- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.457
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #21.641
günaydın cnm.
Evet oyle haklısın ama bır adam çıkıp gerçekten kendıne aşık etmelı benı yoksa cok zor.
Ya bılmıyorum anlamıyorum kımseden en ufak bır elektrık alamıyorum.Spora gidiyorum bır sürü erkek var,tatıle gıdıyorum aynı,okula gıdıyorum aynı o kadar erkek ıcınden tek bır adam bulamıyorum kendımı anlamıyorum.
ben de okumuştum bir süre ayrı kalıyorlar ama sonu iyi bitiyordu:) dizide nasıl olur bilmem..çalıkışu yakında kötü olacak şu sıralar kıymetini bilmek lazım. kitabını küçükken okudum çok hatırlamıyorum ama kötü biiyordu galiba
Bu durum ben dede var ya hep mesafeli davranıyorum..bende öyle .((((( bu pintilikle mızmızlıkla. bi halt olmaz benden. kızlar nasıl cilveli cilveli konuşuyorlar. ben adamlarla konuşmaya çekiniyorum.:18:
su sorunun cevabını bulursak topik olarak düğün hazırlıklarına başlayacağız sanırım:)ya ben rahat bir insanımdır 5 dk sonra kanka olurum erkekler o gözle bakamıyor
bir de şunu fark ettim bekar çevrem kalmamış. uzun bir ilişkideyken ister istemez diğer herkese mesafe koyuyorsun. ilişki bitince de öle sap gibi kalıyoruz.
nasıl sevgili bulunur bilmiyorum ki ben. yanlışlıkla bir sevgilim oldu o kadar
merhaba kızlarnasılsınız? yoğunluktan yazamadım ihmal ettim sizleri,
okuyamadım ama herkes iyi inşallah. eyvah eyvah3 ü sormuşsunuz, ben gittim eğlenceli,
demet akbağın ve ata nın oyunculuklarına söz yok, ama tempo olarak ilk filme göre düşük geldi, ya da gözümüz alıştı fazla beklenti içine girmişte olabiliriz. haftasonu gitmiştim erkek arkadaşımla
ben belki kısmet bulurum dıye gelıcektım deseydın
yuksek lısansta yok ,kursa gıdıyorum yok,tatıle gıdıyorum yok,işyerınde yok,yaptıgım hobiler dalış vs de normalde olur ama bana göre yok. bende cok merak edıyorum ınsanlar sevgılılerı nerden buluyorlar.
Günaydın .....
ben de okumuştum bir süre ayrı kalıyorlar ama sonu iyi bitiyordu:) dizide nasıl olur bilmem..
Bu durum ben dede var ya hep mesafeli davranıyorum..
su sorunun cevabını bulursak topik olarak düğün hazırlıklarına başlayacağız sanırım:)
Herkese huzurlu bir gün dilerim..:)
kısmet diyorum ya yoksa insan diyor bende mi soun var. aynen kursa mania için gidecekim
o zaman bu sorunun cevabını araştıralaım
ya resmen bende bır anormallik olduğunu düşünmeye başladım. Şaka gibi evde durdugum yok ok ıngılızce kursu harıcınde hepsı adam gıbı tiplerin cıkacağı yerler ama yok .Şaşırıyorum resmen
Gercekten hanı bıde asansörde,pasaport kuyruğunda,camda tanışanlar var ya onları duydukca gördükce Allah bana heralde bu dünyada eşi yazmamış diyorum.
Anaaaaarkadaşımın amcası eşinden ayrılmıştı. şimdi nişanlanmış nasıl tanıştılar dedim, otobüste kadının bavulunu taşımaya yardım etmiş öle tanışmışlar yakında evleneceklerdüşün
ya ünideyken bende gazla ing kursuna gittim kesin bulcem diye kursta 2 erkek var ikiside yarım yaşımdı
ya cidden ortamın da gayet varmış. ama baksana tuğçeninki balkonda görmüş
ah kuzum ya evde kalma fikrine alışmaya çalışıyorum
arkadaşımın amcası eşinden ayrılmıştı. şimdi nişanlanmış nasıl tanıştılar dedim, otobüste kadının bavulunu taşımaya yardım etmiş öle tanışmışlar yakında evleneceklerdüşün
ya ünideyken bende gazla ing kursuna gittim kesin bulcem diye kursta 2 erkek var ikiside yarım yaşımdı
Anaaaa
Bavul mu ?
anaaaam aşka bak millet nerelerde buluyoyok anam yok ben ordunun içine girsem kanka olur çıkarım koca moca bulamam :26:
aynen öyle :d
ya ya insanlar nerelerde buluyoorduya gitsek ordu bizden kaçar bacım
ordu kaçmazda ben kaçırmayı beceririm bana en çok söylenen veda cümlesi """çok zor kızsın""" bu ne demek oluyo kibarca senle uğraşamam oluyo adam bana dediki zor olmanı seviyorum ama sana verdiğim başkasına versem şimdiye neler olurduhalbuki teklif bile etmemişti malak
çok talihsizim çookben neden kaçırıyorm adamları acaba:26: bide neden alımlı değilim kadınsı değilim hep çocuksu cici kız buluyolar beni ya insan nasıl kadın gibi kadın olur yardım edin bana
bi bilsem kocaları dizmiştim güzelim ya
odun gibi bir şeyim
ah ah millet çatır çatır evleniyo biz hala sapız
şimdi arkadaşlarla buluşcem yaşıtım ve hepsi evli
yuksek lısansta yok ,kursa gıdıyorum yok,tatıle gıdıyorum yok,işyerınde yok,yaptıgım hobiler dalış vs de normalde olur ama bana göre yok. bende cok merak edıyorum ınsanlar sevgılılerı nerden buluyorlar.
ordu kaçmazda ben kaçırmayı beceririm bana en çok söylenen veda cümlesi """çok zor kızsın""" bu ne demek oluyo kibarca senle uğraşamam oluyo adam bana dediki zor olmanı seviyorum ama sana verdiğim başkasına versem şimdiye neler olurduhalbuki teklif bile etmemişti malak
çok talihsizim çookben neden kaçırıyorm adamları acaba:26: bide neden alımlı değilim kadınsı değilim hep çocuksu cici kız buluyolar beni ya insan nasıl kadın gibi kadın olur yardım edin bana
arkadaşımın amcası eşinden ayrılmıştı. şimdi nişanlanmış nasıl tanıştılar dedim, otobüste kadının bavulunu taşımaya yardım etmiş öle tanışmışlar yakında evleneceklerdüşün
Bavul olayı da iyiymişyolculuk ederken dikkat edeyim
Suskun'a katılıyorum. Millet gözünü dört açıyor, herkesi potansiyel koca adayı olarak görüyor. Biz seçiciyiz. Olursa olur nasılsa... modundayız. Sorun bu!:) işde bizim seçici davranmamızdan.
Çoğu bayanın amacı sadece sevgili yapmak olunca beğenp, beğenmeme durumuna bakmıyor gözüne kestirdiğine asılıyor :)
ya da herkese mavi boncuk
anaaaam aşka bak millet nerelerde buluyoyok anam yok ben ordunun içine girsem kanka olur çıkarım koca moca bulamam :26:
Turkuaz yeni profil fotoğrafın şahane!!!
Suskun'a katılıyorum. Millet gözünü dört açıyor, herkesi potansiyel koca adayı olarak görüyor. Biz seçiciyiz. Olursa olur nasılsa... modundayız. Sorun bu!
Annem de bana böyle der, ben de bana böyle derim. Ordunun içine girsek kanka oluruz cidden ya, herkese ağabey / kardeş muamelesi yapa yapa bugünlere geldik Allah'a şükür.
Boş verin kızlar, Allah'a şükür edip yolumuza bakalım.
Kısmettir bu işler, hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?