30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

aşırı değil ileri

ileri derecede bekarım : yani 10+ senedir yalnızım.
Düşün yani bir bekar olmak var bir de benim gibi 10+ senedir yapayalnız olmak, kimseyi sevememek, aşık olamamak var. Olayın vahametine bakar mısın?

bende farklı degılım aslında 2009da son ılıskım bıttı yanı demek oluyorkı ben eskılerle olurmu dıye falan bıtek o ankı egomu tatmin çalışmaları,olmayanlarla dememem vs muhabetlerini saymazsak yaklaşık 5 senedir yanlızım:44::44: yuhh o kadar oldugunu farketmemiştim.

insan bakınca birden ne kadar çok geliyor değil mi? durup düşünmezken fark etmiyorsun o kadar zaman olduğunu...

hani eski bir resme bakarken
hani yılları sayar da insan
hani gözleri dolar ya birden
işte öyle bir şey.

Presnses, haklısın. Kısmetin nerde olduğunu bilemiyorsun ki. Enerjimizi ve hayat sevincimizi bölmemeliyiz. Yanlızmıyım aslında kendimi hiç yanlız hissetmemeyi öğrendim. Bir kaç yıl önce üzülürdüm daha kaç yaşıma gelicem bir nasip olmuyor diye.Ama ne zamam 30 oldum bütün hayat görüşüm değişmeye başladı.

:))
ya ben senın benzetmelerıne hayranım
:)) evet hayata sana katılıyorum. çok güzel benzetmeler :)

ben de anne olmak için geç kaldım diye üzülürdüm.
çok anaç bir yapım var da...

ama dediğin gibi 30 oldum. daha bir duruldum. kader kısmet her şey bunu fark ettim.
yani nasıl desem rahatlıyorsun ya, ilahi güce karşı çıkmanın bir manasının olmadığı, inatlaşıp üzülmenin sadece seni yıprattığını fark ediyorsun. evlilik zaten hiçbir zaman çok çok istediğim bir şey olmadı. ama anne olmak işte...

Ne diyeyim Allah'ım tez zamanda hepimize gönüllerimize göre hayırlı insanı nasip etsin de birer birer evlenip yine peş peşe anne olalım inşallah. Ben hepinizi çok seviyorum...

Biz de seni seviyoruz canım.
Aminn...

kızlar bır arkadaşımın erkek arkadaşının bır arkadaşı benı facede,lınkedınde hemen hemen her yerde ekleme talebi gondermiş.

Ama cocugu hıc tanımıyorum sadece resımde görmüştüm. sılsemmmı kabulmu etsem bılemedim.

Kabul et canım bakalım ne dicek.

kabul et . baktın rahatsız ediyor silersin :)

tanımıyorsan tanışırsın canım
ekle gitsin

kızlar ben şu esmer adamla konuşsam mı off bilmiyorum. ne konuşcam. tanımıyorum da. bu kararsızlıkla adam hepten kaçacak aman kaçsın zaten kimseyi çekemem.

Son düzenleme:
kızlar ben şu esmer adamla konuşsam mı off bilmiyorum. ne konuşcam. tanımıyorum da. bu kararsızlıkla adam hepten kaçacak aman kaçsın zaten kimseyi çekemem.

redcim bu esmer adam tam olarak kim oluyo. yazdıysan kaçırdım galiba adı geçiyor

unuttuysam da özür dilerim

selam kızlar buluşum arkadaşlarımla biri 4 yıllık evli çocuk istiyor şimdilik olmuyo. diğeri de haziranda evlendi hamileymiş

konular bebek, kayınvalide falan .

la bende kayınvalide dedikodusu yapmak istiiyorum

olumlu düşüneceğim bakalım

enerjimi yükselteceğimmmm

kızlar birde güzellikle çokta ilgisi yok yakın bir arkadaşım baya güzeldir her ortamda bakılır sürekli birileri tanışmak ister. ama arkadaşım sevemiyor mesela .kısmet tamamen

o konuşunca konuş tabii ama hemen kendi kendine konuşmaya başlama.
o konuştukçada belli olur zaten akıbetiniz :13:

ama evde kaldın diyolar onu ne yapcaz

Canim bende yaşımdan küçük gösteriyorum. Bence profesyonel makyaj + yüksek topuklarla daha olgun gösteriyor. Topukluyla yürümek zor.ben zamanında giydim. Etkili oluyor. Dikkat cekiyorsun.

düşerim ben yürüyemiyorumki:26: yok yok benden bi halt olmaz

hiç güzel bişeye özenmiyorsun kv dedikodusu aman olmasın Allah korusun.
kv deden aileden yüzün gülsün inş. ya. çok sinir bozucu kv sorunları.
kıs doğurmaya kocayla uyumaya özensene

benim inancım hiçbişeye kalmadı inan yoruldum herşeyden

hiç güzel bişeye özenmiyorsun kv dedikodusu aman olmasın Allah korusun.
kv deden aileden yüzün gülsün inş. ya. çok sinir bozucu kv sorunları.
kıs doğurmaya kocayla uyumaya özensene

ya her şeyin hayırlısı bakalım ya. evlenip mutsuz olmakta istmem bakalım bizi seven ve seveceğimiz her şeyin güzel olacağı evlilikler nasip etsin Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…