30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Günaydın canım.

Zamana gelince olur . zorlamamak lazım . o gözle bakınca olmuyor zaten. Bir gün olur

Günaydın .....
çalıkışu yakında kötü olacak şu sıralar kıymetini bilmek lazım. kitabını küçükken okudum çok hatırlamıyorum ama kötü biiyordu galiba
ben de okumuştum bir süre ayrı kalıyorlar ama sonu iyi bitiyordu:) dizide nasıl olur bilmem..

bende öyle .((((( bu pintilikle mızmızlıkla. bi halt olmaz benden. kızlar nasıl cilveli cilveli konuşuyorlar. ben adamlarla konuşmaya çekiniyorum.:18:
Bu durum ben dede var ya hep mesafeli davranıyorum..

su sorunun cevabını bulursak topik olarak düğün hazırlıklarına başlayacağız sanırım:)
Herkese huzurlu bir gün dilerim..:)

merhaba kızlar nasılsınız? yoğunluktan yazamadım ihmal ettim sizleri,

okuyamadım ama herkes iyi inşallah. eyvah eyvah3 ü sormuşsunuz, ben gittim eğlenceli,
demet akbağın ve ata nın oyunculuklarına söz yok, ama tempo olarak ilk filme göre düşük geldi, ya da gözümüz alıştı fazla beklenti içine girmişte olabiliriz. haftasonu gitmiştim erkek arkadaşımla

evet herkes aynısını söylüyor bakalım bende eğer vizyondan kalkmazsa haftaya gıtmek ıstıyorum.

bugun hoca gelıcek,yarından sonrada yokum malum

Son düzenleme:
ben belki kısmet bulurum dıye gelıcektım deseydın

kısmet diyorum ya yoksa insan diyor bende mi soun var. aynen kursa mania için gidecekim

o zaman bu sorunun cevabını araştıralaım

kısmet diyorum ya yoksa insan diyor bende mi soun var. aynen kursa mania için gidecekim

o zaman bu sorunun cevabını araştıralaım

ya resmen bende bır anormallik olduğunu düşünmeye başladım. Şaka gibi evde durdugum yok ok ıngılızce kursu harıcınde hepsı adam gıbı tiplerin cıkacağı yerler ama yok .Şaşırıyorum resmen

Gercekten hanı bıde asansörde,pasaport kuyruğunda,camda tanışanlar var ya onları duydukca gördükce Allah bana heralde bu dünyada eşi yazmamış diyorum.

Son düzenleme:

arkadaşımın amcası eşinden ayrılmıştı. şimdi nişanlanmış nasıl tanıştılar dedim, otobüste kadının bavulunu taşımaya yardım etmiş öle tanışmışlar yakında evlenecekler düşün

ya ünideyken bende gazla ing kursuna gittim kesin bulcem diye kursta 2 erkek var ikiside yarım yaşımdı

ya cidden ortamın da gayet varmış. ama baksana tuğçeninki balkonda görmüş

ah kuzum ya evde kalma fikrine alışmaya çalışıyorum

Anaaaa
Bavul mu ?

anaaaam aşka bak millet nerelerde buluyo yok anam yok ben ordunun içine girsem kanka olur çıkarım koca moca bulamam :26:

aynen öyle :d

ya ya insanlar nerelerde buluyo orduya gitsek ordu bizden kaçar bacım

ordu kaçmazda ben kaçırmayı beceririm bana en çok söylenen veda cümlesi """çok zor kızsın""" bu ne demek oluyo kibarca senle uğraşamam oluyo adam bana dediki zor olmanı seviyorum ama sana verdiğim başkasına versem şimdiye neler olurdu halbuki teklif bile etmemişti malak

çok talihsizim çook ben neden kaçırıyorm adamları acaba:26: bide neden alımlı değilim kadınsı değilim hep çocuksu cici kız buluyolar beni ya insan nasıl kadın gibi kadın olur yardım edin bana

bi bilsem kocaları dizmiştim güzelim ya
odun gibi bir şeyim

ah ah millet çatır çatır evleniyo biz hala sapız

şimdi arkadaşlarla buluşcem yaşıtım ve hepsi evli

bi bilsem kocaları dizmiştim güzelim ya
odun gibi bir şeyim

ah ah millet çatır çatır evleniyo biz hala sapız

şimdi arkadaşlarla buluşcem yaşıtım ve hepsi evli

buluşma onlarla psikolojin bozulcak

biz toplanalım en iyisi yada sen buluş onlarla nasıl bulunuyo bi öğren :26:

Bende merak ediyorum. Nerden buluyolar. Yakinda ilan vericem.

Canim bende yaşımdan küçük gösteriyorum. Bence profesyonel makyaj + yüksek topuklarla daha olgun gösteriyor. Topukluyla yürümek zor.ben zamanında giydim. Etkili oluyor. Dikkat cekiyorsun.

Bavul olayı da iyiymiş yolculuk ederken dikkat edeyim

süpermiş..

Hayatımda hıc makyaj yapan ve topuklu gıyen bır ınsan olmadım hemde bununla ılgısı oldugunu düşünmüyorum.
Ünideyken kapıdan kovsam bacadan girerlerdi ama oduna aşıktım sımdıde ben ıstıyorum yok.

Gerçi mıllet sevgılım oldugunu zannedıyor da ondan olabılır.

Bavul olayı da iyiymiş yolculuk ederken dikkat edeyim

evet kesınlıkle dikkat et.Cidden mesela yurtdışına gıttıgınde yol falan sorarken ınsanlarla ınanılmaz dıyaloglar yaşanıyor hatta benım bı arkadaşımda ınterraıl yaparken bır zenci ile tanışıp evlendı.Şaka gibi

Turkuaz yeni profil fotoğrafın şahane!!!

:) işde bizim seçici davranmamızdan.

Çoğu bayanın amacı sadece sevgili yapmak olunca beğenp, beğenmeme durumuna bakmıyor gözüne kestirdiğine asılıyor :)
ya da herkese mavi boncuk
Suskun'a katılıyorum. Millet gözünü dört açıyor, herkesi potansiyel koca adayı olarak görüyor. Biz seçiciyiz. Olursa olur nasılsa... modundayız. Sorun bu!

anaaaam aşka bak millet nerelerde buluyo yok anam yok ben ordunun içine girsem kanka olur çıkarım koca moca bulamam :26:
Annem de bana böyle der, ben de bana böyle derim. Ordunun içine girsek kanka oluruz cidden ya, herkese ağabey / kardeş muamelesi yapa yapa bugünlere geldik Allah'a şükür.

Boş verin kızlar, Allah'a şükür edip yolumuza bakalım.
Kısmettir bu işler, hayırlısı olsun.

evet zamanı gelince olacak ben artık ınanmaya başladım

ve turkuazım fılozafa profıl fotosu konusunda katılıyorum.

ben yemeğe kaçar.Herkese afiyet olsun ve ıyı günler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…