- 13 Mayıs 2012
- 4.963
- 759
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #21.741
ama evde kaldın diyolar onu ne yapcaz
düşerim ben yürüyemiyorumki:26: yok yok benden bi halt olmaz
redcim bu esmer adam tam olarak kim oluyo. yazdıysan kaçırdım galiba adı geçiyor
unuttuysam da özür dilerim
şittt canım ya hayırlısını isteyelim
o evde kaldın diyenlerin saçını başını yolucam .:)
bebeğim bende yüremiyordum. şimdi daha iyi yürüyorum. dolgu topukla başla zamanla ince topuğa geçersin
benim inancım hiçbişeye kalmadı inan yoruldum herşeyden
Kabul et canım bakalım ne dicek.
kabul et . baktın rahatsız ediyor silersin :)
tanımıyorsan tanışırsın canım
ekle gitsin
tanışıp konuşup kaynaşırlar.
kızlar ben şu esmer adamla konuşsam mıoff bilmiyorum. ne konuşcam. tanımıyorum da. bu kararsızlıkla adam hepten kaçacak aman kaçsın zaten kimseyi çekemem.
selam kızlar buluşum arkadaşlarımla biri 4 yıllık evli çocuk istiyor şimdilik olmuyo. diğeri de haziranda evlendi hamileymiş
konular bebek, kayınvalide falan .
la bende kayınvalide dedikodusu yapmak istiiyorum
olumlu düşüneceğim bakalım
enerjimi yükselteceğimmmm
kızlar birde güzellikle çokta ilgisi yok yakın bir arkadaşım baya güzeldir her ortamda bakılır sürekli birileri tanışmak ister. ama arkadaşım sevemiyor mesela .kısmet tamamen
ama evde kaldın diyolar onu ne yapcaz
düşerim ben yürüyemiyorumki:26: yok yok benden bi halt olmaz
napalım hayırlısı diyorum artık yeterki önce sağlığım olsun hastalıklarımdan kurtulayım
bide böyle diyenlerin çoğu ya kocası sayesinde bişeyler görmüş insanlar yada kocasından der yanan insanlar ama gelgörki laf sokmadan durmuyolar susmuyolar sanırsın ben evlenince ekonomi terör herşey yoluna gircekdüşmem inşallah
malum siteden eklemişti. ben başta kabul etmedim. bekledim nedir kimdir diye. belki mesaj atar dedim. baktım mesaj atmadı. sadece arkadaş isteği gönderdi. baktım hiç mesaj atmıyor merak ettim ekledim. aynı branştaymışız. 2 kez konuştuk. 2 hafta arayla. o birşeyler yazdı sürekli. sohbet ettik biraz. aradan 2 hafta geçti. belki benim konuşmamı bekliyordur .bilmiyorum . o yazdı sıra bendedir belki dedim.
zaten hayatımda kimse yok. laf olsun , zaman geçsin diye ekledim.geçmişteki deneyimlerden sonra bu adımı atmak bile zordu benim için. :/
napalım hayırlısı diyorum artık yeterki önce sağlığım olsun hastalıklarımdan kurtulayım
bide böyle diyenlerin çoğu ya kocası sayesinde bişeyler görmüş insanlar yada kocasından der yanan insanlar ama gelgörki laf sokmadan durmuyolar susmuyolar sanırsın ben evlenince ekonomi terör herşey yoluna gircekdüşmem inşallah
Kızlara Katlıyorum Hayata... ekle,izle takip et seni etkilemesine izin verbakalım başarabilecek mi
bakalım belkide beklediği aşk dır
evet ya.. evde kalmak ne ya... evlenip boşanınca içlerimi rahatlaycak
kayınvalide mi :)))
böyle düşünmüyoruz....
o konuşunca konuş tabii ama hemen kendi kendine konuşmaya başlama.
o konuştukçada belli olur zaten akıbetiniz :13:
az önce online idi. ben yazdım. ama ben yazmadan 2 dk önce çıkmış . cevap gelmedi.hatırladım canım konuyu. belli olmuyor faceden tanışıp evlenen bile var bir sürü bir kere de sen yaz bakalım. içinde kalmaz en azından
:
az önce online idi. ben yazdım. ama ben yazmadan 2 dk önce çıkmış . cevap gelmedi.bendeki şansa bişey demiyorum. kırk yılda bi yazdım. yazdığımda da adam çıkmış.
görür birazdan merak etme
benim inancım hiçbişeye kalmadı inan yoruldum herşeyden
fazla umut etmiycem bu sefer. umut edince bekleyince olmuyor.:18:
Şuanda sınanıyorsun canım o nedenle inancını sağlam tutmalısın.
zaten umut etmediğimiz zaman oluyor her şey akışına bırakmak lazım
ne zaman düşünmeyi bıraksam hayatımda oldu bir şeyler
tuğçe melekler benim için ne diyor. tekrar kart çeker misin ?
aynen ya. bekle bekle olmuyor. geçen seferden akıllandım. benimle olmak isteyen gelir bulur.
Şuanda sınanıyorsun canım o nedenle inancını sağlam tutmalısın.
hatırladım canım konuyu. belli olmuyor faceden tanışıp evlenen bile var bir sürü bir kere de sen yaz bakalım. içinde kalmaz en azından
geçende görmüştüm inş en kısa zamanda sağlığına kavuşursun
evet kayınvalide
başta dolgu topukta acıtır ayağını. yürümek zor gelir.en az 2 hafta düzenli bir şekilde giyin. sonra zamanla ayağın alışıyor. bende topuklu giyemezdim. şimdi saatlerce ayakta duruyorum .
Kızlara Katlıyorum Hayata... ekle,izle takip et seni etkilemesine izin verbakalım başarabilecek mi
bakalım belkide beklediği aşk dır
evet ya.. evde kalmak ne ya... evlenip boşanınca içlerimi rahatlaycak
kayınvalide mi :)))
böyle düşünmüyoruz....
hişt öyle söyleme. düşünsene dayak atan bi kocan olsaydı. sana şiddet uygulasaydı ya da haberlerde görüyoruz kadın cinayetlerini. Allahım sen koru onlardan. hayırlısını iste canım :)
ya çokta soğuk olmamak lazımah ah sen kaçlıydın redd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?