, feda etmekte zorlandığımız birşey olmalı ki adı imtihan olabilsin..Amiiiiiiiiiiiiiinnn!
az önce duydum şu sözü, ne kadar doğru.
NEYİ FEDA EDERSEN O SANA İHSAN EDİLİR, NEYE KIYAMAZSAN ONUNLA SINANIRSIN
Afiyet olsun canım.. ilaç almıyorsan en iyisi uzanıp dinlenmek..
Ne oldu sana Tuğçe.. geçmiş olsun..baya fenasın anladığım kadarıyla ilaç alıyor musun..
Benimde bu aralar hem ev de hem işte kaloriferler az yanıyor gibi hasta olmaktan korkuyorum üşümeye karşı vücut direncimin azaldığını hissediyorum.
Evet canım zaten imtihan adı bile zor.. sevdiğimiz, feda etmekte zorlandığımız birşey olmalı ki adı imtihan olabilsin..
Afiyet olsun canım.. ilaç almıyorsan en iyisi uzanıp dinlenmek..
Ne oldu sana Tuğçe.. geçmiş olsun..baya fenasın anladığım kadarıyla ilaç alıyor musun..
Benimde bu aralar hem ev de hem işte kaloriferler az yanıyor gibi hasta olmaktan korkuyorum üşümeye karşı vücut direncimin azaldığını hissediyorum.
Evet canım zaten imtihan adı bile zor.. sevdiğimiz, feda etmekte zorlandığımız birşey olmalı ki adı imtihan olabilsin..
sağ ol canım. Zaten grip devam ediyor ya, grip ilacımı içtim canım. Ağrı kesici özelliği de var.
İş yerindeyim; uzanamam!
"Zor diyorsun. Zor olacak ki imtihan olsun." Hz. MEVLANA
Ah canım, kıyamam. Geçen hafta bugün ben de böyleydim. İş yerine gelemedim.sana da geçmiş olsun canım.
benim başımın ağrısı sabahtan beri çok fazla.
kesmedi ilaç nedense. yazarken bile kafam yastıkta. küp gibi kafam.
Ah canım, kıyamam. Geçen hafta bugün ben de böyleydim. İş yerine gelemedim.Feci bir mikrop bu ya, Allah'ım şifa versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?