- 14 Ağustos 2011
- 28.832
- 4.557
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #21.701
güzel demişsin tuğçe..
bende birgün istediğim mutluluğu yaşayacağım... demeli insan
şu kızlara bir el at canım, baksana bugün bu topik pek bi umutsuz geldi banabütün negatif enerjiyi çektiler an itibariyle.
iyi de fikir ister gibi olmuş biraz, o yüzden dedim canım.Filozof, arkadaş fikir derken örnek veren, cevaplayan olmadı demek istedi sanırım
Tuğçe ve Petunya,
Çok güzel yazmışsınız.
Ben sabahtan beri olumlu enerji yaymaya çalışıyorum ama kızlar feci dağılmışlar... Yardımcı olun bana...
Tuğçe ve Petunya,
Çok güzel yazmışsınız.
Ben sabahtan beri olumlu enerji yaymaya çalışıyorum ama kızlar feci dağılmışlar... Yardımcı olun bana...
iyi de fikir ister gibi olmuş biraz, o yüzden dedim canım.
evet canım ben de farkettim. Ondan yazıyım dedim.
zaten ne düşünürsek olumsuz olarak onu kendimize çekiyoruz.
ben çok şansızım dememek lazım ilk olarak.
Diyeceğimiz şey;
Ben şanslıyım ve onun beni bulacağına inanıyorum.
tek ihtiyacımız olan şey inancımızı sağlam tutmak ve umudumuzu korumak.
Sen nasılsın canım?
iyiyim canım çok şükür ama bu ara bi yoğunluk var işten dolayısıkıntılı
bana kızmadın değil mi? ben olumsuz konuşmadım.evet Filozof yani hiç yakıştıramadım.. neydi slogan .. inanç dua ve ışık
Romantik Komedi de sarışın kız, esmer arkadaşına söylerdi... enerjimi aldın
geldik yardıma canım. :)
Evet bir araya gelip birbirlerine olumsuz enerji yüklemişler.
İş başındayız.
anladım canımbizin kızlar bugün ayaklanmış yeniçeriler gibi
bana kızmadın değil mi? ben olumsuz konuşmadım.
Allah kolaylık versin canım.
bire bir katılıyorum. bu iş süs püs, güzellik, alım vs. ile değil. gerçekten kısmet meselesi.şaka bir tarafa, haklıyız yani kızlar bu iş çokta süse püse, gösterişe, güzelliğe, alıma çalıma bakmıyor..
neye bakıyor bende bilmiyorum, ama İlahi bir güç var onu biliyoruz ve inancımız var şükür.
Fikir veren derken?
Bu yemek tarifi değil ki Ceren, kim ne yazarsa yazsın oraya senin kısmetin kimse ve ne şekilde olacaksa o olacak zaten.
redmars, diksiyon kursundan umudunu kes canım, ben gittim. bir şey çıkmadı.
(duyan da diksiyon kursuna koca aramak için gittiğimi zannedecek.)
bire bir katılıyorum. bu iş süs püs, güzellik, alım vs. ile değil. gerçekten kısmet meselesi.
bir de "illa olsun, ne zaman olacak?" gibi bakarsan olmuyor. akışa bırakacaksın.
tabii ki zaman zaman hepimizin enerjisi düşüyor, umutları zayıflıyor, üzülüyoruz falan ama o anda koyvermeyip inançla yükselmemiz lazım... çünkü yapabileceğimiz başkaca bir şey yok! eğer ki koyverirsek de kimseye bir şey olmaz. sadece biz üzülürüz. olay budur.
bir de sadece hayatımızda birisi olursa mutlu olacağız gibi düşünüp çevremizde akıp giden hayatı görmezlik yapmayalım. bir yandan yaşayalım.yanlış anlaşılmasın ama sanki bazı cümlelerinizden "durup sevgili bekliyormuşsunuz" gibi algılıyorum. haaa, hepiniz için demiyorum. tek tek kimdi onu da hatırlamıyorum ama bazı cümlelerden bunu algıladım.
acilen toparlanalım kızlar
öpüyorum hepinizi güzel yanaklarınızdan cuuuoook diye...ve işimin başına dönüyorum. :126:
Yazarken de bunu düşünüp yazsam mı? yazmasam mı? dedim kaç kere...ben ne yalan söyliyim son zamanlarda resmen durup beklıyorum galıba...
Ok bundan sonra kesınlıkle bu konuda ağzımı açmayacağım.
Yazarken de bunu düşünüp yazsam mı? yazmasam mı? dedim kaç kere...
bu konuda ağzını açma demiyorum. tamamen bu konuyu düşünme bile diyorum.
düşündüğün için kınamıyorum (seni ya da bir başkasını) sadece düşünerek kendini üzmene üzülüyorum.
yoksa bu konu neden var?
dertlerimizi, kederlerimizi, sevinçlerimizi paylaşmak için tabii ki...
Ben sadece üzülmenizi istemediğim için öyle yazdım. Yoksa tabii ki yarın benim de enerjim düşer ben de karamsar yazarım bu sefer de siz beni tutup kolumdan yukarı çekersiniz.
Sen de diğer arkadaşlarım da beni ASLA yanlış anlamasınlar , çok üzülürüm zira...
Ona bakarsan Lahesis de bana kızıyor; "ileri derecede bekarım" dediğim için
değil mi ama? yemek tarifi olsa keşke, bir - iki derken yaparsın gider.yemek tarıfı degılkımıkeske yemek tarıfı kadar kolay olsaydı süper benzetme.
daha neler duyarsın sen benden.ya ben senın benzetmelerıne hayranım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?