30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

benim bi arkadaşımda otobüs yolculuğunda tanışmış. hikayeleri duydukça şok oluyorum. bende uçarken tanışcam herhalde.

senin sevgilin var ya limoncum? neden böyle düşünüyorsun?
işiniz mesleğiniz var bence, biraz tatlı dille özendirme yap sende ileriye yönelik.. yaşınız da uygun seviyorsun da.

valla bazı kızlar bu konuda çok istikrarlı adamı nikah masasına sürüklüyorlar resmen :26:

zenciyle.. vay bee

kıs sen madem kursda koca adayı filan yoktu beni niye yazdırdın kursa yaaa

aynen öyle :d

ya ya insanlar nerelerde buluyo orduya gitsek ordu bizden kaçar bacım

çok güldürdün beni ya valla. valla ben işde özellikle triko elbisele rtopuklular filanda giyerim. yok yok.. olmayınca ne elbise ne ayakkabı hikaye yani

evet zamanı gelince olacak ben artık ınanmaya başladım

ve turkuazım fılozafa profıl fotosu konusunda katılıyorum.

ben yemeğe kaçar.Herkese afiyet olsun ve ıyı günler.

saol canım evet bu fotoğrafı çok sevdim. afiyet olsun. iyi tatiller şimdiden canım
kocayı bulma sadece, evlende gel

saol canım tşk ederim. hepimizin enerjisini yükseltsin resim..

koca olayına kısmet diyor ve inşşş kısmetlerimiz hayırlısıyla gelsin bize yapışsın inş. amin

Son düzenleme:

ayrıldık canım biz (

yenilerine bakıyorum

canum sen hangi kurslara gittin. nerelerde bulunur bu adamlar

bi bilsem kocaları dizmiştim güzelim ya
odun gibi bir şeyim

ah ah millet çatır çatır evleniyo biz hala sapız

şimdi arkadaşlarla buluşcem yaşıtım ve hepsi evli
bende 1 ay önce lise arkadaslarımla buluştum çoğunun 2. cocukları ellerin deydi yada yolda tek bekar olarak bir ezik hissettim kendimi
ben onlara onlar bana özeniyordu anlamadım gitti..

Son düzenleme:
zenciyle.. vay bee

valla kızı tanıdım tanıyalı afrikadan cocuk almayı düşünüyordu şansına zenci bir eş ve melez çocuk doğurmak düştü ..

Ama ne cesaret sen git trende dünyayı gezerken adamın bırısıyle tanış bide zenci olsun bıde evlen onunla ben şahsen yapamazdım.

Çok iyi birisi zencıde olsa eşi ama cesaret sonuçta.benım tüm arkadaşlarım deli galiba

canum sen hangi kurslara gittin. nerelerde bulunur bu adamlar

adamı nerede bulcamı bılsem orayada gıdıcemde yok ..

ben dalışa,yelkene,ıngılızceye,salsaya,tangoya,spora gittim oda yetmez gıbı bırde yüksek lisans yapıyorum.

Bı koca bulma kursu kaldı açılsın onada gidicem.

Bazen arkadaslarla konusuyoruz erkekler doğal görünmeyi aşan makyajlı kişilere yaklaşmaz mış yani ciddi olanlar.. öyle demişti bir bay arkadas..belki değişken bir ilkedir:)

Bazen arkadaslarla konusuyoruz erkekler doğal görünmeyi aşan makyajlı kişilere yaklaşmaz mış yani ciddi olanlar.. öyle demişti bir bay arkadas..belki değişken bir ilkedir:)

evet benımde cevremdekı erkekler oyle dıyor ama kendıne bununla bırlıkte bakmayan bır ınsanda degılım sadece doğallıgı sevıyorum..

Turkuazım ben koca degıl,ingilizce öğren istedim...aklıma bıle gelmedi o kadar muzmin bekarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…