30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

kkdan avatar bulayım dedim,virüs uyarısı yapıyor bilgisayar,uyarı çıkıp duruyor,anlamadım.

Son düzenleme:
bende. ya biraz önce oturdum hep yalnız kalacağım gerçeğini idrak ettim (

çevremde bekar kimse yok nerdeyse (

az önce bi arkadaşımın isteme töreni olduğunu öğrendim. benden küçük bir de.1990 lı . yaşlandığımı hissettim. umutsuz vaka gibiyim.

kızlar dün biraz kurs bakayım dedim halk eğitime giim hoşuma giden yoktu. bir derneğin broşürünü gördüm aradım işte ebru kursu için bilgi alayım falan diye kadın anlattın çok eğlenceliyiz şöyle böyle hem de kadın kadına daha rahaız diyo. ya dicektim bacım ben napıyım sizi diye diyemedim

canım peki tanışmak isteyen birileri var mı ? sen öğretmendinde mi ? hangi şehirdeydin

ya ilk atandığım zaman baya fazlaydı akrabalardan şurdan burdan. sevgilim olduğu için herkese düşünmüyorum dedim şimdi de kimseden çıt yok. çevremdekilerde biliyordu ilişkimi haliyle şehri yazmasam olur mu ?

eve örtmenim

senin oluyor mu tanışmak isteyen

şehir sorun olursa yazma.zaten kısmetler hep arka arkaya gelir. beklersin gelmez.

1-2 kişi oldu ama devamı yok. birazda benden dolayı gibi. güven sorunu yaşıyorum. akrabalar bulmuş bi tane kulağıma geldi ama hiç bana göre değil. emri vaki gibi.

herkes de taktı yeni resmime

ben dedim sana ilk başta olmadı panpiş bu resim

umudumu kaybettim bu konuda...

biz istiyoz ya evlenemeden göçüp gideceğiz bu dünyadan. istemezsek gelip bizi bulurda isteye isteye kurttuk kısmetleri. etrafda kimse kalmadı

bence daha fazla olumsuz konuşmayalım,yoksa bayılazaam

offf offf offff............... noktaklar yetmiyor ...

iyi akşamlar kızlar

ya inan olmayacak bir dha kimse yalnız başıma ölüp gideceğim

selam turkuaz

yeni avatar bakayım dedim,sürekli virüs uyarısı verdi,virüs taraması yapıyorum şimdi hatta
hayırlısı olsun, azıcık umudum vardı,o da kayboldu gitti zamanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…