- 13 Mayıs 2012
- 4.963
- 759
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #21.541
bende hala iyileşemedm ya. çocuklara sorulur ya tatilde naptın yattım geldim
geçmiş olsun canım. bol bol dinlenin. zencefil çayı için bol bol + meyve sebze. :126:
[SUB][/SUB]
çalıkuşuna bayılırım. hele kamuran ah o kamuran yok mu o kamuran
selamlar bayanlar
ya varya limonu falan çokta sevmem :d öylesine üye olayım dedim o zamanda limon lafı geçmişi öle kaldı adım
ya varya limonu falan çokta sevmem :d öylesine üye olayım dedim o zamanda limon lafı geçmişi öle kaldı adım
evet
geçireceğiz
bende pek kalmadı artık. bira halsizlik var sadece..
yakışıklı adam maşallah ...red. hoşgeldin bu arada
sana da geçmiş olsun. zencefil çayı iç bol bol. iyi gelir. tatilde bol bol dinlenin. sonra bu günleri arayacağız.
evet
geçireceğiz
bende pek kalmadı artık. bira halsizlik var sadece..
yakışıklı adam maşallah ...red. hoşgeldin bu arada
merhaba limon :) lim. diyelim kısa olsun
ismin güzel olmuş. bende limona bayılırım. ekşi ekşi ne güzel olur.benim marsta ünivrstede mars konusunu anlatmıştım. mars kırmızı renk gözükürmüş. ordan da reddmars diye salladım.
çalıkışu yakında kötü olacak şu sıralar kıymetini bilmek lazım. kitabını küçükken okudum çok hatırlamıyorum ama kötü biiyordu galiba
bizim ailede okumuş. aşk göremeyeceğiz. her ikisi uzaklaşacak diye biliyorum. malum türk romanlarıbakalım sonu nasıl olacak. biraz değişiklik yapıyorlar romana birebir uymuyorlar farklılıklar oluyor...
kamuranla bir çocukları olacak sanırım çünkü başlarken hikayeyi anlatırken bir çocukla uyuyordu.
bizim ailede okumuş. aşk göremeyeceğiz. her ikisi uzaklaşacak diye biliyorum. malum türk romanlarıbakalım sonu nasıl olacak. biraz değişiklik yapıyorlar romana birebir uymuyorlar farklılıklar oluyor...
kamuranla bir çocukları olacak sanırım çünkü başlarken hikayeyi anlatırken bir çocukla uyuyordu.
kuzey avrupa turu yaptık gibi bsy oldu.londra-benelux bölgeleri ve parise gitmiştik
günaydın..vizemiz var zaten vizemiz bıtmeden bır gıdıp gelıcez bakalım.
hayaım boyunca yalnız kalacağımı düşünüyorum(
bende öyle .((((( bu pintilikle mızmızlıkla. bi halt olmaz benden. kızlar nasıl cilveli cilveli konuşuyorlar. ben adamlarla konuşmaya çekiniyorum.:18:
Merhaba kızlar.
başım çok ağrıyor bugün gripten dolayı. gece öksürükten fazla uyuyamadım.
yatıyorum devamlı ama sıkıldım biraz giriyim dedim.
başım 10 kg oldu sanki.
sizler neler yapıyorsunuz?
aslı ya ben eski kızı özledim bu hatun farklı geliyo alaşımaıyorum
ya ben rahat bir insanımdır 5 dk sonra kanka olurum erkekler o gözle bakamıyor
bir de şunu fark ettim bekar çevrem kalmamış. uzun bir ilişkideyken ister istemez diğer herkese mesafe koyuyorsun. ilişki bitince de öle sap gibi kalıyoruz.
nasıl sevgili bulunur bilmiyorum ki ben. yanlışlıkla bir sevgilim oldu o kadar
herkes de taktı yeni resmime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?