- 13 Mayıs 2012
- 4.963
- 759
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #21.661
evet kesınlıkle dikkat et.Cidden mesela yurtdışına gıttıgınde yol falan sorarken ınsanlarla ınanılmaz dıyaloglar yaşanıyor hatta benım bı arkadaşımda ınterraıl yaparken bır zenci ile tanışıp evlendı.Şaka gibi
arkadaşımın amcası eşinden ayrılmıştı. şimdi nişanlanmış nasıl tanıştılar dedim, otobüste kadının bavulunu taşımaya yardım etmiş öle tanışmışlar yakında evleneceklerdüşün
ya ünideyken bende gazla ing kursuna gittim kesin bulcem diye kursta 2 erkek var ikiside yarım yaşımdı
ya cidden ortamın da gayet varmış. ama baksana tuğçeninki balkonda görmüş
ah kuzum ya evde kalma fikrine alışmaya çalışıyorum
evet kesınlıkle dikkat et.Cidden mesela yurtdışına gıttıgınde yol falan sorarken ınsanlarla ınanılmaz dıyaloglar yaşanıyor hatta benım bı arkadaşımda ınterraıl yaparken bır zenci ile tanışıp evlendı.Şaka gibi
ya resmen bende bır anormallik olduğunu düşünmeye başladım. Şaka gibi evde durdugum yok ok ıngılızce kursu harıcınde hepsı adam gıbı tiplerin cıkacağı yerler ama yok .Şaşırıyorum resmen
Gercekten hanı bıde asansörde,pasaport kuyruğunda,camda tanışanlar var ya onları duydukca gördükce Allah bana heralde bu dünyada eşi yazmamış diyorum.
aynen öyle :d
ya ya insanlar nerelerde buluyoorduya gitsek ordu bizden kaçar bacım
evet zamanı gelince olacak ben artık ınanmaya başladım
ve turkuazım fılozafa profıl fotosu konusunda katılıyorum.
ben yemeğe kaçar.Herkese afiyet olsun ve ıyı günler.
Turkuaz yeni profil fotoğrafın şahane!!!
Suskun'a katılıyorum. Millet gözünü dört açıyor, herkesi potansiyel koca adayı olarak görüyor. Biz seçiciyiz. Olursa olur nasılsa... modundayız. Sorun bu!
Annem de bana böyle der, ben de bana böyle derim. Ordunun içine girsek kanka oluruz cidden ya, herkese ağabey / kardeş muamelesi yapa yapa bugünlere geldik Allah'a şükür.
Boş verin kızlar, Allah'a şükür edip yolumuza bakalım.
Kısmettir bu işler, hayırlısı olsun.
senin sevgilin var ya limoncum? neden böyle düşünüyorsun?
işiniz mesleğiniz var bence, biraz tatlı dille özendirme yap sende ileriye yönelik.. yaşınız da uygunseviyorsun da.
valla bazı kızlar bu konuda çok istikrarlı adamı nikah masasına sürüklüyorlar resmen :26:
ayrıldık canım biz(
yenilerine bakıyorum
ayrıldık canım biz(
yenilerine bakıyorum
yenileri nerede bulunur ki acep çözemedikvalla bulayım birini kitap yazacam. sevgili nerede nasıl bulunur diye
nasıl gidiyor tatil reddmars? havalar güzel geçiyor, gezip dolaşmak lazım ben işteyim :126:
kıs sen madem kursda koca adayı filan yoktu beni niye yazdırdın kursa yaaa
...
ya resmen bende bır anormallik olduğunu düşünmeye başladım. Şaka gibi evde durdugum yok ok ıngılızce kursu harıcınde hepsı adam gıbı tiplerin cıkacağı yerler ama yok .Şaşırıyorum resmen
Gercekten hanı bıde asansörde,pasaport kuyruğunda,camda tanışanlar var ya onları duydukca gördükce Allah bana heralde bu dünyada eşi yazmamış diyorum.
fena değil canım. havalar güzel. ben evde oturuyorum. belki öğleden sonra dışarı çıkarım. kendime bişeyler alırım. sen napıyorsun. nasılsın.
canum sen hangi kurslara gittin. nerelerde bulunur bu adamlar
bence burdan herkes birbirini biriyle tanıştırsın olmaz mı :26:
bende 1 ay önce lise arkadaslarımla buluştum çoğunun 2. cocukları ellerin deydi yada yolda tek bekar olarak bir ezik hissettim kendimibi bilsem kocaları dizmiştim güzelim ya
odun gibi bir şeyim
ah ah millet çatır çatır evleniyo biz hala sapız
şimdi arkadaşlarla buluşcem yaşıtım ve hepsi evli
zenciyle.. vay bee
canum sen hangi kurslara gittin. nerelerde bulunur bu adamlar
Bazen arkadaslarla konusuyoruz erkekler doğal görünmeyi aşan makyajlı kişilere yaklaşmaz mış yani ciddi olanlar.. öyle demişti bir bay arkadas..belki değişken bir ilkedir:)süpermiş..
Hayatımda hıc makyaj yapan ve topuklu gıyen bır ınsan olmadım hemde bununla ılgısı oldugunu düşünmüyorum.
Ünideyken kapıdan kovsam bacadan girerlerdi ama oduna aşıktım sımdıde ben ıstıyorum yok.
Gerçi mıllet sevgılım oldugunu zannedıyor da ondan olabılır.
Bazen arkadaslarla konusuyoruz erkekler doğal görünmeyi aşan makyajlı kişilere yaklaşmaz mış yani ciddi olanlar.. öyle demişti bir bay arkadas..belki değişken bir ilkedir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?