30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

geçmiş olsun canım. bol bol dinlenin. zencefil çayı için bol bol + meyve sebze. :126:

evet

geçireceğiz

bende pek kalmadı artık. bira halsizlik var sadece..

[SUB][/SUB]

çalıkuşuna bayılırım. hele kamuran ah o kamuran yok mu o kamuran

yakışıklı adam maşallah ...red. hoşgeldin bu arada

selamlar bayanlar

ya varya limonu falan çokta sevmem :d öylesine üye olayım dedim o zamanda limon lafı geçmişi öle kaldı adım

merhaba limon :) lim. diyelim kısa olsun

ya varya limonu falan çokta sevmem :d öylesine üye olayım dedim o zamanda limon lafı geçmişi öle kaldı adım

ismin güzel olmuş. bende limona bayılırım. ekşi ekşi ne güzel olur. benim marsta ünivrstede mars konusunu anlatmıştım. mars kırmızı renk gözükürmüş. ordan da reddmars diye salladım.

sana da geçmiş olsun. zencefil çayı iç bol bol. iyi gelir. tatilde bol bol dinlenin. sonra bu günleri arayacağız.

off açılmasın okul ya (
evet

geçireceğiz

bende pek kalmadı artık. bira halsizlik var sadece..

yakışıklı adam maşallah ...red. hoşgeldin bu arada

merhaba limon :) lim. diyelim kısa olsun

lim o da olur bacım

ismin güzel olmuş. bende limona bayılırım. ekşi ekşi ne güzel olur. benim marsta ünivrstede mars konusunu anlatmıştım. mars kırmızı renk gözükürmüş. ordan da reddmars diye salladım.

ya üye olurken akif olup olamayacağımızı bilmediğimiz için

benim genelde kullandığım nickim vardır üm sitelere onla üyeyim bu sefer onu kullanmeyem dedim çünkü tanıdık istemiyorum burda

çok takılan var kkda ya

çalıkışu yakında kötü olacak şu sıralar kıymetini bilmek lazım. kitabını küçükken okudum çok hatırlamıyorum ama kötü biiyordu galiba

çalıkışu yakında kötü olacak şu sıralar kıymetini bilmek lazım. kitabını küçükken okudum çok hatırlamıyorum ama kötü biiyordu galiba

bizim ailede okumuş. aşk göremeyeceğiz. her ikisi uzaklaşacak diye biliyorum. malum türk romanları bakalım sonu nasıl olacak. biraz değişiklik yapıyorlar romana birebir uymuyorlar farklılıklar oluyor...

kamuranla bir çocukları olacak sanırım çünkü başlarken hikayeyi anlatırken bir çocukla uyuyordu.

o çocuk onların değildi sanırım feride evlat mı ediniyodu yardım mı ediyordu öle bişeydi .

sonu güzel biter inş bol aşk olsun ya. dramı sevmiyorum ben

kamuranın aldattığını zannediyor. ayrılıyorlar. feride anadoluda öğretmenliğe başlıyor. en sonunda birleşiyorlar bir şekilde. daha da devamını anlatmayım.romanı okumuştum. güzeldi.

bende öyle .((((( bu pintilikle mızmızlıkla. bi halt olmaz benden. kızlar nasıl cilveli cilveli konuşuyorlar. ben adamlarla konuşmaya çekiniyorum.:18:

ya ben rahat bir insanımdır 5 dk sonra kanka olurum erkekler o gözle bakamıyor

bir de şunu fark ettim bekar çevrem kalmamış. uzun bir ilişkideyken ister istemez diğer herkese mesafe koyuyorsun. ilişki bitince de öle sap gibi kalıyoruz.

nasıl sevgili bulunur bilmiyorum ki ben. yanlışlıkla bir sevgilim oldu o kadar

geçmiş olsun canım,doktora gitmedin mi hala

yanlışlıkla olması da güzel olmuş ya biri. yanlışlıla bile denk gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…