30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

slm kızlar şuan bende sizinle aynı duyguları paylaşıyorum. etrafındaki neredeyse benim yaşıtım kız arkadaşlarım, akrabalarım evlendi. ikinci çocuğu bile yapanlar var. ben da ha evlenmek istemiyorum aslında sadece beni seven biri olsun istiyorum yanımda tabi benimde sevdiğim. vakti gelince iş güç bulunca evleniriz. daha öğrenciyim son sınıfta. böyle etrafımda mutlu insanlar görünce kıskanmıyorum ama içim gidiyor bende istiyorum diye geçiyor içimden. biri offfff çekmiş bence de offffff kızlar ya.

tuğçe aklımda bir soru işareti var. onun için kart çeker misin. bi de şu esmer adam için kart çeker misin.

canım kartın bilgelik.
İçindeki bilgeyi dinle. O bilgelik sende var.
sENİN SESSİZ ve bilge olan parçan doğru yolu ve ne yapman gerektiğini biliyor.
Esmer adam için;
Işığı yarat ve olumlu düşün diyor kartın canım.
bunu yaparsan istediğini yaşaman an meselesi.

teşekkür ederim canım. sen nasıl bu kadar olumlu olabiliyorsun. var mı bir tekniği ?ankarada ruh halim iyi ama başka şehre gidince kendimi yalnız hissediyorum. ne yapıcam ben tatilin bitmesine az kaldı.

çok geçmiş olsun ya.
kıs doktora gitmiyorsun anlamıyorum ya
çok kızdım valla sana

Geçer diye düşündük canım. bugün kötüydüm ama iyi olucam canım inşallah.
zaten ilacımı içiyorum.
sadece mikrobu atmam gerek. biraz zamana ihtiyacım var.
bol c vitamini alıyorum.

teşekkür ederim canım. sen nasıl bu kadar olumlu olabiliyorsun. var mı bir tekniği ?ankarada ruh halim iyi ama başka şehre gidince kendimi yalnız hissediyorum. ne yapıcam ben tatilin bitmesine az kaldı.

Rica ederim canım.
Ben olumlu düşündürtecek kitaplar ve sözler okuyorum.
İlk olarak Allah'ın ve meleklerin sürekli yanımda olduklarını ve beni koruduklarını bildiğim için içimi rahat tutuyorum.
Elbette benim de stresli olduğum zamanlar oluyor işte o zamanlar da Allah'a bırakıyorum herşeyi.
Duamı ediyorum ve bırakıyorum.
Aslında ben böyle değildim. karamsar bir insandım gençliğimde. ama hata yaptığımı anladım.
gerçekten sıkılıp değişmek istediğin zaman birşeyler değişmeye başlıyor.
Bir kere şunu unutma hiç yalnız değilsin. devamlı yanında senle olan meleklerin var.

Geçer diye düşündük canım. bugün kötüydüm ama iyi olucam canım inşallah.
zaten ilacımı içiyorum.
sadece mikrobu atmam gerek. biraz zamana ihtiyacım var.
bol c vitamini alıyorum.

Hem grşp hem nefes daralmasına baktırırdın bence.
Hiç doğru gelmedi bu kadar ağırlaşmışken gitmemek.

Hem grşp hem nefes daralmasına baktırırdın bence.
Hiç doğru gelmedi bu kadar ağırlaşmışken gitmemek.

İyileşirim diye düşündüm canım.
ama nefes daralması aklımda. Bir dönem çok stres oldum.
stresi bırakmaya karar verdim.
eğer nefes darlığı stressiz yaşantıma rağmen geçmesse gidicem canım aklımda.
sen ne yapıyorsun?

Tamam bak ben sorcam habire bu sorunu.
Stres yapma tuğçem inan olacağı kadar oluyor herşey.
Aman gelinliğini giy düğünde eğlen boşver.
Detaylarda takılma.
Evde yerleştiği kadar. İçine girince ufak ufak olur.

Bende öle telden giriyom yatakdayım.
Depresfifim bu aralar.
Geçmiş şuan yaşadıklarım aklıma geliyor sürekli kendimi Yoruyor elimde olmadan üzüyorum.
İyi değilim Allah hayretsin

şeytan vesvese yapıyor herhalde canım.
zihnin seni yoruyor.
geçmişte odaklanmayı bırakıp gözünün önüne güzel hayaller getir. ve yüzün gülümseyene kadar düşün.
bu geçici bir süreç unutma.
evet canım herşey olcağı kadar olur. strese gerek yok.
İnsanoğlu işte ara ara yapıyor bunu.

Valla bilmiyom canım.
Yaşayıp görcem.
Gün ola hayrola.

ben belki kısmet bulurum dıye gelıcektım deseydın

düşünmemeye çalışıyorum canım ya. çok sevdim ama bitmesi gerekiyormuş.

ya insanlar nasıl sevgili buluyor bilmiyorum

yuksek lısansta yok ,kursa gıdıyorum yok,tatıle gıdıyorum yok,işyerınde yok,yaptıgım hobiler dalış vs de normalde olur ama bana göre yok. bende cok merak edıyorum ınsanlar sevgılılerı nerden buluyorlar.

çok geçmiş olsun

bende. ya biraz önce oturdum hep yalnız kalacağım gerçeğini idrak ettim (

çevremde bekar kimse yok nerdeyse (

Lim. Ya ne yaptınız böyle :))

az önce bi arkadaşımın isteme töreni olduğunu öğrendim. benden küçük bir de.1990 lı . yaşlandığımı hissettim. umutsuz vaka gibiyim.

:)) biz ne yapalım. 35'e kadar mutsuz olmaz yok. 35 de azıcık üzülebilirsin. O kadar. Mutluluk illa evlenince mi olur ya...

bence daha fazla olumsuz konuşmayalım,yoksa bayılazaam

Haklısın aslı yaa... Genç ,sağlıklı ve mutlu olun.Pozitif yaklşımı bırakmayın :)
Turkuaz, sen gripin verdiği duygulardan söylüyorsun .

moral bozmak yok. Kısmetsiz demek yok. Yaşım geçiyor demek yok.

Hayatımızda daha önemli şeyler var. Evlilik olur veya olmaz. Üzülebiliriz neden olmuyor diye ama bu duyguyu sürekli tutmamak lazım.

Kendimizi daha fazla yenileyelim. Hobilerimizi artıralım. Mutlu olmayı ihmal etmeyelim.

bende katılıyorum vesveseyı bırak suanda ne olmasını isterdim dıye olumlamaya çalış.
Olumladıgında gerçekten ıstemeyı başarırsan evren sana onu verecek.

Zor yaşadıkların ama demekki yaşanması gerekıyormuş.

:) işde bizim seçici davranmamızdan.

Çoğu bayanın amacı sadece sevgili yapmak olunca beğenp, beğenmeme durumuna bakmıyor gözüne kestirdiğine asılıyor :)
ya da herkese mavi boncuk

Son düzenleme:
:) işde bizim seçici davranmamızdan.

Çoğu bayanın amacı sadece sevgili yapmak olunca beğenp, beğenmeme durumuna bakmıyor gözüne kestirdiğine asılıyor :)
ya da herkese mavi boncuk

günaydın cnm.

Evet oyle haklısın ama bır adam çıkıp gerçekten kendıne aşık etmelı benı yoksa cok zor.

Ya bılmıyorum anlamıyorum kımseden en ufak bır elektrık alamıyorum.Spora gidiyorum bır sürü erkek var,tatıle gıdıyorum aynı,okula gıdıyorum aynı o kadar erkek ıcınden tek bır adam bulamıyorum kendımı anlamıyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…