30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

evet canım ben de farkettim. Ondan yazıyım dedim.
zaten ne düşünürsek olumsuz olarak onu kendimize çekiyoruz.
ben çok şansızım dememek lazım ilk olarak.
Diyeceğimiz şey;
Ben şanslıyım ve onun beni bulacağına inanıyorum.
tek ihtiyacımız olan şey inancımızı sağlam tutmak ve umudumuzu korumak.
Sen nasılsın canım?

Son düzenleme:
Tuğçe ve Petunya,
Çok güzel yazmışsınız.
Ben sabahtan beri olumlu enerji yaymaya çalışıyorum ama kızlar feci dağılmışlar... Yardımcı olun bana...

evet Filozof yani hiç yakıştıramadım .. neydi slogan .. inanç dua ve ışık

Romantik Komedi de sarışın kız, esmer arkadaşına söylerdi... enerjimi aldın

iyiyim canım çok şükür ama bu ara bi yoğunluk var işten dolayı sıkıntılı

evet Filozof yani hiç yakıştıramadım .. neydi slogan .. inanç dua ve ışık

Romantik Komedi de sarışın kız, esmer arkadaşına söylerdi... enerjimi aldın
bana kızmadın değil mi? ben olumsuz konuşmadım.

geldik yardıma canım. :)
Evet bir araya gelip birbirlerine olumsuz enerji yüklemişler.
İş başındayız.

anladım canım bizin kızlar bugün ayaklanmış yeniçeriler gibi
evet, yeniçeri ayaklanmaları gibi olmuş.

şaka bir tarafa, haklıyız yani kızlar bu iş çokta süse püse, gösterişe, güzelliğe, alıma çalıma bakmıyor..
neye bakıyor bende bilmiyorum, ama İlahi bir güç var onu biliyoruz ve inancımız var şükür.

bire bir katılıyorum. bu iş süs püs, güzellik, alım vs. ile değil. gerçekten kısmet meselesi.

bir de "illa olsun, ne zaman olacak?" gibi bakarsan olmuyor. akışa bırakacaksın.
tabii ki zaman zaman hepimizin enerjisi düşüyor, umutları zayıflıyor, üzülüyoruz falan ama o anda koyvermeyip inançla yükselmemiz lazım... çünkü yapabileceğimiz başkaca bir şey yok! eğer ki koyverirsek de kimseye bir şey olmaz. sadece biz üzülürüz. olay budur.

bir de sadece hayatımızda birisi olursa mutlu olacağız gibi düşünüp çevremizde akıp giden hayatı görmezlik yapmayalım. bir yandan yaşayalım.
yanlış anlaşılmasın ama sanki bazı cümlelerinizden "durup sevgili bekliyormuşsunuz" gibi algılıyorum. haaa, hepiniz için demiyorum. tek tek kimdi onu da hatırlamıyorum ama bazı cümlelerden bunu algıladım.

acilen toparlanalım kızlar

öpüyorum hepinizi güzel yanaklarınızdan cuuuoook diye... ve işimin başına dönüyorum. :126:

ben ne yalan söyliyim son zamanlarda resmen durup beklıyorum galıba...

Ok bundan sonra kesınlıkle bu konuda ağzımı açmayacağım.

ben ne yalan söyliyim son zamanlarda resmen durup beklıyorum galıba...

Ok bundan sonra kesınlıkle bu konuda ağzımı açmayacağım.
Yazarken de bunu düşünüp yazsam mı? yazmasam mı? dedim kaç kere...
bu konuda ağzını açma demiyorum. tamamen bu konuyu düşünme bile diyorum.
düşündüğün için kınamıyorum (seni ya da bir başkasını) sadece düşünerek kendini üzmene üzülüyorum.
yoksa bu konu (30+ bekar bayanlar başlığı) neden var?
dertlerimizi, kederlerimizi, sevinçlerimizi paylaşmak için tabii ki...

Ben sadece üzülmenizi istemediğim için öyle yazdım. Yoksa tabii ki yarın benim de enerjim düşer ben de karamsar yazarım bu sefer de siz beni tutup kolumdan yukarı çekersiniz.

Sen de diğer arkadaşlarım da beni ASLA yanlış anlamasınlar , çok üzülürüm zira...

Ona bakarsan Lahesis de bana kızıyor; "ileri derecede bekarım" dediğim için

Son düzenleme:

yok aslında haklısın sebebı belkıde cok fazla acaba ne zaman,nasıl olacak diye düşündüğüm için olmuyor kım bılır.Oyuzden ben sana kızmadım veya üzülmedim sadece bır sure bunu başarmam gerektiğini anladım o kadar.

Bu aralar sanırım boş kaldım dıye nıye yok demeye başladım galıba bıraz fazla hemen toparlanmam gerekmekte.

aşırı derecede bekarım süper bır benzetme

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…