- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.457
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #21.521
Merhaba kızlar.
başım çok ağrıyor bugün gripten dolayı. gece öksürükten fazla uyuyamadım.
yatıyorum devamlı ama sıkıldım biraz giriyim dedim.
başım 10 kg oldu sanki.
sizler neler yapıyorsunuz?
Ah canım, kıyamam. Geçen hafta bugün ben de böyleydim. İş yerine gelemedim.Feci bir mikrop bu ya, Allah'ım şifa versin.
geçmiş olsun canım sanada. Bana nar tavsiye ettiler gerçekten bir anda toparlıyor. Hayata da meyve salatası olarak tüket demişti.. bende kivi ve elma kattım çok iyi oldı :) ,(yarım kivi,1/4 elma, yarım nar,1/4 portakal- )
nar suyu dediler . 2 tane narı sık dediler ama sıkması kolay değilmiş en iyisi yemek
sağ ol canım, ihmal etmesem neler yapacağım da...sanada aynı formül geçerli prenses
bende öksürük şurubu kullanıyorum. birde suda eriyen c-vitamini
geçmiş olsun canım sanada. Bana nar tavsiye ettiler gerçekten bir anda toparlıyor. Hayata da meyve salatası olarak tüket demişti.. bende kivi ve elma kattım çok iyi oldı :) ,(yarım kivi,1/4 elma, yarım nar,1/4 portakal- )
nar suyu dediler . 2 tane narı sık dediler ama sıkması kolay değilmiş en iyisi yemek
merhaba kızlar nasılsnz
merhaba kızlar nasılsnz
Teşekkür ederim canım.
ben de portalal ve greyfurt suyu içiyorum canum.
afiyet olsun
iyileşmeye çalışıyoruz canım.
sen nasılsın?
geçmiş olsun tuğçecim. iyiyim bende evdeyim. zaman geçiriyorum. çay içiyorum anoşumla
geçmiş olsun tuğçecim. iyiyim bende evdeyim. zaman geçiriyorum. çay içiyorum anoşumla
Aminakşam yemeğine 1 saat kaldı benim...
akşam çalıkuşu var.. seyredecek misiniz?
grip için çözüm üretiyoz :) 3 gripli olarak
Aminakşam yemeğine 1 saat kaldı benim...
akşam çalıkuşu var.. seyredecek misiniz?
geçmiş olsun canım. bol bol dinlenin. zencefil çayı için bol bol + meyve sebze. :126:
selam sulu liimonummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?